Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki styl wypada 22 latce?

Polecane posty

Gość gość
Powiedziała laska, która nakłada tak dużą warstwę makijażu, że ciężko ocenić jak wygląda:) Możecie się oszukiwać, ale większość facetów wybierze właśnie taką laskę. Brunetki i szatynki też mi się podobają. Fioletowy to nie jest kolor włosów;)

Gość gość
nikt się nie oszukuje. Już chyba każda kobieta w tym temacie pisała, że nie chodzi o to żeby się wszystkim podobać. Co do fioletowych włosów - było mi w nich bardzo ładnie :)

Gość gość
A kto pisał, że jestem gejem bo nie podobały mi się dziewczyny z linku?;)

Gość gość
nie udawaj głupszego niż jesteś, po prostu naśmiewałyśmy się z ciebie bo jestes prostakiem :)

Gość gość
No mi nie pasuje fioletowy bo zle mi w zimnych kolorach wiec wole intensywna czerwień :D

Gość
maskara.:o Ale już wiem jak będę odstraszać facetów. :D:P

Gość gość
ten styl pasuje na kilka okazji ale tak zawsze? bleee

Gość gość
Dziewczyny z linku wyzywające a sam wstawiłeś laske rodem z p****la :D

Gość gość
na co dzień można go trochę "unormalnić" - to pierwsze zdjęcie wyraźnie jest z jakiejś sesji. Np. ja dzisiaj mam na sobie czarne, dopasowane spodnie i czarną koszulkę - resztę stanowią dodatki takie jak buty z dużymi klamrami i na koturnie i biżuteria :)

Gość gość
Myślisz, że wybrnęłaś?;) Teraz się nie wykręcisz. Tylko gej, albo łysiejący dres z kompleksami może uważać, że "mroczna" laska nie ma pazura i nie jest seksowna:) Większość facetów tak uważa, a atakujecie mnie bo ciężko jest się wam z okrutną prawdą pogodzić.

Gość gość
nie, ja się ośmieszam bo, powtarzam, jesteś prostakiem. Jeszcze zanim postanowiłeś obrażać mojego narzeczonego porównując go do transwestyty (i pewnie lecząc swoje kompleksy) pisałam, że nie każdemu ten styl się podoba, ale to nie jest argument przeciw.

Gość gość
a to, że zachowujesz się jak typowy kryptogej i masz fiksacje na punkcie włosów to swoją drogą...typowe dla ludzi którzy coś chcą ukryć.

Gość gość
sorry, "wykręcam", nie ośmieszam :)

Gość gość
A kto próbował obrazić kobiety z mojej rodziny?;)

Gość gość
ty masz w rodzinie same rafalale skoro mężczyzn porównujesz do ich narządów płciowych :) wybacz, ale dla chamów nie ma szacunku :)

Gość gość
Myślisz, że to przypadek, że atrakcyjne dziewczyny nie decydują się na taki styl?:) Chamką to jesteś Ty;) Ja byłem delikatny.

Gość gość
Szkoda czasu na dyskusje z takim debilem dla którego atrakcyjne sa tylko wytapetowane blondynki w burdelowym stroju.

Gość gość
Ale masz pojęcie o atrakcyjności. Atrakcyjna kobieta jest atrakcyjna bez względu na styl. Chyba ze dla ciebie tylko ubranie decyduje o atrakcyjności :S

Gość gość
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem bo nie zrozumiałaś;) x Tapetę to miały dziewczyny z linku, który wstawiłaś. Tamta miała makijaż.

Gość gość
To nie ja wstawiłam link. A ty nie masz zielonego pojecia o atrakcyjności

Gość gość
pewnie, przecież nazywanie "cipką" czyjegoś partnera to nie jest chamstwo. Jak jesteś taki delikatny to nic dziwnego, że podoba ci się styl burdelmamy u kobiet. A co do atrakcyjności - dużo bardzo atrakcyjnych kobiet lubi taki styl :)

Gość gość
I kto to mówi? Laska, która nosi burdelówki i podarte pończochy :) x Poproszę przykłady. Do tej pory wstawiałyście fotki dziewczyn z nadwagą, albo bardzo wychudzonych.

Gość gość
jedyna fotka wychudzonej laski to ta której zdjęcie wstawiłeś ty, ja wstawiłam zdjęcie kształtnej, szczupłej dziewczyny :)

Gość gość
To ty wstawiłeś wychudzona Barbie. Jakos nie widzę żadnej grubej. Chyba ze dla ciebie wszystkie które waza więcej niz 50kg to grubasy

Gość gość
naprawdę nie spodziewaj się po nim za wiele, widziałaś jaki był zdesperowany żeby obrazić kobiety w tym temacie

Gość gość
Standard;) Dziewczyna z grubymi nogami i wylewającymi boczkami jest kształtna, a szczupła, która ma wszystko na swoim miejscu to chudzielec:):) Jest też tapeciarą i szmatą, prawda?:)

Gość gość
żadnej na tych zdjęciach nie wylewały się boki :) Myślę, że teraz na siłę próbujesz coś udowodnić bo się ośmieszyłeś swoimi wulgarnymi postami.

Gość gość
Dobrze ze ten idiota ma figurę modela :D Jak tam brzuszek piwny? Ja tam nie widzę żeby któraś miała grube nogi. Ale skończyły się argumenty to trzeba cos wymyślić.

Gość gość
pewnie, a sam wstawił zdjęcie tak obrobione, że skóra tej kobiety wygląda na nim jak plastik. tyle pięknych, "normalnie" wyglądających kobiet, a on wstawił takie zdjęcie.