Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaLaleczka

Kupiłam wadliwy samochód, co z nim zrobić?

Polecane posty

Gość OlaLaleczka

Witam kupiłam miesiąc temu auto sprowadzone z anglii w angll ludzie dbają pozatym było sporo tańsze, jezdziło mi sie nim dobrze, było już zarejestrowane w kraju, od początku wydawało mi sie że coś z tym autem nie tak bo wsiadało sie z 2 strony i wogóle, ale nic nie zwrócilam na to uwagi, przed wczoraj moja znajoma mówi Ola słuchaj ten samohód ma z 2 strony kierownice ja patrze i rzeczywiście inne auta mają z lewej strony a ja mam z prawej, czy możliwe że był jakiś błąd przy montarzu i ktoś to odwrotnie zamocował?? Lub jakieś przesunięcie przy wypadku?? Ja mogę tak jeździć tylko chcę wiedzieć czy ten saochód nie jest po prostu zepsuty i dlatego tak jest z 2 strony przecież nikt nie zamocował kierownicy po 2 stronie specjalnie, co radzicie?

Gość Namysłów województwo opolskie
Złóż reklamacje

Gość gość
Zdarza się tak pry przeprowadzanych. Sprawdź, czy będzie ci się opłacać zmienić stronę kierownicy, a jak nie – na złomowanie. Bo reklamacji zapewne ci nie uwzględnią, możesz próbować. Jak chcesz, możesz skontaktować się z nimi www.metalic.pl , zajmują się kasacją, popytaj ile mogła byś ewent. Na tym odzyskać auta.

Gość gość
Też korzystałam z usług www.metalic.pl :) Osoba powyżej ma chyba rację, jak ma stać to już też lepiej zezłomować i po kłopocie, no bo co zrobisz - nic nie zrobisz.