Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrobiłam męża w dziecko bo chcial odejsc

Polecane posty

Gość gość

Dowiedzialam sie, ze romans od 11 lat ze zdzira z jego pracy. On nie wie, ze ja wiem. Od zyczliwych dowiedzialam sie, ze chce odejsc ode mnie i od naszego 12-letniego dziecka. Nigdy na to nie pozwole. Jestem w 3.miesiacu ciazy a on podobno zerwal z kochanka

Gość gość
Koleś i tak będzie cie zdradzał nawet będąc z tobą bo jesteś nikim i nie warta szacunku bo sama się nie szanujesz i nie masz za grosz godności!

Gość gość
Czy uwazacie, ze zle zrobilam? Ja chcialam ratowac rodzine ale przyjaciolka mnie zbesztala gdy jej powiedzialam prawde..

Gość gość
Serio... Żałosna jesteś, z tą zerwał, to z następna cię zdradzi :D

Gość gość
Ale zerwal z nia a to znaczy, ze zalezy mu na naszej rodzinie, zwlaszcza jak teraz bedzie drugie dziecko

Gość gość
Ja czuje, ze po prostu otworzyl oczy i zobaczyl ze zalezy mu na nas

Gość gość
Jejku, zerwał, bo się przestraszył, za kilka tygodni/miesięcy znów będzie cię zdradzał, zwłaszcza że w ciąży nie będziesz zbyt atrakcyjna :D Rozmawialas z nim w ogóle o tym? On wie, że ty sie dowiedzialas o jego romansach?

Gość gość
A czy ciebie kobieto, to nie zabolało? Spłynęło po tobie, że cię zdradził?? Pewnie nie pracujesz i on utrzymuje rodzinę, dlatego taka pokorna haha Zero godności, tylko kasa

Gość gość
Miedzy nami nie ukladalo sie od dawna. Mialam od dawna podejrzenia, ze kogos ma ale nie wyobrazalam sobie zeby odszedl a skoro byl ciagle z nami to chyba mu zalezy na rodzinie. Malzenstwo bylo troche na sile bo zaszlam w ciaze. Mielismy po 20 lat. Mysle, ze to drugie dziecko to dla ans szansa skoro zerwal 11-letnie romans

Gość gość
Ale ty jesteś kobieto chora na mózg !!!!!!! Zdradzał cie przez 11 lat ?? Kurwa czyli przez całe wasze małżeństwo! !!!! Co to oznacza ? Ze miał cie za nic przez cały ten czas prowadził dwa związki gdzie ty masz godność gdzie ambicje honor ???? Albo masz tak źle w głowie albo to jest durne prowo

Gość gość
Hahaaahahahaha takiej tyki to jeszcze nie było :D od razu mu powiedz "zdradzają sobie misiaczku, tylko bądźmy małżeństwem :D haha

Gość gość
Zadne prowo :(. Zdaje sobie sprawe, ze nie jestem pieknoscia i mam nielatwy charakter. Balam sie, ze gdyby odszedl, zostalabym sama z dzieckiem... A ja wiem, ze dziecko a teraz juz dzieci, sa dla niego najwazniejsze

Gość gość
ty jestes kobieto porabana!!!

Gość gość
Hehe no w sumie lepszy rydz, niż nic :D

Gość gość
a najgorsze ze pelno takich desperatek chodzi po swiecie :o :o :o

Gość gość
Jak się mąż nie dowie, że ty wiesz, to będzie ok :D ja bym poszła na operację plastyczną jak źle się czujesz że sobą.

Gość gość
Pewnie powiedzial swojej długoletniej kochance ze zaszłaś w ciąże, ta sie wkurzyła bo nie dość, ze musi sie nim dzielić to jeszcze teraz ciąża, no i miarka sie przebrała i ona jego zostawila. Nie martw sie, on pewnie znajdzie nową jeszcze zanim urodzisz i wszystko wróci do normy. Hahaa śmieszna jesteś :D

Gość gość
to chyba prowo, nie ma AŻ tak durnych bab

Gość gość
ja boje sie, ze on moze chciec do niej wrocic - to przeciez 11 lat!!

Gość gość
facet nie wie jaka szurnieta babe ma w domu