Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki styl wypada 22 latce?

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem ślepy;) widzę, że powciskały się w gorsety, żeby uzyskać wcięcie w talii ( to co szczupłe dziewczyny mają naturalnie ). X Nie widzisz bo nie chcesz widzieć;)

Gość gość
w wracając do tematu taki styl jest o tyle fajny, że nie ma właściwie żadnych zasad więc można bawić się dodatkami i być trochę bardziej kreatywnym :)

Gość gość
Zwłaszcza ta dziewczyna w zwykłej koszulce, dobrze, że t-shirty mają funkcję gorsetu :D specjalnie robisz z siebie idiotę? To autoironia czy naprawdę wierzysz w to co piszesz?

Gość gość
Pod koszulką. I kto tu wymyśla na siłę:)

Gość gość
jesteś żałosny :) Ona nie ma żadnego gorsetu.

Gość gość
Przykro mi, ale to widać;)

Gość gość
zobaczyłes gorset pod ubraniem, ale nie widzisz fotoszopa na grafice którą wstawiłeś? To MUSI być troll, facet nie może być aż takim idiotą i wiedzieć jak włączyc komputer :D

Gość gość
kobieta na tym zdjęciu równiez ma gorset...pod skóra...przykro mi, ale to widać :D cdn.shopify. com /s/files/1/0197/1888/files/ photo5.2_large. jpg?1294

Gość gość
jedyną osobą która robi z siebie idiotę jest facet piszący w temacie o ciuchach i próbujący narzucić swój gust kobietom jednocześnie obrażający wszystkich jak leci i wszędzie widzący gorsety. Może sam nosisz i stąd ta obsesja? :D

Gość gość
on się chyba pod te zdjęcia masturbuje...może to ten koleś co normalnie pisze spod nicku "prawictwo pospolite"? poziom glupoty ten sam.

Gość gość
"jedyną osobą która robi z siebie idiotę jest facet piszący w temacie o ciuchach i próbujący narzucić swój gust kobietom jednocześnie obrażający wszystkich jak leci i wszędzie widzący gorsety. Może sam nosisz i stąd ta obsesja? smiech.gif" Wy serio myślałyście, że to nie widać?;) Ja tylko mówię, że kobieta powinna wyglądać jak kobieta:) Nie chcę, żeby autorka skończyła z masą kotów, które pewnie potem zje :D

Gość gość
ja serio tego nie widzę, ale pewnie ty widzisz to również na kolejnym zdjęciu na którym dziewczyna stoi w bikini :) Idioci już tak mają, jak coś sobie wmówi to będzie w to wierzyć do upadłego... I z tego co czytam w tym temacie to samotność jej nie grozi nawet w gotyckim wydaniu. No i życie nie kręci się wokół penisa, ludzie mają inne ambicje niż złapać wymoczka wstawiającego zdjęcia półnagich kobiet w temacie o ubraniach :D

Gość gość
11.40 Ty masz problem mentalnosciowy. Naprawde myslisz ze kobiety ubieraja sie badz powinny sie ubierac tak aby FACET na nie spojrzal?? To ladne co sie komu podoba.

Gość gość
Tamta wam się nie podobała to znalazłem nową;) Jestem ciekawy co o niej powiecie. Specjalnie wybrałem zdjęcie bez retuszu:)

Gość gość
ładna kobieta, co tu dużo mowić. Ciężko tylko skomentować "styl" jako taki bo jest w bikini :D

Gość gość
wstawiłeś zdjęcie na którym nawet nie było widać twarzy...nie ma nic po środku? Albo sama kiecka i fotoszop albpo goła dupa w samym bikini? Dużo to o tobie mówi :) To już ja mogę znaleźć lepsze zdjęcie zwyczajnie ubranej dziewczyny na którym nie będzie nago ani nie będzie wyglądać jak z ultoki sex shopu.

Gość gość
Ładna? Piękna;) Na bank ma duże powodzenie. Właśnie takie kobiety faceci kochają najbardziej.

Gość gość
W ogóle nie widzę tu pazura i nie mój styl. Tylko wlosy w miarę mi się podobają

Gość gość
gdzie ty tu widzisz wyczucie?

Gość gość
Nie widzisz bo lubisz przesadę. Mocny makijaż, podarte pończochy, miliony ćwieków na kurtce itd.

Gość gość
gratulacje! W końcu zaczynasz rozumieć na czym polega gust inny niż Twój! Dla mnie to zwykły biały podkoszulek i podarte spodnie. Poza tym nie lubię jasnych kolorów.

Gość gość
jeszcze trochę i może zrozumie, że mężczyźni również mają różne upodobania :D

Gość gość
i znowu chamstwo :) Mój narzeczony jest całkowicie normalny, aż ciekawie razem wyglądamy ;) To jest styl, jednym się podoba, innym nie. Ciuchy zawsze można zdjąć (o czym chyba nie pomyślałeś). Do pracy nie chodzę z ćwiekach :D