Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto rzeczy które skreślają kobietę jako wartościową partnerkę

Polecane posty

Gość gość

1. mówi że kocha zwierzęta 2. ma tatuaże 3. jest za równouprawnieniem 4. bawi się często smartfonem 5. jest 25+ 6. nie gimnastykuje się 7. nie potrafi gotować 8. szybko godzi się na seks 9. przeklina 10. często kupuje nowe ciuchy

Gość gość
O kurcze to odpadam w kilku punktach chyba sie powiesze

Gość gość
Ja odpadam we wszystkich poza wiekiem :P

Gość gość
Tak tylko zapomniales, ze jestes na kafe... W rzeczywistosci jakby zainteresowala sie Toba meliniara spod delkow lecial bys z jezorem na wierzchu-byc moze to byla by jedyna szansa na to abys mial kobiete. Pacan!

Gość gość
i ja ha ha

Gość gość
1. nie skrzywdziłabym 2. nie mam tatuaży 3. jestem za równouprawnieniem 4. nie mam smartfona 5. jestem 25+ ;p 6. gimnastykuję się (ale nie dla ciebie) 7. dla ciebie bym nawet herbaty nie zrobiła :p 8. seks - z tobą nigdy w życiu 9. przeklinam jak jestem wkurzona 10. ciuchy lubię jak każda kobieta, a co cie to goowoobchodzi? :p A tak w ogóle to nie tknęła bym cie końcem kija :p

Gość gość
1 kocham zwierzęta 2 nie mam tatuazy 3 robie to co nalezy do mnie nic nie pokazuje przed mezczyznami 4 na spotkaniu nie uzywam telefonu 5 mam 29 lat 6 gimnastykuje sie 7 lubie gotowac 8 nie godze sie szybko na sex 9 nie przeklinam 10 rzadko kupuje ciuchy bo mam wystarczajaco ich duzo Jestem nie wartosciowa ze wzgledu na wiek?? Ciekawa jestem ile autor ma lat bo chyba ponizej 25

Gość gość
zawsze sie znajdzie taka porządnicka świętoyebliwość.

Gość gość
gość dziś Tak tylko zapomniales, ze jestes na kafe... W rzeczywistosci jakby zainteresowala sie Toba meliniara spod delkow lecial bys z jezorem na wierzchu-byc moze to byla by jedyna szansa na to abys mial kobiete. Pacan! x Święte słowa! Trafione w PUNKT! To się dotyczy ogółu, tych "oceniaczy" fotek, tych wielce wymagających, którzy z żywą kobietą (która nie jest matką, ani krewna, ani nauczycielką) nie rozmawiali.

Kazda z was lituje sie nad zwierzetami a schabowe i w mcdonaldzie wp*****lacie co drugi dzien! :) tatuaze brak umiejetnosci gotowania picie cpanie feminizm i brak dziewictwa - o to cechy ktore powoduja ze taka ma na mnie dozywotni zakaz. :)

Gość gość
Odpadam ze wszystkim po za punktem 2, 6 i 7 (nie mam tatulaży, lubię uprawiać sport i umiem gotować). Powiem coś więcej- nie lubię dzieci i nie chce ich mieć a z moim mężem jestem już 8 lat, od 1.5 roku jesteśmy szczęśliwym małżeństwem.

Gość gość
I cóż ja teraz pocznę, żeby podstarzały prawik mnie zechciał? Chyba pójdę skopać psa i oddam smartfona dzieciom z patologii.

Gość gość
A ja podrę dyplom wydziału prawa UW i zostanę uległym garotłukiem

Gość gość
Michał imbecylu - wszyscy wiemy, że żadna kobieta nie chce nawet na ciebie splunąć :D

