Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu kobiety myślą, że im więcej się pomalują, tym ładniejsze będą?

Polecane posty

Gość gość
Przeciez teraz sa takie kosmetyki do makijazu ktore pielegnuja chronia,nawet sa kosmetyki kolorowe o naturalnym skladzie,wiec gdzie problem?

Gość gość
Taaa już widzę cienie do powiek z ogórka, melisy i kurkumy

Gość gość
"dr.hauschka","sante","une" logona"-to marki naturalnych kosmetykow do makijazu i podklady mineralne to przeciez naturalny sklad.

Gość gość
Barwniki i utwardzacze zawsze są sztuczne.

Gość gośćjvjvjvkbl
Pieprzenie. Jak macie pryszcze na twarzy to idziecie do dermatologa zeby to wyleczyc prawda? Jak macie lupierz to kupujecie szampon zeby sie pozbyc prawda? Jak macie haluksy to idziecie ortopedy poznie chirurga zeby ich nie bylo prawda? Jak macie suche dlonie to uzywacie kremu zeby nawilzyc prawda? KAZDY CHCE BYC LADNY! Nie wazne w jaki sposob to robi, wazne, ze czuje sie ladnie. Zamias olisc do lekarza, chirurga plastycznego ide do drogerii. Makijaz jest dobrym sposobem zeby dodac sobie atrakcyjnosci i tyle. Jak czujecie sie na tyle ladne zeby tego nie robic to super, gratuluje szczerze ale nie wciskajcie kitow, ze kazda z makijazem jest wymaziana. Ja mam prawo sie malowac ale nie musze to moj WYBOR. Po co robic z tego takie halo? Dla mnie wasze teksty, wyzwiska i ublizanie jest smieszne. Dorosle kobiety a klocicie sie jak pierszoklasisci o to ktora ma lepszy piornik...Litosci!

Gość gośćhhchcjvk
*lupiez *pojsc do lekarzac

Gość gość
gość wczoraj Okazji to sobie szukaj gdzie indziej. Twój ryj z makijażem czy też bez jest mi całkowicie obojętny więc nie licz na zainteresowanie i nie marz o spotkaniu 🖐️

Gość gość
Ale popis krasomóstwa

Gość gość
ja maluje sie malo- troche kremu bb, rózu i podkreslam brwi kredką z golden rose- liquid browliner. i wygladam naturalnie, a makijaz trzyma sie caly dzien :)

Gość wiolenczela
Ja używam tylko pudru i tuszu do rzęs. Dobre kosmetyki użyte w nawet małych ilościach potrafią dać efekt wow.

Gość Daga_op
Teraz hitem sezonu są tylko umalowane rzęsy i dobrze wykonturowana twarz. Mocne, gęste rzęsy przyciągają spojrzenia!

Gość sadyy
umalowane rzęsy muszą byc zawsze. Bez rzes nie ma makeup`u . Co innego,że faktycznie ostatnimi czasy popularny jest natural look z eleganckimi rzęsami. tylko nie każda potrafi taki efekt zrobić

Gość gość
Im lepszy makijaz - tym wiekszy szacunek i powodzenie u ludzi Nie badzmy hipokrytami :D

Gość gość
Serdecznie zapraszam na mojego bloga gdzie dowiecie się jakie najlepsze produkty znajdziecie w drogerii Rossman http://bestcosmetics.blox.pl/html Zachęcam do komentowania usmiech.gif

Gość mal_gonia123
Dość prosta odpowiedź - dziewczyny same sobie się nie podobają i jak się umalują, to trochę myślą, że staną się kimś innym, spod tony makijażu nie zawsze buzię widać ;) Ale czasem chcą być po prostu piękniejsze. Sama stawiam na mocno podkreślone rzęsy, bardzo dbam o swoje brwi i do rzęs używam też sprawdzonych tuszy, takich z efektem mocnego pogrubienia. Tylko w przypadku rzęs stawiam na sztuczność, bez doklejania of course, reszta - pełna naturalność.

Gość Daga_op
sadyy polecam Ci Maybelline Push Up Drama. Genialny tusz,a szczoteczka jest taka poręczna że każda niezdara umaluje sobie nią rzęsy.

Gość Gretamakreta
Widzę, że tak jak i ja większość Pań stawia na ładnie pomalowane oczy przede wszystkim. Wiele się tu czyta o efekcie pogrubionych rzęs - może podajcie jakie macie na to sposoby i jakie kosmetyki są według was najlepsze jeśli o to chodzi.

Gość joannna1
ja też się kiedyś(wstyd się przyznać) malowałam mocno ale tylko dlatego, że moja cera była okropna nie mogłam się pokazać bez a na tyle się wstydziłam że nakładałam grubą "maskę". ale znajoma kupiła mi tabsy iqface i teraz krem bb wystarcza. ale jak patrze na nniektóre dziewczyny jak chodzą wymalowane to współczuję jak deszcz spadnie. ;d

Gość nataliamarkowska
Nie rozumiem takich wymalowanych laleczek. Według mnie kobieta powinna być zadbana a nie wymalowana. Ja osobiście używam tylko tuszu do rzęs aby wydłużyć i pogrubić rzęsy i tyle. Obecnie na rynku są tusze, które potrafią imitować nawet efekt jak po wyjściu od kosmetyczki jak np maybelline push up drama.

Gość sadyy
daga-op , bardzo lubie tusze Maybelline, nigdy nie miałam z nimi kłopotu. Push up drama widziałam gdzies w reklamie? Nawet pomyślałam,że silikonowa szczoteczk to fajnie musi rozczesywać Gretamarketa, bo jednak oczy to zwierciadło naszej duszy , muszą myc najpiękniejsze, a co innego tu podkreślać? przeciez nie wypastuje brwi na czarno :P

Gość gość
w co drugim temacie o kosmetykach ta durnowata reklama... żenada.

Ja widziałam reklame z Gigi. Dosyć jasna blondynka , a rzęsy takie meeega czarne,super to wygląda. Bardzo zagęszczone i uniesione . Ah niech sie kończy ten mój tusz, chcę już nowy ! :P