Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co polecacie na szybki obiad?

Polecane posty

Gość gość
ndumka88 dziś Wypeirdalaj kvurvvo zafaydana ze spamem tego goooowna!!! :oWypeirdalaj kvurvvo zafaydana ze spamem tego goooowna!!! :o

Gość gość
tutaj przepis www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość gość
Na taki szybki i gustowny obiad to robie stara klasyke bo kotlety z mortadeli ,tylko trzeba miec dobro mortadele z wloch bo te polskie sa slone i stare. Kroje ja w plastry, panieruje w jajku mace i platkach kukurydzianych i podaje z szybkim sosem grzybowo czosnkowym.

Gość gość
Szybki, smaczny, ok 30 minut I gotowe. w jednym garnku gotujesz makaron jakies kokardki, czy swiderki czy inne krotkie co lubisz, w trakcie gotowania dorzucasz rozyczki brokula. zeby brokul byl nadal lekko twardy jak odcedzasz makaron z tym brokulem. na patelni podsmazac krotko pomidorki koktajlowe w calosci, zeby pekly, z oregano, czosnkiem zmiazdzonym, oliwkami jak ktos lubi. ddac sol I bialy pieprz na koniec. grubo zmielic lub posiekac orzechy wloskie albo laskowe (wole z wloskimi). wymieszac je w kubku z oliwa oregano I platkami chilli. wszystkie przygotowane wczesniej rzeczy wymieszac w garku w ktrym gotowal sie makaorn z brokulem I podac, mozna posypac parmenzanem jak ktos lubi. ja dekoruje talerz rukola I parmezanem, moj maz sobie dodaje ekstra plakow chilli I rukole a dziecko sam parmezan ;) pyszne!

Gość gość
przepis www.youtube.com/watch?v=V1uNg_GeUsM

Gość werka991
Sporo przepisów znajdziesz na https://cookingbox.pl/kategoria-produktu/kuch nia-hiszpanska/ Można wybrać dowolny przepis a po zamówieniu kurier dostarczy do domu box z potrzebnymi produktami. Sama mam w planach wypróbowanie tej opcji.

Gość chamanera
Na szybki obiad to najlepszy kurczak w rękawie zapiekany z piekarnika z przyprawą do złotego kurczaka knorr. Nie raz już tak robiłam kurę w piekarniku z ta przyprawą i od tamtej pory jak pierwszy raz jej użyłam to używam jej do teraz.

Gość maniołek
Ale całego kurczaka dajesz czy np same udka w przyprawie? Coś jeszcze do tego rękawa? Jakies warzywa może?

Gość asanka87
U nas również nie ma czasu na długie gotowanie, bo do 17 jestem w pracy i koło 18 dopiero w domu. Dlatego jak wracam z pracy to kupuję jakieś półgotowe dania na przykład kebab z Drosedu i do tego frytki i robię surówkę z marchewki. To jak dla mnie najlepsza opcja, bo gdybym chciała codziennie gotowac obiady to pewnie siedziałabym w kuchni do nocy.

Gość Lola123

https://www.youtube.com/watch?v=gTNy2n2WYiM

Gość Gość

Zsiadłe mleko + gotowane ziemniaki, trochę masła i koperku.

Smakuje mi szczególnie w letnie upały.