Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Hehgość Jak gdzie mogę być? Jak nie w kuchni pichcąc i dogadzając kubkom smakowym :) oraz na zewnątrz ponieważ pogodna u mnie dziś cudna, na termometrze w cieniu 20st.C a w słoneczku będzie i 24 :) Będę później. Pozdrówka dla wszystkich. PS.: zajadam się właśnie zupką pieczarkową :) mmm... pyycha :)

Gość gość
W sloncu 37 stopni , czyżby to juz byla godzina szatana ?

Kochana wiem ile jest ze Szczecina do Międzyzdrojów, ale w mieście portowym masz dostęp do świeżych ryb. Ja takie stoisko z rybami w lodzie ostatni raz widziałam w Lublinie w hipermarketach, a potem w dużych marketach w Oviedo, Arriondas i w dwóch nadmorskich miejscowościach Lianes i Ribadesella. Na moich terenach dostaniesz co najwyżej filety mrożone i kostki rybne, nie wspominając o rybach przetworzonych jak śledzie w oleju ;). W Biedronkach i Lidkach czasem można znaleźć ryby na tackach w lodówce, ale ich świeżość podlega dyskusji. W Międzyzdrojach widziałam ryby wyłowione z morza przez rybaków, które się jeszcze w sieci rzucały. Przez cały pobyt nad morzem nie zjadłam ani jednej ryby, bo wolałam pyzy z mięsem i obiady domowe :D

Hehgość mój dziadek z bratem przed wojną ukończyli podchorążówkę. Każdy granat z daleka od domu rozbroił, aby nic nikomu się nie stało. Strach przed taką ilością złomu z prochem w środku jednak przeraża. xx To byłeś na zadupiach lubelskich :D :P Miałam kilka osób z miasta na H. na roku, ale Ci ludzie nic sobą i swoją kulturą osobistą nie reprezentowali. Czyli nie miałeś styczności z typowym pięknem Roztocza. Poszukaj sobie coś na temat RPN-u w Internecie i o terenach Ordynacji Zamoyskich.

Gość To ja od kota
U mnie ryby sa w marketach As :) i mrożone i wedzone i takie zdechle co niby wygladaja jak z wody wyciągnięte dopiero, ale musiały przebyc dlugi transport. Nad morzem sa takie punkty rybne ale tez czy to świeże jest ,to cholera wie ;) trzeba by widziec wracająca lodź z rybakiem i prosto od niego wyzebrac rybe i tylko wtedy bedzie pewne ze dopiero wyszla z wody ;)

Mój drogi jak najbardziej masz szansę trafić trójkę :P Ja dzisiaj puściłam los w innym powiecie, żeby na siebie czegoś nie ściągnąć przez przypadek. Jak wygram w lotka to wybuduję sobie domek i obok dom letniskowy dla turystów, a Was zaproszę jako pierwszych gości ;) Dla Modelki zrobię specjalną wycieczkę po kapliczkach roztoczańskich i pięknych, zabytkowych Kościołach :) Tylko niech uda mi się wygrać, a spełnię swoje największe marzenie :)

Kiciu odległość w transporcie też swoje robi z takimi rybami :/ Ja mam i tak odrzut od ryb. Nie wiem kiedy to minie, ale filety w panierce jeszcze udaje mi się zjeść, reszta mnie odpycha. Nawet moje ulubione śledzie po Chojnicku są dla mnie nie do ruszenia :(

Nawet Cho/jnice mi ocenzurowali :D No co za idioci zrobili tą cenzurę :P

Gość To ja od kota
Hahahaha kicia wciąga rybki jak pelikan ;) racja . Dzis wolny dzien i kicia uda sie na łowy ;) . Pisaliscie cos o leku na raka. Prawda ze ta chemia tylko niszczy organizm. Gdybym miala kiedykolwiek raka to nie bede brac chemii i nie bede tego ruszać. I najlepiej nie chodzic do lekarza i nie wyszukiwać chorob ;) chyba ze cos dlugo bardzo dokucza i niepokoi. Jesli bedziecie jesc jablko to nie wyrzucajcie pestek. Amigdalina zawarta w nich zapobiega tym chorobom. Codziennie chociaz jedno jablko( ja jem kilo) i wszystkie pestki mocno pogryzc i polknac. Ja jem wszystkie pestki z kg jablek i jakos sie nie zatrulam ;) juz 6 lat je wcinam odkad sie dowiedzialam o tym. Wit. B17 . Poczytajcie o tym.

