Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce być Polakiem

Polecane posty

Gość gość

Co mam zrobić nie czuje się Polakiem nie chce żyć w Polsce załuje że się urodziłem w Polsce co mam zrobić żeby zmienić obywatelstwo na inne?

Gość gość
wyjechac do innego panstwa pomieszkac 5 lat i strac si eo obywatelstwo i mozesz sie zrzec

Gość gość
I tak do końca życia będziesz myślał po polsku. Polakiem bedziesz zawsze nie ważne ze zmienisz obywatelstwo.

Gość zaKODowany
Makrela z partii ZDU i Donald Tusk z partii PO przez ostatnie 8 lat robili wszystko co tylko jest możliwe aby w Polsce nie było żadnej wojny i działań militarnych i w sposób humanitarny chcieli rozpierniczyć polski przemysł oraz gospodarkę , na początek rozwalono polskie stocznie aby nie było , zwyczajnie zostały rozpierniczone a potem Makrela nie chciała żadnej polskiej konkurencji i Tusk to popierał , więc wykupowano polskie firmy i zakłady za bezcen i wyrywali z podłóg betonowych maszyny i urządzenia do produkcji , potrafili zniszczyć linię produkcyjną w ciągu jednego weekendu a Tusk wołał , że jesteśmy zieloną wyspą i sprzedaż gospodarki trwa i ma się dobrze ! A Makrela przytuliła Tuska i powiedziała, Ty syneczkiem jesteś moim i zostaniesz Szefem Europarlamentu MÓJ KOCHANY , więc ten truteń nadal wymyślał, co by tu jeszcze zepsuć , co jeszcze naszkodzić ? Bieńkowską zaprosił do siebie truteń i powiedział wprost , Ela , moja droga Elu , czy jedziesz ze mną do Brukseli ? A Ela oc***ała ! Taaak , taaaak , mój kochany , jadę , wszędzie pojadę ale muszę tu jeszcze w tej zasranej Warszawie zrobić porządek na lotnisku , jest plan aby to warszawskie lotnisko Okęcie sprzedać , więc trzeba, jest potrzeba aby wyrzucić pracowników na bruk ! I musimy coś zrobić i zarobić na tej firmie PKP Energetyka , co tam jeszcze zostało , no są jeszcze lasy państwowe na sprzedaż , tak Ela i to chciałem usłyszeć od Ciebie moja piękna ale lasy państwowe sprzedamy , jak już będziesz w Brukseli a potem jeszcze opitolimy na pniu Mazury , potem Warmię , Kaszuby moje Kaszuby powiedział Tusk i dobrze zarobimy a Lubuskie już jest prawie sprzedane , hahaha Makrela jest szczęśliwa z tego powodu a Polacy zrozumieją wszystko , wkrótce nie będą musieli nigdzie wyjeżdżać w poszukiwaniu pracy , ponieważ praca będzie tu , na terenie Polski , gdy Polskę kupi Niemiec , hahaha