Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agulinda12

dziwne wymioty

Polecane posty

witam. moja 4letnia coreczka dzis w nocy zaczela wymiotowac ale najdziwniejsze bylo to ze zwracala obiad sprzed 3-4 dni! bez trudu go rozpoznalam bo wiekszosc kawalkow byla jakby w ogole nie strawiona...bardzo mnie to zaniepokoilo. Po herbacie jeszcze troche zwracala ale juz sama zolcia.Poza tym zadnej goraczki jeszcze nie ma.Przez te 3 dni od tamtego obiadu normalnie sie załatwiała bez jakichs biegunek czy zatwardzen i juz sama nie wiem czy mam sie martwic i czy isc do lekarza? czy ktos miał taki przypadek? dodam ze ten niestrawiony obiad to byl ryz z piersia z kurczaka troche brokuly i duszona w masle marchew wiec nic ciezkiego ale dzis przed tymi wymiotami jadla jajko sadzone z takim niescietym zotkiem i boje sie ze w nim cos bylo.Piszcie co sadzicie

Gość gość
Trochę to dziwne, że przez 3 dni nie sprawiła tych produktów. Może masz możliwość skontaktować się telefonicznie.z lekarka i zapytać o czym to może świadczyć. Mój syn zwymiotowal w środku nocy, ogórki kiszone, które jadł na śniadanie poprzedniego dnia. Też mnie to zdziwiło, ale u niego nie minęły nawet 24 h, no i ogórki są bardziej ciezkostrawne.