Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki styl wypada 22 latce?

Polecane posty

Gość gość
no niestety nie masz racji - wysoki, barczysty, przystojny facet nigdy nie będzie wyglądał jak kobiety w twojej rodzinie :)

Gość gość
Za to jak Rafalala już tak;)

Gość gość
z tego co wiem to jest to facet przebierający się za kobietę. No, ale z Drogo w grze o tron też niezła kobietka była :) Nie bądź żałosny, po prostu na siłę próbujesz udowodnić, że "normalny" facet nie mógłby być z kobietą która preferuje alternatywną modę.

Gość gość
co o męskości może wiedzieć facet który w ten sposób prowadzi rozmowę z obcą kobietą?

Gość gość
Rafalala bez makijażu i kiecki na d***e wygląda podobnie;) Na to wychodzi. Jesteś tego dowodem. Co jest w Tobie kobiecego?

Gość gość
do kogo, do ciebie? Wybacz, ale jesteś strasznie zakompleksionym chamem :) Męski facet wygląda męsko w długich włosach (niestety niewielu facetów ma ładne włosy, większość szybko zaczyna łysieć). dużo jest we mnie kobiecych cech - wiesz, takie drobiazgu jak twarz, figura...takie cechy które sprawiają, że kobieta wygląda jak kobieta :)

Gość gość
A czy ja mam długie włosy?;) Co jest kobiecego w "stylu", który Ci się tak podoba?

Gość gość
może jesteś łysy i masz głowę jak żarówka i stąd ta zawiść? :) ten styl ma pazur, kobieta na zdjęciu jest bardzo chuda i ma dość męskie rysy twarzy. Te same ubrania na kobiecie z krągłościami i o delikatniejszych rysach dałyby idealną mieszankę kobiecości z pazurem.

Gość gość
Z 1 się zgodzę kobieta powinna wyglądać jak kobieta, a nie jak stworek z gry komputerowej. Osoba z linku niema żadnej płci.

Gość gość
nie ma*

Gość gość
a jak wygląda kobieta? Nie ma jednej definicji.

Gość gość
Nie, nie jestem łysy;) Mam bujne włosy, ale nie zapuszczam bo nie jestem kobietą. Pazur? Wygląda jakby założyła wszystko co było pod ręką. Pazur to ma laska w szpilkach i dopasowanej sukience.

Gość gość
to twoje zdanie :) Jeżeli uważasz, że długie włosy są tylko dla kobiet to wcale nie masz bujnych - mężczyźni którzy mają ładne włosy zapuszczają przynajmniej tak żeby się dobrze układały. Pewnie jesteś po prostu obciętym na jeża dresiarzem

Gość gość
wstawiłam kilka linków, jeżeli dla ciebie one nie wyglądają jak kobiety to po prostu jesteś gejem i nie powinno cię nawet być w tym temacie :) w sumie to by nawet pasowało, kryptogeje mają obsesję na punkcie wyglądania stereotypowo męsko.

Gość gość
Pudło:) Chodziło mi o to, że nie mam włosów do ramion. X Wy chyba myślicie, że facet musi zobaczyć kawał d**y, żeby się podniecić:) Nie podobają mi się dziewczyny z siatką na nogach, w za krótkich spodenkach i z mocnym makijażem. Wygląda na łatwą, a to nie o to chodzi;)

Gość gość
to w końcu wygląda niekobieco czy wręcz zbyt seksownie? Zdecyduj się :) I gdybyś jeszcze nie zauważył to po prostu się z ciebie i twojej postępującej łysiny nabijam. Widać, że jesteś zakompleksionym facetem bo tylko tacy odczuwają potrzebę obrażania innych mężczyzn którym nawet do pięt nie dorastają.

Gość gość
Daj mu chwile niech sobie zwali po te zdjęcia :P Bo żadna z tych dziewczyn by nawę na niego nie spojrzała :D

Gość gość
"wstawiłam kilka linków, jeżeli dla ciebie one nie wyglądają jak kobiety to po prostu jesteś gejem i nie powinno cię nawet być w tym temacie usmiech.gif" :) Jestem gejem bo podobają mi się normalne dziewczyny. Logiczne;)

Gość gość
jesteś gejem bo bardziej pociąga cię sukienka niż kobieta która ją nosi...a najlepiej żeby to był facet :D jesteś też chamem (obrażanie bliskich rozmówcy) i dupkiem (myślisz, że twój gust jest uniwersalny).

Gość gość
A to nienormalne dziewczyny? Ja nie mogę. Co za myślenie. Ok ty w takim razie dla mnie tez normalny nie jesteś

Gość gość
Nie łysieje, ale skoro czujesz się lepiej myśląc, że tylko wyliniały dres nie poleci na emo ( ? ) to niech tak będzie;) One nie są ani kobiece, ani seksowne.

Gość gość
powtarzam, to tylko twoje zdanie. Jest dużo facetów którzy "polecą", wliczając w to facetów których nigdy byś o to nie podejrzewał

Gość gość
To nie emo. Kretyn z ciebie. Znawca stylu sie znalazł.

Gość gość
Hehe mam taki styl i wierz mi ze często faceci sa mną zainteresowani. I nie jestem łatwa.

Gość gość
to po prostu ten typ faceta któremu wydaje się, że tylko jego gust jest właściwy :) Przecież po postach widać, że to prostak

Gość gość
nie każdemu podobają się spalone blondynki z małym biustem :)

Gość gość
myślę, ze o takie kobiety nie ciężko w pracy mojego narzeczonego. Najwyraźniej nie był zainteresowany. ;)