Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siedzę na wychowawczym z córką w domu. Dzisiaj cały dzień dziecko w piżamie.

Polecane posty

Gość gość

Odwiedziła nas babcia (moja matka) i opieprzyła mnie z góry na dół, że dziecko w południe w piżamie chodzi (2.5 roku) :o Kiepsko się czuję, nie wychodzę dziś więc z domu mimo ładnej pogody (ostatnie 2 tygodnie każdego dnia gdzieś pędziłam z dzieckiem, jak nie na zwykły spacer, to to zusu, us, na zakupy, do banku, jakieś inne sprawy). Obiad mam, zakupy zrobione, szkolniak będzie w domu dopiero o 16, mąż z pracy wraca też popołudniu. Czy to naprawdę taka zbrodnia, że dziecko nie chciało się ubierać i mówiło od rana "mam ochotę chodzić w piżamce"? :o Bo w ogóle się nad tym nie zastanowiłam nawet, ale po ty kazaniu matki czuję się jak 15letnia gówniara przyłapana na papierosie :o Robicie sobie czasem taki dzień lenia? A właściwie nie sobie, tylko dzieciom???

Gość gość
Piatka!Ja mam identycznie.Od 10 sie zabieram,zeby wyjsc,ale narazie mi sie bie chce.Mlody jest jeszcze w pizamie,ja w sumie tez.Obiad mam,dwie pralki wstawione,ogarniete mam.I moja mama tez taka jest,jak lezymy w lozku do 9-10 to matko,gnijecie w lozku itp.A ona sama jak nie musi nigdzie isc to chodzi caly dzien w pizamie.

Gość gość
a po cholerę miałaś dziecko przebierać jak nie chciało i siedzicie w domu? to ja sama, stara krowa, potrafię siedzieć w szlafroku do pierwszej, a małe dziecko nie może?

Gość gość
dzien lenia kazdemu sie przyda :) byle nie codziennie! Olej wredna tesciowa