Gość gość
Tak jakkby jakas kobieta chciala takiego prostaka jak michal

Gość gość
Jako, że temat sie rozwinął, adnotacje. Ad.1. mówi że kocha zwierzęta - Udaje empatię na pokaz, by stworzyć swój nieskalany wizerunek. (możliwe, że jest zoofilką) Ad.2. ma tatuaże - Jest skłonna do kopiowana każdej mody, nawet tej oszpecającej wygląd. (możliwe, że manifestuje swoją dominację, agresję) Ad.3. jest za równouprawnieniem - Nie chce rodzić dzieci, woli iść do pracy, migać się od obowiązków domowych. (b. możliwe, że wyżej sra niż doopę ma) Ad.4. bawi się często smartfonem - Flirciara, która tworzy sobie grono wielbicieli smsowych, podbudowując sobie tym poczucie wartości. Ad.5. jest 25+ - W przeciągu 5 lat posypie się i będzie sfrustrowana, że nie wykonała planu jaki natura dla niej przewidziała. Ad.6. nie gimnastykuje się - Prawdopodobnie nie zważa na to co, zacznie grubieć i śmierdzieć. Ad.7. nie potrafi gotować - Nie ogarnie gotowania dla kilku osób, nie będzie chciała mieć dzieci. Nie potrafi być czuła i dbać o dietę. Ad.8. szybko godzi się na seks - Puszczalska alert. Brakuje jej wstydu. Ad.9. przeklina - Agresywna, zbyt emocjonalna, nie mająca respektu dla facetów. Ad.10. często kupuje nowe ciuchy - Uzależniona od podwyższania poczucia własnej wartości.

Gość gość
Czego nie ma? Respektu??? Dla takiego zera jak ty? Nie ośmieszaj się.

Gość gość
Uprzejmie proszę o wyjaśnienie mi Ad.8 - brakuje jej wstydu? czyli co konkretnie? mężczyźni uganiają się latem za dziewczynami które paradują w spodenkach ledwo zakrywających pośladki, z biustem na wierzchu i to jest jak najbardziej ok w waszym męskim mniemaniu a teraz lamentujesz że takie kobiety bez wstydu należy unikać? nie rozumiem tego :(

Gość gośćEve
Trzeba być szurniętym, żeby uważać, że jak ktoś kocha zwierzęta to "na pokaz, żeby stworzyć sobie dobry wizerunek", że też takiemu ciołkowi nie przyjdzie do głowy, że niektórzy naprawdę kochają zwierzaki za nic (i nie są zoofilami). Pewnie sam ma problem z emocjami i dlatego nie rozumie.

Gość gość
prawdopodobnie autor jest jednym z tych zimnych, samotnych idiotów którzy we wszystkim widzą "coś na pokaz".

Gość gość
kocham zwierzaki ale nie wszystkie,mam gdzieś jak to inni odbierają,nie puszczam się,potrafię gotować,nie mam smartfona,lubię ciuchy choć nie wydaję na nie zbyt dużo kasy,dbam o siebie,co tam jeszcze było?

Gość gość
nie mam tatuaży,wisi mi równouprawnienie,uważam że kobiety powinny uzupełniać sie z męzczyznami a nie walczyć,dawno temu przekroczyłam 25 lat,przeklinam jak sie wkurzę,dbam o ciało,nie jestem łatwa,uważam sie za wartosciową kobietę

Gość gość
12:58 x Pkt 8. A czego nie rozumiesz? Przecież temat jest o kobietach nadających się na partnerkę.

Gość gość
"Trzeba być szurniętym, żeby uważać, że jak ktoś kocha zwierzęta to "na pokaz, żeby stworzyć sobie dobry wizerunek"" x Zachowanie tego samego pokroju co największy grzesznik, który stoi w pierwszym rzędzie w kościele - pokazówa.

Gość gość
Każdy jeden punkt skreśla kobietę nieodwracalnie.

Gość gość
Miłośniczki zwierząt, wytatuowane, feministki, przyklejone do ekranu telefonu, starsze, leniwe, bez umiejętności kulinarnych, łatwe, przeklinające, zakupoholiczki - OUT.

Gość gość
Czyli autora czeka samotne życie a może to i dobrze po co społeczeństwu takie dziwadło.

Gość gość
Sama jesteś dziwadło zbudowana jedynie na bazie tego jak zdesperowani i napaleni są polscy faceci, że godzą się na to wszystko byle was bzykać.

Gość gość
Ty chamie nic o mnie nie wiesz więc mnie nie obrażaj.