Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety decydujcie sie na poród przed 30stką!bo jak nie to zachorujecie !

Polecane posty

Gość gość

mam w rodzinie ginekologa i on zawsze mówi ,że kobiety które nie rodzily przed 30-stką lub nigdy mają okrutne problemy z zaburzeniami hormonalnymi i chorują... wszystkie kobiety ,które nie rodziły i przychodza do niego mają mięsniaki macicy i torbiele rózne na jajnikach i macicy.. uwierzcie mi ,ze ciąża uzdrawia kobietę i to natura kobiety. musicie rodzić i starac sie rodzić przed 30-stką.

Gość gość
coś za coś. spokojne życie bez bachora za małe niedogodności zdrowotne :D

Gość gość
CIĄZA CHRONI PRZED RAKIEM.TEZ TO SLYSZALAM.

Gość gość
a głupota chroni przed rakiem? rany rany, co my wolne 26-30 latki poczniemy, trza na szybko buhaja wynaleźć, damy rade za 1500zł :D

Gość gość
HEHE

Gość gość
Ojej,a ja 30 skoncze w tym roku.Za poozno ... :(

Gość gość
Ojej, a moje ciocie, które rodziły zaraz po dwudziestce borykają się obecnie z mięśniakami właśnie. Ciekawe co na to ginekolog?

Gość gość
autorze piszesz bzdury ja urodziłam w 22 rż, mam torbiel jajnika, mięśniaka i polipa:( moja przyjaciółka nie ma nic, począwszy od dzieci a na chorobach kończąc..

Gość
kompletne glupoty.:P i tak na pewno będę miała dziecko przed 30stką, ale nie z takiego "powodu" :D

Gość gość
To nie głupoty. Ja też słyszalam o tym od ginekologa. Taka prawda,że ciąża to dobrodziejstwo ,które pozytywnie wpływa na zdrowie kobiety.Brak ciąży bardzo zle wpływa.

Gość gość
Temat założyła 25 - latka z trójką dzieci , która ciągnie z MOPSu :D Mam 27 lat i nie spieszy mi się do dzieci. Teraz jest mój najlepszy czas, dobrze zarabiam , dobrze wyglądam, w końcu mogę korzystać z życia :) A rówieśniczki, które już dały sobie machnąć dzieciaka siedzą w tych domach na cudzym utrzymaniu, ale co kto woli :)

Gość gość
potem bedzie za pozno kretynko na dziecko..zobaczysz jak pozalujesz..po 30stce urodzisz chore i ulomne albo poronisz.

Gość gość
I tak stare panny nie zaciazycie bo kto by chcial stare panny? :P

Gość gość
a ile jest kobiet, którym po ciąży psuje się tarczyca - mnóstwo. ile z nich ma potem jakieś problemy z macicą, kroczem, oddawaniem moczu. a nadciśnienie w ciąży, anemie, cukrzyca ciążowa, rzucawki, inne patologie płodu. dla niektórych ciąża to dobrodziejstwo, jak są dobrymi jałówkami to bez problemu się ocielą, a reszta nie ma już tak wesoło. moja babka rodziła w wieku 34 l. i całe życie była w dobrej kondycji, także śmieszy mnie takie generalizowanie. a jesli już chcesz wyszukiwać najlepszy okres do rodzenia, to do 25 r.z - taka jest prawda. przypominam, że woda mineralna z plastikowych butelek zawiera ok. 400 szkodliwych substancji,które poważnie zakłócają m.in. układ hormonalny. Przestaniesz pić wodę z plastikowych butelek i będziesz wydawać po 10 zł za pół litra jakichś Perrierów - dla zdrowia?

Gość gość
BUHAHAHAHAHA ŻENADA..

Gość gość
mojej znajomej posypały się zęby przez to dobrodzejstwo ciąży :/

Gość gość
co to znaczy ze posypaly sie zeby?? zęby sie sypia tym co nie dbają o nie w ciązy..tym kobietom co dbaja to zeby sie nie psują..taka prawda.

Gość gość
Nie żadne ojjjejjj tylko tak właśnie jest, potem się żarty skoncza.

Gość gość
Ten ginekolog to ma coś z głową i niech idzie do kolegi-psychiatry na konsultacje.

Gość gość
dokładnie to - ciąża tak wyjaowiła jej organizm, że zeby się jej popsuły i do tego walczyła długo z anemią.

Gość Taki_jeden_964
potem bedzie za pozno kretynko na dziecko..zobaczysz jak pozalujesz..po 30stce urodzisz chore i ulomne albo poronisz. x Dokladnie, znam taką co urodziła jamnika. xxxxxxxxxxxxxx I tak stare panny nie zaciazycie bo kto by chcial stare panny? x Też uważam że nikt, sam zamierzam ożenić się z mężatką.