Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 Czy ktoś może coś napisać Mi o tym grillu? Jakieś opinię posiadaczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Mało używam, bo mało jestem w domu, ale jak już to jest ok! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Maszyna działa bez zarzutów, nożem po tej patelni nie kroje, ale bardzo trwała. Szybko, bardzo szybko mięso w każdej postaci gotowe!!! Oszczędza sporo czasu jak z prądem nie wiem bo nie sprawdzałem. Jedynie trochę mnie wkurza, że kapie z górnej patelni na blat, warto podkładkę trzymać pod maszyną. A tak ogólnie to naprawdę warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Urządzenie bardzo dobre.Urzywam już jakiś czas dla mnie ważne jest to że można jeść zdrowo bo bez tłuszczu.Polecam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Chyba na głowę Ci kapie ... mnie wszystko ładnie spływa do brytfanny albo na dolną płytę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Chyba na głowę Ci kapie ... mnie wszystko ładnie spływa do brytfanny albo na dolną płytę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Od wczoraj jestem właścicielką Państwa produktu, dziś ma on chrzest kuchenny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Od dwóch tygodni korzystam z tego urządzenia przygotowanie posiłków dla dwojga nigdy nie było tak proste. Zupy bardzo dobre . Fasolka z ziemniakami i jajko sadzone w jednym urządzeniu bez problemu z myciem i zbędnymi garnkami . Twarożek rewelacja. Warzywa typu bub kalafior nie stanowią problemu i podczas gotowania nie wydziela się zapach .Fasolka po bretońsku super smażone kiełbaski tez rewelacja Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Pyszne ryby. Pyszne miesko z kurczaka. Fenomenalne ziemniaki zapiekane i ciasta pieczone w połowie czasu. Mało sprzątania i ladny wygląd +oszczędność czasu i prądu. Czego chcieć wiecej??? Jednym słowem Polecam i nie wyobrażam sobie zycia w kuchni bez STARCOOKA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Od lutego jestem szczęśliwą posiadaczką tego cudownego urządzenia! Jestem mega zadowolona! Mężowi nie muszę podgrzewać jak wróci z pracy :) Dla mnie bomba! Jutro chce cos upiec-tego jeszcze nie testowałam :) Jedynym minusem dla mnie jest niewielka ilość przepisów. Na dzień dzisiejszy nie żałuję ani troche, że go sobie wymarzyłam :) A z biegiem czasu mam nadzieję, że przepisów będzie przybywać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Srarcookerem bawię się od 2 tygodni – tak, bawię się, bo gotowanie z nim to przyjemność. Najfajniejsze są potrawy na parze – smaczne i zdrowe. Ciekawa jestem wypieku chleba, ale się jeszcze nie odważyłam na ten eksperyment :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Jak się umawiałam wydawało mi się, że miałam okazję oglądać kiedyś podobne urządzenie ale po przyrządzonej kolacji muszę przyznać, że jednak nie było podobne... A po tym jak rodzina reaguje na to co ja ( wstyd się przyznać ale jednak noga w kuchni) serwuję im teraz do jedzenia stwierdzam bez wątpliwości, że podjęłam doskonałą decyzję. Zresztą, zobaczcie sami, przekonajcie się. Samo spotkanie - super sprawa, Pan, który nas odwiedził - pełen profesjonalizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Jestem zadowolona, kupiłam urządzenie ze względu na funkcję pieczenia ciast i szybkiego gotowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FEder Napisano Marzec 16, 2016 Dobry sprzęt. W końcu można szybko coś konkretnego upichcić. Pomimo że zbyt tani nie jest ale wart swojej ceny. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Ostatnio zamówiłam ten model i jestem zadowolona. Pomijając już kwestię tego, jak wiele funkcji ma to urządzenie i jakie okazało się przydatne, mogę powiedzieć, że obsługa ze strony marki jest bardzo profesjonalna. Miałam na początku kilka pytań, ale w serwisie odpowiedzieli mi na nie wyczerpująco, konsultant był bardzo miły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośću Napisano Marzec 16, 2016 Mam , używam i polecam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danka kato Napisano Marzec 16, 2016 Cista wychodzą rewelacyjnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Jeszcze nie spotkałam osoby, która powiedziałaby coś złego na temat firmy starcooker-a. Wszyscy je zachwalają i namawiają do zakupu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adima Napisano Marzec 16, 2016 Cudo! Najbardziej podoba mi się to, że można zrobić w nim tak wiele potraw bez brudzenia dodatkowych naczyń i tracenia czasu. Idealny dla osób chcących zdrowo się odżywiać lub tych na diecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RENIA GLIWICE Napisano Marzec 16, 2016 urządzenie ok dużo funkcji i w końcu mało siedzenia w kuchni pan który przyjechał też fajny i miły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Rewelacyjne urządzenie! Dostałam od męża na urodziny i powiem szczerze, że jest to najbardziej trafiony prezent, jaki kiedykolwiek otrzymałam. Już dawno myślałam o jakimś wielofunkcyjnym urządzeniu, które "odwaliłoby" za mnie połowę pracy. Teraz spędzam mniej czasu w kuchni, potrawy mogę przygotować naprawdę szybko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Szukałam czegoś, co ułatwiło by mi życie. Jedzenie niezdrowych odgrzewanych gotowców przestało mnie zadowalać - przybieranie na wadze, problem z cholesterolem, brak czasu na poświęcenie kilku chwil samej sobie, sprawiło, że zapaliła mi się czerwona lampka... Po powrocie do domu marzył mi się smaczny zdrowy domowy posiłek. Jednak stosunkowo późne powroty do domu uniemożliwiały mi zmienienie swojej diety. Po zakupie starcook wszystko zmieniło się o 360 stopni. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Jako doświadczony użytkownik tego cacka, chętnie podzielę się swoją opinią. Gotowanie chyba od zawsze było moją pasją. Jestem osobą, która raczej z dystansem i dość sceptycznie, może ze względu na wiek, podchodzi do wszelkich technologicznych nowości. Urządzenie jednak miło mnie zaskoczyło. StarCook jest niesamowity! Wypróbowałem już dużą część zgromadzonych przeze mnie przepisów i te rodzinne, i od znajomych - wszystko wychodzi smaczne i aromatyczne, jak nie lepsze od potraw przygotowywanych tradycyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Przeciętnemu singlowi czy singielce z reguły nie chce się przesiadywać godzinami w kuchni, by przygotować sobie posiłek. Stać nas na to, by wyjść na obiad, czy kolację do restauracji. Ale przecież jest na to zdrowy i wygodny sposób: gotowanie na parze. Przeczytaj jak można prosto wdrożyć w życie porady naszego eksperta na zdrowe, tanie i szybkie gotowanie Nie chcemy tracić czasu na niewdzięczne mycie stosu „garów”, obieranie ziemniaków lub inne „nieczyste” czynności ... Zdrowe gotowanie: witaminy i minerały Witaminy tak jak i minerały są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ustroju. Musimy dostarczać je z pożywieniem, gdyż nasz organizm nie może wszystkich wytwarzać a mikro- i makroelementów nie syntetyzuje wcale. Parowanie to idealny sposób na zachowanie w produktach spożywczych większej ich ilości. Unikamy tu wypłukiwania witamin i składników mineralnych przez wodę, oraz przechodzenia ich znacznej części do wywaru, tak jak ma to miejsce podczas tradycyjnego gotowania. Nadmienię tutaj, że taką wodę spod gotowania można użyć do przyrządzenia zupy. Szybkie gotowanie czyli jak skrócić czas gotowania Gotując na parze oszczędzamy czas. Wykorzystujemy tylko jeden garnek w którym przyrządzamy cały posiłek. To sprawia, że zmywanie ogranicza się do minimum. Para wodna w urządzeniach do gotowania osiąga temperaturę wyższą niż 100°C dzięki czemu proces mięknięcia tkanek następuje szybciej.Przeciętnemu singlowi czy singielce z reguły nie chce się przesiadywać godzinami w kuchni, by przygotować sobie posiłek. Stać nas na to, by wyjść na obiad, czy kolację do restauracji. Ale przecież jest na to zdrowy i wygodny sposób: gotowanie na parze. Przeczytaj jak można prosto wdrożyć w życie porady naszego eksperta na zdrowe, tanie i szybkie gotowanie Nie chcemy tracić czasu na niewdzięczne mycie stosu „garów”, obieranie ziemniaków lub inne „nieczyste” czynności ... Zdrowe gotowanie: witaminy i minerały Witaminy tak jak i minerały są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ustroju. Musimy dostarczać je z pożywieniem, gdyż nasz organizm nie może wszystkich wytwarzać a mikro- i makroelementów nie syntetyzuje wcale. Parowanie to idealny sposób na zachowanie w produktach spożywczych większej ich ilości. Unikamy tu wypłukiwania witamin i składników mineralnych przez wodę, oraz przechodzenia ich znacznej części do wywaru, tak jak ma to miejsce podczas tradycyjnego gotowania. Nadmienię tutaj, że taką wodę spod gotowania można użyć do przyrządzenia zupy. Szybkie gotowanie czyli jak skrócić czas gotowania Gotując na parze oszczędzamy czas. Wykorzystujemy tylko jeden garnek w którym przyrządzamy cały posiłek. To sprawia, że zmywanie ogranicza się do minimum. Para wodna w urządzeniach do gotowania osiąga temperaturę wyższą niż 100°C dzięki czemu proces mięknięcia tkanek następuje szybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Przeciętnemu singlowi czy singielce z reguły nie chce się przesiadywać godzinami w kuchni, by przygotować sobie posiłek. Stać nas na to, by wyjść na obiad, czy kolację do restauracji. Ale przecież jest na to zdrowy i wygodny sposób: gotowanie na parze. Przeczytaj jak można prosto wdrożyć w życie porady naszego eksperta na zdrowe, tanie i szybkie gotowanie Nie chcemy tracić czasu na niewdzięczne mycie stosu „garów”, obieranie ziemniaków lub inne „nieczyste” czynności ... Zdrowe gotowanie: witaminy i minerały Witaminy tak jak i minerały są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ustroju. Musimy dostarczać je z pożywieniem, gdyż nasz organizm nie może wszystkich wytwarzać a mikro- i makroelementów nie syntetyzuje wcale. Parowanie to idealny sposób na zachowanie w produktach spożywczych większej ich ilości. Unikamy tu wypłukiwania witamin i składników mineralnych przez wodę, oraz przechodzenia ich znacznej części do wywaru, tak jak ma to miejsce podczas tradycyjnego gotowania. Nadmienię tutaj, że taką wodę spod gotowania można użyć do przyrządzenia zupy. Szybkie gotowanie czyli jak skrócić czas gotowania Gotując na parze oszczędzamy czas. Wykorzystujemy tylko jeden garnek w którym przyrządzamy cały posiłek. To sprawia, że zmywanie ogranicza się do minimum. Para wodna w urządzeniach do gotowania osiąga temperaturę wyższą niż 100°C dzięki czemu proces mięknięcia tkanek następuje szybciej.Przeciętnemu singlowi czy singielce z reguły nie chce się przesiadywać godzinami w kuchni, by przygotować sobie posiłek. Stać nas na to, by wyjść na obiad, czy kolację do restauracji. Ale przecież jest na to zdrowy i wygodny sposób: gotowanie na parze. Przeczytaj jak można prosto wdrożyć w życie porady naszego eksperta na zdrowe, tanie i szybkie gotowanie Nie chcemy tracić czasu na niewdzięczne mycie stosu „garów”, obieranie ziemniaków lub inne „nieczyste” czynności ... Zdrowe gotowanie: witaminy i minerały Witaminy tak jak i minerały są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ustroju. Musimy dostarczać je z pożywieniem, gdyż nasz organizm nie może wszystkich wytwarzać a mikro- i makroelementów nie syntetyzuje wcale. Parowanie to idealny sposób na zachowanie w produktach spożywczych większej ich ilości. Unikamy tu wypłukiwania witamin i składników mineralnych przez wodę, oraz przechodzenia ich znacznej części do wywaru, tak jak ma to miejsce podczas tradycyjnego gotowania. Nadmienię tutaj, że taką wodę spod gotowania można użyć do przyrządzenia zupy. Szybkie gotowanie czyli jak skrócić czas gotowania Gotując na parze oszczędzamy czas. Wykorzystujemy tylko jeden garnek w którym przyrządzamy cały posiłek. To sprawia, że zmywanie ogranicza się do minimum. Para wodna w urządzeniach do gotowania osiąga temperaturę wyższą niż 100°C dzięki czemu proces mięknięcia tkanek następuje szybciej.Przeciętnemu singlowi czy singielce z reguły nie chce się przesiadywać godzinami w kuchni, by przygotować sobie posiłek. Stać nas na to, by wyjść na obiad, czy kolację