Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 chorutka

Dziwny facet ?

Polecane posty

Go艣膰 chorutka

Jednego weekendu naszego spotkania, moj nowo zapoznany facet po imprezie, seksie wieczorem pol dnia seksu w sobote tak mnie wymeczyl ze reszta weekendu spedzalismy na innych rzeczach. Nie bylo seksu, w niedziele jak wstalismy i zjedlismy sniadanko stwierdzi艂 .... dzisiaj jestem na diecie i w sumie.... no wysle cie chyba do domu juz.... i nawet cie nie odprowadze.... Zdebialam i nie zareagowalam... powiedzialam tylko ze no to bede sie zbiera膰.... a on ze no jeszcze mozesz chwile zostac.... A ja no dobra... i potem cos porobilismy i sie zaczelismy seksic i znowu byl milutki i kochany.... i mnie odprowadzil potem jednak. To jego zachowanie jednak mnie zszokowalo, bo uzmyslowilam sobie ze sie sta艂 taki przez to ze nie by艂o seksu ? No ile mozna po takim maratonie ? Od tamtego czasu nasze relacje si臋 popsu艂y znacznie.... Co my艣licie ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
My艣limy ze dosta艂 co mia艂 dosta膰 i da艂 ci do zrozumienia 偶eby艣 si臋 ztleni艂a z jego domu . Troch臋 to chamskie ale potraktowa艂 cie jak dzi....we

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No wlasnie nie dostal tego co mial dostac bo nie bylo seksu.... dlatego sie wkurzyl i zaczal gadac takie rozne rzeczy... a potem jednak dosta艂... i by艂 kochaniutki... To to bardziej nie by艂oby ze by艂 z艂y .. ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chorutka
Zareagowal bardzo neagtywnie a potem by艂a cisza.... Jednak po tygodniu do mnie dzwoni艂... Co mnie jeszcze bardziej dziwi bo oznacza艂oby to ze sie steskni艂 ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ni, nie st臋skni艂 si臋, chce to powt贸rzy膰, a to nie ma nic wsp贸lnego z t臋sknot膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chorutka
Akurat zadzwonil w takim momencie kiedy nie by艂o mozliwosci do powtorzenia... Ale go troche zbylam bo nie mialam czasu na rozmowe akurat wtedy. To co mi pozostaje, czy istnieje szansa zeby sie spotkac tak tylko pogada膰 ? Bez seksu ? Moja znajoma twierdzi ze po prostu on potrzebuje czasu na przemyslenia. I ze ni epoiwnnam myslec tak az 藕le o tym wszytskim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chorutka
W dodatku jakby chcia艂 to powtorzy膰, to zadzwoni艂 by w Pi膮tek albo w ciagu tygodnia 偶eby sie um贸wi膰 na weekend a nie w niedziele, 偶e logiczne jest 偶e seksu ni ebedzie tak w 艣rodku dnia czy wieczorem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tytu艂 powinien brzmie膰 nie dziwny facet, tylko dzi/wka kobieta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
偶e logiczne jest 偶e seksu ni ebedzie tak w 艣rodku dnia czy wieczorem. x Co w tym logicznego? Ludzie uprawiaj膮 seks w r贸偶nych porach, wtedy kiedy maj膮 na to ochot臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chorutka
No to jest doprawdy interesujace, wszyscy tutaj od razu mnie wyzywaja ze d***** ze to ze tamto... No chyba jak sie z facetem zadajesz i spotykasz i robisz rozne reczy to w pewnym momencie zaczynasz tez uprawiac seks czy nie ? Szczegolnie jak cie owy facet kreci.... Wiec to nie bylo pierwszy raz. To bylo juz yam ktorys enty raz... i mni epo prostu zdziwila taka reakcja... Troche nie przyjemna, ale moze dlatego ze w zyciu sie nie spotkalam z czyms takim w swoim zyciu i nie wiem co mam myslec o tej