Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze kobiety nie patrzą na charakter tylko czy jest bardzo przystojny

Polecane posty

Gość gość 2222
Jestem z 1985r.

Gość gość
gość 2222 dziś To jesteś z normalnego rocznika a kobiety tak nie wymagały jak te z roczników 90 w góre

Gość gość
to jesteś z normalnego rocznika

Gość gość
gość 2222 dziś to jesteś z normalnego rocznika a nie te 90 co wymagają bóg wie czego

Gość gość 2222
A Ty autorze z ktoregi jestes rocznika?

Gość może być brzydki ale męski
Ja chętnie związałabym się z niepięknym, ale męskim, nie mylić z agresorem dresem, alkoholikiem, męskim bokserem itp. Męski to DLA MNIE znaczy: zdecydowany, ale nie uparty, umiejący iść na kompromis, lojalny, umiejący stanąć w obronie swej kobiety, twardo stąpający po ziemi, nie musi być bogaty, ale zaradny i ambitny, inteligentny, z poczuciem humoru, zdecydowany również w kwestii ślubu i założenia rodziny. Przy takim czułabym się bezpiecznie i dobrze, bez względu na wygląd. Ponadto powinien mieć swoją pasję (tacy mężczyźni mi imponują) i co chyba najważniejsze BYĆ ODPĘPOWIONYM OD MATKI/ RODZINY POCHODZENIA. To chyba nie jest wiele, ale do tej pory nie znalazłam takiego. Nie jestem pasztetem ani nie jestem pusta. Do tej pory trafiałam na samych nowoczesnych metroseksualnych, maminsynków, wiecznych imprezowiczów, piotrusiów panów, a jeśli znajdywali się bardziej męscy, zdecydowani, to niestety okazywało się że damscy bokserzy lub nie umiejący iść na kompromis o wąskich horyzontach myślowych. Trafiałam też na czułych, miłych, dobrych ludzi bez krzty ambicji, pasji, nie myślących o pieniądzach w ogóle, a chcących założenia rodziny. Same skrajności.

Gość gość
Jeśli facet nie zna tablicy Mendelejewa na pamięć, to nawet wygląd mu nie pomoże, zapamiętaj sobie!

Gość gość
autor po prostu ma spiertolony charakter, tylko nie zdaje sobie z tego sprawy :)

Gość gość
wreszcie ktos prawde napisal,tak to prawda.liczy sie wyglad u faceta a nie zadna kasa.jak mam byc z kims do konca zycia na dobre i zle ,czasem sie klocic,wkurzac to niech chociaz jest przystojny zeby mu wiele wybaczyc.i kolezanki niech zazdroszcza.no prawda.a co.

Gość gość
Liczy sie wyglad i kasa. Albo jedno, albo drugie. Zaden charakter, inteligencja itp.

Gość gość
wazny jest wyglad i charakter.

Gość gość
gość dziś Jak nie znasz na pamięć tablicy Mendelejewa, to się nie kompromituj. Facet ma ją znać i nawet zbudzony w środku nocy ma ładnie recytować. Tylko wtedy jest godny uwagi.

Gość gość
Oczywiscie ze liczy ze tylko wyglad nic wiecej. Jak kobieta ci mowi cos innego to zwyczajnie klamia by pokazac ze nie sa prostaczkami ktore rozkladaja nogi przed kazdym przystojniejszym ktory sie nadarzy. A wlasnie takie sa ale ktora ci sie do tego przyzna? Kazda ci powie oburzona jaka taka nie jestem :D Mam wielu kumpli co sa wysocy i przystojni i dziewczyny az za nimi ganiaja jakich glupot by nie wygadywali. Kobiety to ogolnie sa tak proste w swoich wyborach jak budowa młotka. Znam nawet takie co ich facet pije cpa i meiszka z rodzicami ale jak przystojny to zaczynaja myslec inna czescia ciala. Ogolnie sa falszywe i nie ma ich co sluchac bo sie dowiesz jakis glupot ze liczy sie charakter poczucie humoru zaradnosc i bog wie co tam im przyjdzie do tych pustych łbów.

Gość gość
Ja patrzę na rozciągliwy o***t faceta, bo uległy kundel ma przyjmować dildosa w dupsko i nie ma bata, że nie.

Gość gość
patrzą tylko wyłącznie na wygląd i musi wyglądać niczym jak model

Gość gość
Ja patrzę na rozciągliwy o***t faceta, bo uległy kundel ma przyjmować dildosa w dupsko i nie ma bata, że nie.

Gość gość