Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawa_mega

Męzczyzna kupil mi torebkę za 900 zł,

Polecane posty

Gość zabawa_mega

Tak bez powodu. Nie chciałam przyjmować tego prezentu. Poznalismy się w pracy. Od początku chciał mi bardzo pomóc, żebym się wdrożyła. Można powiedzieć troche mi patronował, opiekował mną. Oczywiście traktowałam go jako kolege, choć ten prezent mnie trochę zdziwił. Ale nie traktowałam tego jako podryw. Później zmieniłam prace i długi czas go nie widziałam. Aż pewnego dnia zjawił się u mnie i bardzo się ucieszył na mój widok. Powiedział, że może mnie odwieźć do domu, bo jedzie w moim kierunku, po drodze mówił o tym, ze jestem wartościowa, nie jak inne dziewczyny. Pożegnalismy się i to wszystko. Aż kiedyś robiłam porzadki i znalazłam jego książkę. chciałam mu ja zwrócić, odwiedziłam go w domu, a on włączył piosenki o tym, że mężczyzna szaleje za kobietą, że pęka mu serce, kiedy muszą się pożegnać, a potem o tym, że ktoś kogoś bardzo kocha i pragnie i nie potrafi przestać. I nagle zaczał narzekac ze to smuty. Myslalam, ze to radio...ale celowo to włączył. Bral te ksiazke ode mnie i złapał mnie za dłon. Zrobił szeroki usmiech i powiedzial mi w zaufaniu kilka rzeczy. Mimo to nie zaprosił mnie na kawę...

Gość gość
A z ta torebką chodziło o to, ze twierdził, iz kupił ją siostrze na urodziny, ale wyjechała za granice i wroci za pol roku, a wie, ze lubie czarny kolor i nie ma komu jej dać. Nie przyznał się, że kosztowała 900 zł, ale widziałam takie w sklepie.

Gość gość
nie wiem czy i czego chce ode mnie ten facet, skoro kupuje torebke, a nie zaprasza mnie na kawe za pare złych?

Gość gość
Co prawda wyszło to w miare naturalnie, bo mialam wtedy urodziny, wi3c niby to prezent z okazji, no, ale nie znał mnie prawie wcale...a tu takie prezenty.

Gość gość
Ja bym mu nie ufała, taka tanioche to pewnie na śmietniku znalazł :/ Torebka poniżej 3000 pln jest dla mnie podejrzana...

Gość gość
Ostatnio powiedzial mi, że kogoś u niego szukaja, że jestem fajna dziewczyną. A ja na to, ze dobrze mi jest jak jest. I on nie zaproponował mi kawy ani nic. Powiedział, ze spieszy się i musi pilnie gdzies wyjsc. Wie jakis facet o co mu chodzi?

Gość gość
wyglądała na skórzaną. Nawet pachnie skórą. ale przypusmy, ze torebka jest ze materiału i plazowa dobra na bułki rano na zakupy. Ale nie w tym rzecz. Po co to robi?

Gość gość
Myślę, że nie lubi kawy. Pewnie jak był mały mama dawała mu kawę, a po chwili ojciec bił go pasem. I teraz ma złe skojarzenia.

Gość gość
Z taką torebka to mozna iść na zakupy do biedry.. Gdzie ty z tym chodzisz? Po piwo do monopolowego w nocy? Bo tylko tam się nadaje taki syf

Gość gość
Spytał też czy chciałabym może coś jeszcze od niego w sensie czy mógłby coś dla mnie zrobić, bo lubi mnie i lubi mi pomagać. Odpowiedziałam, ze dziekuje, ze to miłe, ale radze sobie. A on nagle sie wygadał i powiedział, ze podobala mu sie jeszcze taka inna różowa troche droższa, ale do mnie lepiej pasuje ten kolor. (wiec jednak nie kupil jej dla siostry:/)

Gość żona milionera
tez mi coś,ja mam męża milionera,torebek za 9 tys mam pełną szafę,mąż mnie rozpieszcza bo nie jest sknerą ani gamoniem jęczącym o kobietach materialistkach,czasem to ja go muszę hamować w kupowaniu prezentów bo juz mnie to nudzi

Gość gość
A jakie ma logo Biedronka, czy Lidl, jak Biedronka to ok, bo jest trochę czerwonego, a czerwony to kolor miłości.

Gość gość
no okay, ale Ty mówisz o męzu, a ja o faccie ktory mnie nie zna? Czego on ode mnie do chol..y chce?

Gość gość
myslisz, ze mnie kocha? serio? zakochal sie od pierwszego wejrzenia, to takie coś istnieje? no i nawet gdyby to dlaczego nie zaprosi mnie na...herbatnika herbate czy cos?

Gość gość
Chociaż, te czarne kropki na logo u Biedronki mogą symbolizować, że będzie cię zdradzał...

Gość gość
Bo jest biedny i nie stać go na wizytę w lokalu, a w domu ma tylko mielonke i brudne szklanki, bo na wodzie oszczedza. A ta torebka z Biedronki, czy czegos, to serio one są dawane za darmo... Nie wiem, gdzie za 900 chodzą o.O

Gość gość
Nie mogłby po prostu powiedzieć: podobasz mi się, mam do Ciebie slabość? Wyszłoby taniej.

Gość gość
Ma na mysli to czy on probuje mnie uwiesc, kupic, czy po prostu lubi mnie jak kolega, czy o co w ogole? Co facetom siedzi w głowach? :O

Gość gość
czy naprawde sie zakochal we mnie od pierwszego wejrzenia i po prostu czuje tak jak w tych piosenkach...to mnie dręczy

Gość gość
chciałabym, żeby mnie kochał...

Gość gość
bardzo słodkie...chciałabym, żeby mnie głaskał tymi swoimi zwinnymi paluszkami, zaprosił na kawe i pocałował tymi słodkimi ustami.

Gość gość
Oddałam. Zrobił takie smutne oczy, o takie --> :(

Gość gość
Mam nadzieję. Szkoda, że nie znam jego myśli. Wiele by to ułatwiło.

Gość gość
myślisz, że może naprawdę mnie mocno lubić? :(