sytuacji. SKoro szanowni panstwo tak wyzywaja i nazywaja to zazwyczaj trafia ana takich dupk贸w skoro umieja to tylko scharakteryzowac pod katem d****arstwa.... Jak juz to mozecie mnie nazywac naiwn膮, ale dziwk膮 nie jestem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zadzwonil w niedziele bo na weekend juz mial jak膮艣 cizie, wi臋c nawet nie by艂a艣 dla niego g艂贸wnym daniem. Co pouk艂ada膰 mia艂 w g艂owie? Ta kole偶anka niech sobie pouk艂ada widz臋 偶e naiwna jedna od drugiej. Twoje pierwsze odczucie by艂o trafne on traktuje ci臋 jak dziwk臋 chyba nawet gorzej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chorutka
No wlasnie chyba nie mia艂.... Bo zadzwonil, ze sobie poszedl na impreze i wlasnie sie obudzil.... gdyby mial jakas cizie to by z nia spedza艂 czas a nie do mnie dzwoni艂 w nadziei na rozmowe.... Jeszcze opcja moze byc taka ze polowal na jakas cizie a doszedl do wniosku ze tylko ja jestem nim zainteresowana to wroci do mnie hehe.... Jestem przekonana e nie mial zadnej cizi.... raczej chcial zobaczyc czy mu sie uda jakas inna zdobyc.... I nie nie jestem d***** co wy z tymi wyzwiskami... nie kochacie sie ze swoimi facetami jak sie wam chce seksu ? Czy moze dopiero po slubie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A to jest twoj facet? To w艂asny facet ci臋 tak traktuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chorutek
No takie troche szokuj膮ce.... Ale no nic, i tak i tak nasza relacja teraz jest tak oziebla.... nie widzielismy sie od tamtego czasu, 2 razy moze rozmawialismy i tyle.... Moze rzeczywiscie powinnam o nim zapomnie膰. Gorzej jak znowu zadzwoni heheheh..... Moze powinnam sie z nim sprobowac umowic w miejscu publicznym ? Tak zeby bylo bez seksu....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facet chce od kobiety seksu. Do rozm贸w, wypicia piwa, obejrzenia meczu, sto razy lepsi s膮 dobrzy kumple.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chorutka
Czy mam sobie dac calkowicie spokoj ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chorutka
No wiadomo ze facet chce seksu hehehe. Nic odkrywczego... Ale chyba nie tylko ?? No z kobieta tez mozna porozmawia膰....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facet wcale nie jest dziwny, dosta艂 to czego potrzebowa艂 i chcia艂 si臋 ciebie wreszcie pozby膰 z domu, bo widz臋 偶e ty z tych co ch臋tnie by si臋 zadomowi艂a na sta艂e my艣l膮c 偶e taki seks do czego艣 zobowi膮zuje. Dziwny to by by艂 gdyby chcia艂 utrzymywa膰 z tob膮 kontakt? Na co mu taka laska co obcemu wskakuje do 艂贸偶ka? Takie to nawet na wielorazowy seks si臋 nie nadaj膮, bo cholera wie z kim ona jeszcze si臋 bzyka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko, to to jest w ko艅cu TW脫J partner, czy znajomy, z kt贸rym si臋 spotykasz? X ''Jeszcze opcja moze byc taka ze polowal na jakas cizie a doszedl do wniosku ze tylko ja jestem nim zainteresowana to wroci do mnie hehe.... '' TO ZDANIE DU呕O M脫WI O TEJ ZNAJOMO艢CI.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
durne prowo:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to jak z innymi dziuniami sie zadaje i mowisz o tym jakby to nie bylo nic zlego to chyba w takim razie nie jest twoj facet?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No chyba prowo bo az zal ze takie durne kobietu s膮 :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chorutek
No dobra to ja durna baba jestem hehehe. :-) ALe moze w koncu doszlam do sedna... Czesto robimy durne rzeczy, palimy papierosy za mlodu, upijamy sie na imprezie, uciekamy z domu robimy tyyle durnych rzeczy, ze nie rozumiem jak ta jest inna od tych wszytskich durnych. Grunt, 偶e doszlam do tego 偶e to zachowanie jest jakies nienaturalne i nie powinno to tak by膰... Moze moja durnowatosc spowodowana jest tym ze wczesniej takich facetow nie spotykalam.... Jesli ow mezczyzna mial niedobre intencje no coz.... w takim razie ich nie rozszyfrowalam. Ale moze mial dobe tylko cos go wkurzylo? Moze sie przywyczail do takiego traktowania ludzi ?Nie mniej jednak dziekuje za wszytskie komentarze. Zatem nie bede sie z nim zadawa艂a ju偶, a na pewno nie w celach seksualnych.... no chyba ze bardzo bardzo bardzo bedzie chcialo mi sie seksu :P To znowu moze bede durna i si臋 skusz臋.... A co do odpowiedzi.... Mam nawet jego zdjecie - podarowal mi, dal mi komorke jak potrzebowalam i ja uzywam, spelnial wszytskie moje potrzeby spotykalismy sie na randki do kina do restauracji.... Mial zadadki na dobrego faceta, ten seks mu cos w g艂owie namiesza艂, ech...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to moze faktycznie jak tu ktos napisal uznal ze chcesz sie zadomowuc skoro tyle u niego przesiadywalas. No ale mimo wszystkp wyraznie dal ci do zrozumienia ze na nic wiecej niz seks nie mozesz liczyc. Ja bym sobie odpuscila tego pana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja mam par臋 pyta艅 ? Jak d艂ugo si臋 spotkacie ? Czy jeste艣cie w zwi膮zku ? I czy opr贸cz seksu robicie co艣 innego ? Chodzi mi o wyj艣cie do kina na spacer na imprez臋 na kaw臋 ? Pytam bo zastanawia mnie relacja mi臋dzy wami ? Czy on dzwoni tylko wtedy kiedy ma ochot臋 na seks ty do niego biegniesz po wszystkim wyprasza cie z domu ? Sory ale tak si臋 traktuje panny z ulicy. Ja ze swoim facetem tez uprawiam seks normalka ale opr贸cz tego chodzimy do znajomych kina basen i nie ko艅czy si臋 to wtedy seksem. Chodzi mi czy opr贸cz tych telefon贸w na seks sp臋dzacie wsp贸lnie czas? Bo gdyby mnie tak facet traktowa艂 pogonilabym go w 3 sekundy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja mam par臋 pyta艅 ? Jak d艂ugo si臋 spotkacie ? Czy jeste艣cie w zwi膮zku ? I czy opr贸cz seksu robicie co艣 innego ? Chodzi mi o wyj艣cie do kina na spacer na imprez臋 na kaw臋 ? Pytam bo zastanawia mnie relacja mi臋dzy wami ? Czy on dzwoni tylko wtedy kiedy ma ochot臋 na seks ty do niego biegniesz po wszystkim wyprasza cie z domu ? Sory ale tak si臋 traktuje panny z ulicy. Ja ze swoim facetem tez uprawiam seks normalka ale opr贸cz tego chodzimy do znajomych kina basen i nie ko艅czy si臋 to wtedy seksem. Chodzi mi czy opr贸cz tych telefon贸w na seks sp臋dzacie wsp贸lnie czas? Bo gdyby mnie tak facet traktowa艂 pogonilabym go w 3 sekundy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chorutka
Tak robimy r贸偶ne rzeczy. Do kina chodzimy, na spacer, na imprezy, filmy ogl膮damy, do miasta, rozmawiamy, na gitarze mnie uczy艂 gra膰. No ja w艂a艣nie tej sytuacji z wyproeszenie kompletnie nie rozumiem. Tego samego weekendu da艂 mi swoje zdj臋cie, chcia艂 moje wcze艣niej ale co ja bede dawala mu moje foto za wcze艣nie. Pytalam sie go czy ma telefon komorkowy jakis pozyczy c to mi pozyczyl od razu! Tak bylo widac ze mu zalezy zeby spe艂nia膰 moje potrzeby, kiedy艣 m贸wi艂am mu ze lubie sok pomara艅czowy wyciskany z pomara艅czy to mi rekami wycisn膮艂 i da艂 z mi膮偶szem.... Jak mi robi herbatk臋 to pyta sie czy cukr****ce i mi cukruje i przynosi mi j膮....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chorutka
To my艣licie 偶e to wynik艂o bo za d艂ugo u niego przebywa艂am ? Mi sie zawsze wydawa艂o, ze jak ludzie maj膮 wolny czas to chc膮 jak najwi臋cej czasu z sob膮 sp臋dza膰, no ale by膰 mo偶e tego weekendu przesadzili艣my z rozrywkami bo ja by艂am pot臋偶nie zm臋czona i z艂a te偶 偶e nic u siebie w domu nie zrobi艂am a weekend min膮艂. On moze tez i tak zareagowa艂 dziwnie.... 呕e mnie nie odwiezie! Troche to takie 艣mieszne, bo on mnei zawsze samochodem na stacj臋 odwozi... :-) A wcale nie musi moglabym wyj艣膰 na autobus. To by艂o w Niedziele, w 艣rod臋 do niego zadzwoni艂am jakby nigdy nic i gadali艣my.... normalnie tak jakby si臋 nic nie sta艂o, chocia偶 on co艣 tam nagle wspomnia艂, 偶e on nie lubi gada膰. Ale by艂 jaki艣 taki troch臋 rozdra偶niony.... No i potem w niedziel臋, zadzwonil, zazwyczaj gadamy z godzine czy ponad przez tel ale wtedy nie mialam czasu bo gdzie艣 sz艂am na spotkanie.... I po 7 minutach musia艂am sko艅czy膰 z nim gadk臋 (jak nigdy) a on mi zaczal opowiadac jak to poszedl na impreze z kolega w sobote gdzies tam w fajne miejsce sugerujac ze "mozna by si臋 tam kiedys wybra膰".... i jak to jego kolega pil jakiegos rozowego gejowskiego drinka... no mniejsza z tym, powiedzialam ze musz ekonczyc bo si eumowilam na konceret ze znajoymymi w centrum ale ze jak ma ochote to moze sie przylaczyc..... i zakonczylam rozmowe.... i powiedzialam mu ze tn koncert bedzie z 4 -5 godz w miesice... a on po 2 godz ze jednak z koncertu nei skorzysta i jeszcze popsialismy smsy, ze jest zmeczony a ja sobie zazartowalam czy przyjs ci lenia rozruszac, to mnei zaprasza艂.... No i wygladalo na to ze jest ok hmmm....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A propor zadomawiania - to on chyba chcia艂 bo tak wszytsko szybko mi dawa艂.... od razu dostaam od niego szczoteczke, recznik, zawsze wieszal do szafy moje ubrania, a ostatnio nawet marynarke powiesil w prywatnej szafie mowiac trzeba tu zobi膰 miejsce dla Ciebie.... no ale to chyba juz mowil pod wplywem alko.... nie mniejednak ta szczoteczka dla mnie jest dla mnie... i w dodatku to nie jest zwykla szczoteczka tylko koncowka elektrycznej.... ktora nie jest tania ? Hmmm.... W dodatku ca艂y czas gada,,,, tu mieszkaMY, tutaj idzieMY.... co kupujeMY itp itd... WIec to ja sie zadamawiam ? To chyba on mnie tam pr贸buje zadomowi膰... i to bardzo szybciutko.... albo taki cwaniak wie ze kobiety tak lubia.... Bo raz mnie nawet rozwalil swoim tekstem ja cos zrobilam nie pamietam co.... i ide to cos naprawic a on....ooooo to rozw贸d, a ja mowie jaki rozw贸d jeszcze nawet 艣lubu nie by艂o. I on by艂 taki bardzo hop.... a ja taka bardziej zdystansowana...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziwne z tego co opisujesz moze porozmawiaj z nim po prostu zapytaj wprost o co mu wtedy chodzi艂o. Powiedz ze 藕le sie poczulas gdy tak do ciebie powiedzial i co wlasciwie mialo to znaczy膰. Moze faktycznie byl zajety wtedy mial cos do zrobienia a pozniej glupio mu sie zrobilo i stwierdzil zebys zostala. Ciezko tak stwierdzic ale skoro mowisz ze poza tym zachowuje sie w porzadku a to byl pierwszy raz kiedy tak sie zachowal to moze niekoniecznie jest tak jak myslisz.

Udost臋pnij ten post