Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma nadzie

odeszli najlepszi przyjaciele

Polecane posty

Gość nie ma nadzie

od dluzszego m sie jak to jest , ze najlepszi przyjaciele , ktorzy byli czescia mojego zycia , nierozlaczna czescia , odeszli w zapomnienie. Byl taki okres , w ktorym zaczelo mi sie ukladac nowe zycie . Szukalem prace , zdawalem prawko , i pozanalem dziewczyneMialem kilku przyjaciol w miescie i we wsi , ktorych znalem od urodzenia . Mama mnie namawiala bym nie kolegowal sie z przyjaciolmi z miasta , gdyz sa tak samo nieudacznikami jak ja , kazala mi sie starac o tych co mam tutaj . Jednak okazalo sie , ze gdy chcialemim wyznac porazki jakie doznalem odeszli.Nieprzepadali kiedys za mna a robilem tez takie rzeczy by mnie zauwazyli i byli ze mna . Jednak okazalo sie , ze gdy wszystko leglo w gruzach prawdziwymi przyjaciolmi okazali sie ci z miasta . Niewiem co robic w domu mi zabraniaja sie z nimi spotykac i na sile mi pomagaja , a byli przyjaciele pewnie byli dla informacji i dla pii dla kasy , mam tylko wsparcie u tych z miasta co mam robic , pomozcie :( puste komentarze mnie niszcza :(

Gość gość
przepraszam za bledy , a jesli chodzi o puste komentarze to od strony przyjaciol ze wsi :( i falszywe plotki

Gość gość
Noż chłopie ! ile ty masz lat? "mama kazala"?! sam sobie każ... jestes już dużym chłopcem... ja radzę wybrać ci tych z miasta...

Gość gość
Wsiok nie moze byc przyjacielem, bo wsioki to chytre sa.