Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem_z_higieną

Higiena intymna u faceta, po masturbacji

Polecane posty

Gość problem_z_higieną

Witam. Jestem 19 letnim chłopakiem. Nie uprawiałem jeszcze seksu z dziewczyną, ale od jakiegoś czasu się masturbuję. Mam problem. Chodzi o nieprzyjemny zapach po jakimś czasie od masturbacji. Sprawa wygląda tak, że gdy np. przez tydzień się nie masturbuję to penis mi nie śmierdzi. Problem jest gdy już to zrobię. Oczywiście od razu myję cały penis, ale po jakimś czasie, dokładnie też nie wiem po jakim ale już po godzinie czuć z pod napletka taki nieprzyjemny zapach, jakby ryby ;P Przepraszam, za kretyńskie pytanie, ale chcę się dowiedzieć bo to mnie gnębi. Czy to jest normalny objaw? I co robię źle? Boję się, że gdy zacznę uprawiać seks to np. gdy będę z dziewczyną leżał przez jakiś czas już po wszystkim to wtedy zacznie wydzielać się ten zapach... No i będzie też problem z uprawianiem seksu, jeden po drugim. Proszę o jakąś radę.

Gość Wujek bobra rada
Myj wtedy kiedy śmierdzi

Gość problem_z_higieną
Wtedy też myje, ale nie udaje mi się pozbyć tego zapachu do końca. Dopiero za którymś razem. Czy ja robie jakiś błąd? Może nie potrafię odpowiednio zadbać o higienę? Czy to w ogóle jest normalne?

Zgłoś się do lekarza. Rozumiem że będziesz się wstydził ,ale wierz mi ten wstyd jest niczym w porównaniu ze wstydem kiedy to panienka poczuje :) A lekarz jest przecież od tego by pomagać i leczyć . Powodzenia

Gość problem_z_higieną
Ale, że co... to jest jakaś choroba? Nawet nie straszcie :D

Gość gość
szok. 19 lat, serio?

Gość gość
ale ty smof wku\rwiasz :D w realu tez tak masz? :P

Gość problem_z_higieną
A jest coś w tym złego, że mam 19lat? Bo widzę, że ktoś tu się czepia mojego wieku. Skoro mówicie aby iść do lekarza to się wybiorę. Założyłem ten wątek ponieważ nie wiem czy to jest jakaś infekcja czy nie, nie mam pojęcia. Gdyby to była infekcja to w inne dni też by chyba nieprzyjemnie pachniało, a tymczasem gdy się nie masturbuję przez np. tydzień to wtedy nic nie śmierdzi. Najgorszy jest dzień w którym się masturbuję bo gdy np. zrobię to rano i umyję penisa nawet 2 raz w krótkich odstępach to wieczorem i tak trochę coś tam czuć. Podobno to jest normalne gdy rozkłada się sperma, wiec myślałem, że może też ma tak być. No ale co będę miał powiedzieć lekarzowi? "Panie doktorze śmierdzi mi penis?" :D

Gość gość
A dokładnie się myjesz? Napisałeś, że myjesz penisa, a jego okolice tez? Tam też przecież mogła zostać sperma.

Gość gość
Zamocz k****a w kwasie solnym, nie będziesz miał już problemu, w stężonym najlepiej

Gość problem_z_higieną
Staram się myć dokładnie. Ale ten zapach wydobywa się glownie spod napletka. Oczywiście staram się tam myć bardzo dokładnie. Mam pytanie do facetów. A wy po seksie myjecie miejsce intymne raz i potem nic już nie czuć?

Gość gość
bleee , jak kocham sie z facetem wieczorem , a potem rano to jego penis nie smierdzi , nie czuc zadnego obrzydliwego zapachu , cos z toba jest nie tak

Gość gość
podobno zapach penisa czy ci/pki zależy od tego co jesz..poobserwuj się pod tym kątem

Gość problem_z_higieną
tak się zastanawiam... gdybym miał jakąś grzybicę to przecież raczej miałbym jakieś ślady na członku co nie? Jakieś plamy czy coś takiego. No i niby skąd mógłbym ją chwycić jak jeszcze nie uprawiałem seksu z żadną kobietą? I czy nie byłoby w przypadku grzybicy tak, że ten zapach wydzielałby się cały czas? W sensie codziennie? U mnie tak jak pisałem występuje on po masturbacji, w sensie po wytrysku. Oczywiście nie od razu ale po jakimś czasie. W pierwszym dniu po wytrysku muszę kilka razy myć penisa aby się tego zapachu pozbyć, ale np. od drugiego dnia już nic nie śmierdzi. W przypadku grzybicy raczej śmierdziałoby codziennie co nie? Może ja mam jakiś problem ze spermą? W sensie... no nie wiem... za szybko się rozkłada?