Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Gość gość
As28 wczoraj Nawet Cho/jnice mi ocenzurowali smiech.gif No co za idioci zrobili tą cenzurę jezyk.gif x nie wierzę w to że cenzurowali nazwę miasta. więc sprawdzam: Chojnice

Gość gość
Kurcze nie moge pisac, pisze spam , dlaczego? Kot

Gość gość
wy podurnieliście w tej kafeterii z tą cenzurą ??? a może to Jack Kurski coś poplątał w przepisach w końcu rzadzi mediami ;) jeszcze raz. nazwa miasta z dużej litery: CHOJNICE. x w Wikipedii to miasto pod taką nazwą istnieje : '' Chojnice (wymowa i (kaszb. Chònice lub Chòjnice, niem. Konitz) – miasto w województwie pomorskim, siedziba powiatu chojnickiego ''

Gość gość
Chojnice

Gość gość
Chwalmy Pana

Gość gość
Obejrzałem ten pierwszy link z tesco i powoli odzyskuję świadomość. Po ryby jak mam na nie chęć, jadę na półwysep i bezpośrednio z kutra kupuję. Dopóki nie ma sezonu turystycznego ta metoda się jeszcze sprawdza, bo później trzeba by chyba helikopter wynająć, żeby tam dotrzeć h-g

Gość To ja od kota
Tak mi sie spodobalo Chwalmy Pana w ujęciu Hehgoscia ze nie moge przestac sie smiac

Gość gość
00:18

Gość gość
Gdy chce wyslac cos o kafeterii to mnie spamuja , dziwne, dorwali mnie, zaraz ja ich dorwe ;) kot

Gość gość
Czy to prawda ze kawa przyspiesza starzenie :( ?????? Kot

Gość gość
Zauważyłem, że nie lubią słowa mode/rator bez ukośnika :-) h-g

Gość gość
Znow trzeba ich podrapac , co za dziadostwo >>>>> !!!!

Gość gość
Wydrapie ślepia i nie beda nic widziec i nie beda juz kropkowac miasta Chojnice i inne normalne slowa. Chyba jakies emerytki mohery tam siedza ;) zaraz znowu mnie zespamuja za pomowienia ;) kot

Gość gość
Żeby przepchać stronę trzeba ok 12-tu przepychaczy. Później na nowej stronie jest o te 12 postów mniej i zabawa rozpoczyna się od początku h-g Oni tam chyba zatrudniają automatycznego dyrektora, automatyczną sekretarkę i automatycznego mode/ratora. Potrzebują jak widać do szczęścia jeszcze automatycznych forumowiczów a interes sam będzie się kręcił :-D Perpetuum-Mobile h-g

Gość gość
>>>>>>

Gość gość
Nie mam juz sily drapac strony :(

Gość gość
Wychodzimy wychodzimy z tamtej strony juz juz

Gość gość
puk puk

Gość gość
Dobranoc kochane ludki , juz nic dzis nie zwojuje . Kot

Gość gość
Chojnice haloooo

Gość gość
Hehgość 2016.05.07 Ja w Bugu zakochałem się będąc jeszcze nastolatkiem. Pojechaliśmy z rodzicami do Horodła a tam piękna urocza wioska (a kiedyś było miasto), piękna rzeka, o pięknych dziewczynach już nie wspomnę oczko.gif Wały Jagiellońskie (tu Kot będzie miał pewnie skojarzenia) pozostałości po zamku Jagiełły (tylko już w wyobraźni) Ta wioska kapitalnie wtopiona w przyrodę x As Do Sanoka Beksińskiego też daleko nie było ... x hehgość, czy masz na myśli Tomasza Beksińskiego z autorskiej muzycznej poniedziałkowej audycji Romantycy Muzyki Rockowej (program drugi polskiego radia), gdyż on pochodził z Sanoka ?

Gość gość
cześćty ty od kota nie musisz niczego przepychać za chwilę strony otworzą się taką mam nadzieję gdyż dokonam kilku wpisów ;)

Gość gość
zacznę pytaniem czy od kota czy na zgodę pijemy to rycerskie mocne ? bodajże przedwczoraj po północy przyblokowało wpis i rozmowa ucięła się ;) a teraz spróbuję rozwikłać zagadkę Chojnic którą zacząłem rozwikływać.

Gość gość
Wystarczy pisać C***jnic

Gość gość
kafeternio szanowne gremium możecie być odnieść się do mego pytania i zwyczajnie napisać dlaczego cenzurujecie nazwę miasta CHOJNICE ?

Gość gość
Cho.jnic ? Ch.ojnic ? Program wyłapuje jedno słówko niecenzuralne w innym zupełnie słowie jako zlepek przypadkowych liter.

Gość gość
Blokowane jest też słowo r.uch, wiadomo od jakiego słowa pochodzi ono jako jego fragment.

Gość gość
w Wikipedii to miasto pod taką nazwą istnieje : '' Ch*jnice (wymowa i (kaszb. Chònice lub Chòjnice, niem. Konitz) – miasto w województwie pomorskim, siedziba powiatu ch*jnickiego '' jedną stronę stronę temu przytoczyłem wpis z Wikipedii ten właśnie '' i proszę zauważyć iż w nawiasie jest użyte ''ó'' zamknięte co sprowadza wymowę wyrazu do słowa obraźliwego do tego napisanego z błędem ale jest jednak widoczne na ekranie.\ dlatego uważam że osobom zasiadającym w redakcji tegoż forum wypadałoby przeprosic mieszkańców Chojnic w powiecie pomorskim za dyskryminację ich miejsca zamieszkania - i tyle o tak.

Gość Hehgość
gość dziś Wiem o kim mówisz. Szkoda chłopaka! Chodziło mi w tamtym poście o jego ojca Zdzisława. Też niestety ś.p. Dla mnie osobiście Beksiński w malarstwie, to jak Witkacy w literaturze i rysunku. Gwiazdy pierwszej wielkości x D*O*B*R*A*N*O*C

Gość gość
skończyłem już rozprawkę odnośnie Chojnic ty od kota i za chwilę cię opieprzę dowiesz się za co ;)