Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwanie zwiazku z powodu niezgody na anal

Polecane posty

Gość gość
Do czy jestem szownista - i co gdyby znalazła się taka która da ci anal to zostawilbys żonę która kochasz? Poswiecilbys miłość? Tamta byłaby dla ciebie ważniejsza, wartosciowsza, kochańsza?

Gość Namysłów województwo opolskie
Autorko dochodze do wniosku że ten temat to prowokacja czyż nie?

Gość gość
Jak facet się nie oświadczy po 6 latach to kobiety odchodzą od wielkiej miłości to jest ok, a jak facet odejdzie z powodu braku anala to nagle źle?

Gość gość
dżizaaaas. zerwać z kimś, bo nie chce nadstawić jelita? cholera. mój chłopak nie robi pewnych rzeczy, które bym chciała. czy myślę o tym, żeby z nim zerwać, czy też raczej o tym, żeby zwalczyć swój egoizm dla kogoś, kogo kocham? wy egoistyczne świnie...

Gość gość
anal dla facetów to jedynie forma totalnego zdominowania kobiety, poniżenia jej, pokazania jaką jest zwykłą rzeczą. obrzydliwość...

Gość gość
nie sluchaj zbokow.ten anal byl tylko pretekstem,poprostu znudzilas mu sie i szukal nowych wrazen.podejrzewam ze gdybys mu nawet dala to i tak by cie zostawil,a nawet tym bardziej.bo tak to chociaz masz szacunek do siebie.tez uwazam,ze anal jest wstretny,dobry dla kryminalistow zboczonych.jak facet szanuje kobiete to tego nie wymaga.nie wspominajac o powiklaniach medycznych po takich odchyleniach.

Gość gość
faceci tłumaczą, że walenie w kiszkę jest lepsze, bo kiszka ciaśniejsza. dosłownie gó/wno prawda :O chodzi tylko o poniżenie kobiety, nic więcej, kręci ich, że robią coś wbrew jej woli

Gość gość
czyli zboczency...

Gość gość
Ponawiam pytanie- czy dla was panowie anal jest ważniejszy niż miłość do kobiety? Czy w imię miłości nie jesteście w stanie zrezygnować z ulubionych pozycji czy igraszek? Nie tęsknicie później za ukochaną?

Gość gość
Jesli facet lubi anal i zyc bez tego nie może to nie powinien marnować czasu nowo poznanej kobiecie tylko wprost zapytać co lubi w łóżku a co nie .Po co tracić czas swój i czyjś inny. Zatem panowie na drugiej randce pytacie:lubisz anal? I wszystko jasne.

Gość gość
Do Pana z 21:20. Lubisz cierpienie. A jak ja powiem że mnie to kręci, to wsadzisz swojego między drzwi, a ja będę z całą siłą zamykała. Przecież to takie podniecające. Oj, orgazm z samego patrzenia. Co..... nie chcesz? Przecież wszystko boli,depilacja, porody. No to dawaj, zabawimy się fajnie.

Gość gość
w pochwie byłam dla niego zbyt lużna i on nie miał przyjemności, dyżdal i dyżdał aż mu opadał , chciał mieć ciasne doznania w penisa. ale ja nie chcę. mama też mi zabroniła dać mu anala