Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrr... Od 2 lat próbuję o nim zapomnieć

Polecane posty

Gość gość

Kiedy to się skończy?

Gość gość
Ja tak próbuje juz ponad 2 lata, a byliśmy razem niecałe pol roku. Ponoc bywa jeszcze gorzej ;)

Gość gość
mnie tez meczy 2 lata, ciekawe czy on tez myśli

Gość gość
Ja sądzę że nie myśli..

Gość gość
U mnie jest tak że, do póki działam na najwyższych obrotach, to wszystko ok. Ale tylko trafi się wolniejsza chwila , to powraca niczym bumerang. Wkurza mnie to i nie daje spokoju.

Gość gość
U mnie też pół roku związku i już trzy lata nieudolnego zapominania. Już się zaczynam oswajać z myślą, że minigdy nie przejdzie :(

Gość gość
trzy lata dzień w dzień, to już podchodzi pod chorobe psychiczna :) dodam że jest szczesliwie zonaty juz ..

Gość gość
22.41 Opowiedz coś jeszcze. .. :)

Gość gość
pierwsza taka milosc ze poplynelam calkowicie. nietuznkowy charakter, z charakteru meski i zdecydowany, nieprzystepny, odpowiedzialny. taki co powie co myśli a jak ktoś zaczepi to w ryj potrafi dać. dla mnie wrażliwy z dusza romantyka. olbrzymia przyjazn, swietny seks. łzy ze śmiechu bo tak mnie potrafiał rozśmieszać. równie często mnie wkurwiał. awanturniczy i zbuntowany. po rozstaniu mściwy. zaluje ze sie z nim rozstałam, zaluje bo nigdy nie spotkam juz kogoś podobnego. Każdy kolejny związek jest letni, jałowy. każdy jest porównywany do niego. trzy lata ciezkiej tesknoity i pustki, kolejne przede mną...