Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myśleć o takim zachowaniu ? Czy to szczyt chamstwa ?

Polecane posty

Gość gość

Sam już nie wiem co mam myśleć. Dziewczyna niedawno oznajmiła mi, że odchodzi ode mnie, dlatego, że mnie nie kocha, że jesteśmy niedobrani itd. Na moje pytania czy kogoś poznała mówiła, że dlaczego tak myślę itp. Okazało się jednak, że oczywiście kogoś poznała. Postanowiła się wyprowadzić. Od momentu kiedy już wiedziałem, że się z kimś spotyka normalnie zaczęła o nim mówić jakby nigdy nic, co więcej i do tego sprowadzają się moje pytania, pomimo, że mieszkała ze mną jeszcze to gość przyjeżdżał pod nasz dom, po nią, a ona z nim gdzieś tam jechała i to wtedy kiedy ja byłem w domu. Chciałem wyjść do niego, ale wtedy ona rzucała się wręcz na mnie, grożąc, że zrobi mi piekło itd. Jako, że łączy Nas dom to odpuściłem, bo nie chce robić problemów, ale w środku mnie się gotuje. Dodam, że parę dni później się wyprowadziła, nie mogła się powstrzymać by się nie spotkać z nim te kilka dni. Na moje pytanie o to, to powiedziała, że widzę, że gość chce po prostu się z nią wiecznie widzieć, a nie tak jak ja, chociaż jak jeszcze ze sobą nie mieszkaliśmy to może parę razy tylko z nią się nie spotkałem i to nie dlatego, że mi się nie chciało.

Gość gość
Dobrze ze znalazla sobie innego a nie taka ciamajde nie bedzie musiala sie dziewczyna meczyc

Gość gość
Chamstwo w najczystszej postaci.

Gość gość
to d***** zapomnij o niej

Gość gość
Nie była Ciebie warta. Przykre są takie zachowania.

Gość gość
Ciesz sie, ze go do domu nie przyprowadzila i sie nie seksili podczas gdy ty byles w domu.

Gość gość
A dlaczego jej nie wp******iles? To Ty powinieneś jej zrobić piekło.

Gość gość
Wiadomo, że taka opcja nie wchodziła by w grę, ale tak jak było to i tak zabolało mnie to, przecież to brak szacunku, gruba przesada.

Gość gość
Dlatego, że ten dom Nas łączy i szybka myśl się pojawiła, że będą przez to duże problemy, jak się nie dogadamy, a chciałbym załatwić to między nami.

Gość gość
Brak klasy delikatnie ujmując.