do restauracji. Ale przecież jest na to zdrowy i wygodny sposób: gotowanie na parze. Przeczytaj jak można prosto wdrożyć w życie porady naszego eksperta na zdrowe, tanie i szybkie gotowanie Nie chcemy tracić czasu na niewdzięczne mycie stosu „garów”, obieranie ziemniaków lub inne „nieczyste” czynności ... Zdrowe gotowanie: witaminy i minerały Witaminy tak jak i minerały są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ustroju. Musimy dostarczać je z pożywieniem, gdyż nasz organizm nie może wszystkich wytwarzać a mikro- i makroelementów nie syntetyzuje wcale. Parowanie to idealny sposób na zachowanie w produktach spożywczych większej ich ilości. Unikamy tu wypłukiwania witamin i składników mineralnych przez wodę, oraz przechodzenia ich znacznej części do wywaru, tak jak ma to miejsce podczas tradycyjnego gotowania. Nadmienię tutaj, że taką wodę spod gotowania można użyć do przyrządzenia zupy. Szybkie gotowanie czyli jak skrócić czas gotowania Gotując na parze oszczędzamy czas. Wykorzystujemy tylko jeden garnek w którym przyrządzamy cały posiłek. To sprawia, że zmywanie ogranicza się do minimum. Para wodna w urządzeniach do gotowania osiąga temperaturę wyższą niż 100°C dzięki czemu proces mięknięcia tkanek następuje szybciej.Przeciętnemu singlowi czy singielce z reguły nie chce się przesiadywać godzinami w kuchni, by przygotować sobie posiłek. Stać nas na to, by wyjść na obiad, czy kolację do restauracji. Ale przecież jest na to zdrowy i wygodny sposób: gotowanie na parze. Przeczytaj jak można prosto wdrożyć w życie porady naszego eksperta na zdrowe, tanie i szybkie gotowanie Nie chcemy tracić czasu na niewdzięczne mycie stosu „garów”, obieranie ziemniaków lub inne „nieczyste” czynności ... Zdrowe gotowanie: witaminy i minerały Witaminy tak jak i minerały są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania ustroju. Musimy dostarczać je z pożywieniem, gdyż nasz organizm nie może wszystkich wytwarzać a mikro- i makroelementów nie syntetyzuje wcale. Parowanie to idealny sposób na zachowanie w produktach spożywczych większej ich ilości. Unikamy tu wypłukiwania witamin i składników mineralnych przez wodę, oraz przechodzenia ich znacznej części do wywaru, tak jak ma to miejsce podczas tradycyjnego gotowania. Nadmienię tutaj, że taką wodę spod gotowania można użyć do przyrządzenia zupy. Szybkie gotowanie czyli jak skrócić czas gotowania Gotując na parze oszczędzamy czas. Wykorzystujemy tylko jeden garnek w którym przyrządzamy cały posiłek. To sprawia, że zmywanie ogranicza się do minimum. Para wodna w urządzeniach do gotowania osiąga temperaturę wyższą niż 100°C dzięki czemu proces mięknięcia tkanek następuje szybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Pyszne ryby. Pyszne miesko z kurczaka. Fenomenalne ziemniaki zapiekane i ciasta pieczone w połowie czasu. Mało sprzątania i ladny wygląd +oszczędność czasu i prądu. Czego chcieć wiecej??? Jednym słowem Polecam i nie wyobrażam sobie zycia w kuchni bez STARCOOKA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Polecam, bo urządzenie świetnie się sprawdza. Słyszałam, że ma spore możliwości, ale ja cały czas odkrywam nowe. Sporo przepisów już testowałam i jestem b. zadowolona. Idealna opcja dla tych, którzy chcą się zdrowo odżywiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Urządzenia godne polecenia. Myślałam że nie potrafie gotowac a niedzielnym obiadem przygotowanym na starcook zachwyciłam moją wiecznie niezadowoloną;) teściową. Był pstrag z warzywami i opiekanymi ziemniakami. Palce lizać :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Mi się najbardziej podoba to, że misa jest duża, wszystko się właśnie wypieka, można wygodnie włożyć do środka. Jakości gotowania nie komentuję, bo już po wcześniejszych opiniach widać że jest pierwszorzędna. Dostałam tego star.coka w prezencie, jestem bardzo zadowolona, dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 Potwierdzam powyższe opinie. Mam urządzenia od roku, jest niezastąpione. Jestem bardzo zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach