Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćanna

co jest nie tak z tym makijazem

Polecane posty

Gość gość
kreski prowadz bardziej do góry jak jaskółki, bo masz małe oczy i takim makijazem tylko to podkreśliłaś. taka jasna zieleń też jest do twojej karnacji niewskazana.

Gość gość
Małe oczy i opadajace kąciki więc kreska powinna być dłuższa i lekko w górę uniesiona .

Gość gość
A jakie powinnam używać kolory?

Gość gość
Uniesiona do góry czyli jak? Boże mam 25 i nie mam żadnego pojecia o tym.

Gość gość
Wg mnie kolor może być

Gość gość
Tak jak fala poszukaj w Google wystarczy ze wpiszesz kreska na oku :-)

Gość gość
masz male i blisko osadzone oczy i dodatkowo je sobie zmniejszylas :O kreska mniej wiecej od polowy (nie obrysowuj calego oka!) z jaskolka jak tu pisano, do tego cielista kredka na linie wodna i mega duzo tuszu na gorne rzesy. kolor cieni tez fatalny.

Gość gość
Tylko jak dam dużo tuszu to te rzęsy sie nie unoszą tylko robią się takie posklejane niezależnie od tuszu. Cieni to chyba żaden kolor mi nie pasuje. A kresek za nic nie mogę zrobić.

Gość gość
Są filmiki na yt jak robić kreski itp może lepiej Ci będzie takim specjalnym flamastrem niż eye linerem

Gość gość
marian idz swinie pasc swiniopasie i nie wtryniaj sie w rozmowy ludzi na poziomie. X moim zdaniem tutoriale nic nie dadza. ja tez mialam dwie lewe lapy do makijazu (na poczatku tez mi wychodzily takie falowane kreski), naogladalam sie mase zdjec i filmikow i nic. tylko praktyka czyni mistrza. co do pisaka nie ma reguly. ja np. do tej pory nie umiem go uzywac, praktycznie od samego poczatku uzywam pedzelka (nie wiem dlaczego, ale najlatwiej mi sie nim maluje). nie poddawaj sie, nawet guru makijazowym nie wychodza kreski itp. zobacz sobie porady jakie cienie pasuja do twojego koloru oczu albo kup neutralne (losos, bez), a mocny kolor dawaj w zewnetrznej czesci. i rozczesuj te rzesy.

Gość gość
Właśnie te co niby maja mi pasować wyglądają jak jedna wielka katastrofa. Z reszta jak narazie kazdy mój makijaż to katastrofa. Filmików to juz tysiące oglądałam. Nie wiem może faktycznie powinnam sobie darować bo często w makijażu wyglądam gorzej niż bez.

Gość gość
A co najciekawsze jak kiedys umalowała mnie koleżanka która potrafi sie super zrobić i zawsze świetnie wygląda, tez wyglądałam zle.