Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już 10 spotkań dziewczynami z portali randkowych mam za sobą i nici

Polecane posty

Gość gość

W większości są to inne osoby, niż się przedstawiają, a jak jakaś już mnie się spodoba, to ja jej nie bardzo i czas leci...:/

Gość gość
Leci i zycie płynie a ile masz lat?

Gość gość
30lat mam.

Gość gość
hahah bo tam każdy prowadzi swój prywatny casting. Bardzo ceizko trafić na swego, a jak już się to zdarzy to okazuje się po czasie jaki ma defekt. Miałam dwa związki z portalu i dwa były porazka.

Gość gość
opisz siebie tu na forum. Moze znajdziesz cos ?

Gość gość
Gdzie się z nimi spotykasz?

Gość gubala12
A co to za dziewczyny? Spotykasz się z każdą, która wyrazi chęć czy stosujesz jakąś selekcję, że tylko z tymi bardziej interesującymi się spotykasz? Bo jednak nawet podczas rozmów przez internet można częściowo się zorientować czy spotkanie z dziewczyną będzie miało sens czy jednak nie warto tracić czasu. Ja przynajmniej potrafiłem po jakimś czasie to ocenić, to widać po tym jak się rozmawia, czy jest to swobodna dyskusja czy raczej szukanie na siłę wspólnych tematów. Ja z reguły daję sobie jakiś tydzień czy dwa, zanim umówię się na spotkanie z dziewczyną. Przez ten czas rozmawiam z nią na mydwoje, wstępnie się poznajemy i następnie, jeśli pasujemy do siebie, to umawiamy się na spotkanie. Wydaje mi się, że właśnie dzięki temu mam coraz mniej bezsensownych spotkań, które kończą się na pierwszej randce i potem kontakt się urywa, bo po prostu nie zależy nam na jego utrzymywaniu. A jeśli Ty umawiasz się na spotkanie z każdą, która wyrazi chęć, to faktycznie może być trochę trudniej trafić na taką, która Ciebie zainteresuje, jednocześnie która się zainteresuje Tobą.