Kiciu wieczorem wrzucę Ci link do metody leczenia raka bez chemii przy naturalnym oczyszczaniu limfy z toksyn. Teraz nie pamiętam nazwy tej metody, ale ja nie byłabym w stanie się tak męczyć :/

Gość To ja od kota
Jeszcze dopowiem, ze wit B 17 nie wyleczy juz powstałego raka złośliwego ale systematyczne spożywanie pestek moze zapobiec powstawaniu :)

Gość gość
Chojnice. No tak. Kafeterii wszystko przeszkadza. To do wieczora kochane ludki. Kotuch idzie na grube łowy. Kot

Gość To ja od kota
Dobry wieczor moje ludki :) ja w loterie nie gram ale widzialam dluga kolejkę, chyba dzis beda grać o duza kwote. Slyszalam o machlojkach w tych grach ale nie chce tu dokladnie pisac ;) dlatego nie gram , ale mozecie sie domyśleć bo przeciez wszystkie wybrane cyfry trafiaja do systemu i oni wtedy wiedza ktore sa wolne ....... ;) reszte sobie dopowiedzcie

Gość gość
I znow zabawa w zatrzymywanie stron , to chore jest, trzeba zalozyc chyba znow nowy temat

Gość As28
Kiciu znalazłam na you tubę tą metodę na oczyszczenie organizmu i wyleczenie raka. Link mi rozklei więc nawet nie wrzucam. Wpisz metoda Aahkara i znajdziesz filmiki jak się to stosuje.

Gość gość
spr

Gość gość
x

Gość gość
y

Gość gość
z

Gość gość
21:39

Gość gość
21:40

Gość gość
21:41

Miało być metoda ASHKARA, ale mi literki telefon zmienił :/

Gość To ja od kota
Oooo dziekuje Asuś . Zaraz odnajde to co polecilas. Wiecie ze w Guzowie w lubuskim leśniczy znalazl skarb z 16 wieku :( . Zaraz pęknie kocie serce :( .

Gość Hehgość
O metodzie Ashkara słyszałem już kilka lat temu. Oczyszczenie przy pomocy ciecierzycy. Problem z rakiem jest taki, że od chwili zgłoszenia się z podejrzeniem nowotworu , człowiek jest poddawany przez lekarzy bardzo silnej presji psychicznej i wtedy zwykle ulega autorytetom w białym fartuchu. Na początku tamtego wieku chorych leczono lewatywą. Można się śmiać, tylko przestaje nam być do śmiechu, kiedy poczytamy o statystykach wyleczeń. Nie odbiegały one zupełnie od współczesnych. Myślę sobie, że każda choroba zaczyna się w głowie. Lepiej nie dopuszczać do siebie myśli o możliwym zachorowaniu, bo "coś" jeszcze odbierze to jako oczekiwanie i spełni.

Gość To ja od kota
Kiedy ja znajde moj skarb. Napewno pomykal z wykrywaczem, inaczej by nie znalazl. Wlasnie czegos takiego szukam a tylko popieprzone wojenne smieci, chociaz magazynek i granat niczego sobie ;) tez jakis tam skarb. Juz mam przed oczami jak w tym pieprzonym XVI wieku koleś wsadzil w glebę ta kase ;) a ten gostek po takim dlugim czasie wygrzebal to. As ja tez chce dom :)

Kiedyś ludzie umierali nie mając świadomości, że to jakiś rak. Nie każdego było stać na badania czy leki. Taka selekcja naturalna była, a teraz sztucznie podtrzymuje się ciężko chorych jak najdłużej przy życiu, bo to zysk dla gigantów farmaceutycznych. Mały odsetek ludzi w zaawansowanych stadiach chorób udaje się zaleczyć lub wywalczyć kilka lat życia. Reszta umiera niestety w męczarniach pod kroplówkami :/