Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość kuduś

będąc ostatnio w woj. świętokrzyskim poznałem dziwną kobietę

Polecane posty

Gość kuduś

młoda dziewczyna , chyba nawet nie ma 19 lat i pracuje już w ubezpieczeniach komunikacyjnych w PZU , sprytna jest dziewczyna i miałem pewien problem , pewien pijany Policjant z drogówki włoszczowskiej wbił się w moje auto i jego kumple przyjechali na miejsce zdarzenia i na dzień dobry od 'drogówki' z tamtej Komendy oberwałem zdrowo w ryja , czyli w pysk a za moment kopali mnie , gdzie popadnie ale przypadkowo tą trasą jechał autem mój Kuzyn , dawno się nie widzieliśmy i zatrzymał swoje auto , Cześć , rozpoznał mnie , pomimo że już byłem przed drogówkę z Włoszczowy rozjechany równo na twarzy a co tu robisz w tych stronach zapytał mnie , no, no, byłem tu w Koniecpolu i Krasowie aby dowiedzieć się co z projektem wodociągu , ponieważ pani premier Sidło zleciła audyt a te pijane bydło z tego radiowozu , czyli z policyjnego auta są pijani i rozwalili moje auto , Mirek już wiedział o co biega i jako związkowiec PSL zadzwonił do swoich , ściągnął na miejsce zdarzenia straż z OSP Krasów i Bebelno oraz Inspektora straży miejskiej , przyjechał komendant policji Włoszczowa , oczywiście sprawdzili , że Policjanci z drogówki pili alkohol dopiero po zdarzeniu , czyli nie jechali autem służbowym pod wpływem wypicia alkoholu a co mnie czeka w PZU ? poznałem piękną dziewczynę w mieście Włoszczowa w inspektoracie PZU , Ona ma pół twarzy w piegach i oko zielonkawe a drugie pół twarzy idealnie gładziutkie i oko niebieskie , piękny nosek i piękne usta a jej figura jest jak z bajki o Kopciuszku , powiedziała, że wszystkie moje sprawy komunikacyjne załatwi a ja myślę teraz o tej kobiecie i nie potrafię zasnąć , chętnie bym się teraz pobawił jej długimi włosami i jej boberkiem i mam ochotę wycałować każdy milimetr jej ciała i jej vaginę z boberkiem, czy uważacie, że jestem chory albo pierdyknięty na głowę lub zboczony ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować