Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klasyki kafeterii czyli absurdy głupoli, temat na wesoło

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś przeczytałam, że urodzenie drugiego dziecka, zanim pierwsze skończy 5 lat, to robienie dzieciom krzywdy, bo nie będą miały wystarczająco dużo uwagi od rodziców...

Gość gość
Osiedlowy sklep ma mięso, warzywa z innego źródła niż te przebrzydłe markety :D Tak, bo mały sklepikarz nie ma co robić, tylko jeździ od rolnika do rolnika i szuka produktów z przydomowego chowu. Na pewno nie bierze warzyw z hurtowni, a ta hurtownia nie kupuje na giełdzie typu Bronisze, jak cała reszta :D

Gość gość
Dla mnie hitem forum jest laska, która pisze tu od ok. 2 lat. ciagle narzeka na typa, który ja przyjal z jej corka pod swój dach. A ta steka o jego bylej, o synu nieznosnym, o wakacjach, o tym, ze facet nie chce slubu, a jak już wymusila slub, to teraz wali temat za tematem o ciężkiej pracy i chorej corce. Od razu rozpoznaje ja po nagłówkach tematow, nie musze czytac treści a już wiem, ze to ona.

Gość gość
14:16 ona niczego nie ubarwila. Moja ciotka zna tą rudą klaunicę

Gość gość
Ekoswiruski kupujace warzywa od zaprzyjaźnionego rolnika, Mąż zabrania mi iść do pracy a tak szczerze to mi się nie chce pracować za najniższą krajową. Rezygnuje z pracy bo dostanę 500+, Ile wynosi zasiłek z Mopsu, Zakochałam się w swoim ginekologu, Rywalizacja matek w strojeniu dzieci, Chciałam córkę a urodziłam syna co ja teraz zrobię, Czy jestem w ciąży?, Czy zaczął się poród, Czy odszedł mi już czop, Czy on mnie kocha?, Czy dobrze się mieszka z tesciami, Wyremontawalam za swoje oszczędności dom teściów, Nie nawidze szwagierki i bratowej a jeszcze teściowej.

Gość gość
"Wyremontawalam za swoje oszczędności dom teściów, "- rewelacja:)

Gość gość
Dziewczyna pisze ze facet z pracy sie w niej kocha , ze czuje to , widzi w jego zachowaniu , ze potwierdzil to slowami i wyznal uczucie . A trzy posty nizej : skad wiesz ze cie kocha , uroilas sobie , nadinterpretujesz jego zachowanie . I tak kazdy hooj na swoj stroj , wedle swoich doswiadczen .

Gość gość
Wasza droga prowadzi przez ból, bo serca są w klatce uczucia w pułapce jak muchy w słoiku.

Gość gość
14:36 I jeszcze dodaja - on cie nie kocha , nie pozada .

Gość gość
"Czy mogę być w ciąży?" <3 To klasyk! Tak, do cholery, jeżeli doszło do stosunku, to możesz być w ciąży! :D

Gość gość
" macierzynstwo jest takie wspaniale, to istny blogostan dla kobiety. Uwielbiam to! Dlatego wejde na kafe i powyzywam ludzi od szmat i k***w, probujac pokazac, ze ich zycie jest gorsze od mojego" X "Wszystkie tesciowe to zlo. Nie wazne, ze jestem roztrzesiona histeryczka ktora we wszystkim szuka ataku i wyzywa kazdego kto nie bedzie plul na tesciowa, tylko wyrazi wywazona opinie"

Gość gość
gość dziś 14:16 ona niczego nie ubarwila. Moja ciotka zna tą rudą klaunicę x x tak, a twoja babcia zna led :D znamy toi pamiętamy doskonale, że cała twoja rodzina zna wszystkie zalogowane :D lecz się razem ze swoimi wyimaginowanymi ciociami i babciami :D Swoim Alankiem byś się zajęła, bo łobesrany w kącie płacze hahaha

Gość gość
Świadome zrezygnowanie z macierzystństwa -na 100% bezplodna -pewnie facet cię nie kocha i nie chce z tobą dzieci -chcesz tylko jeszcze o tym nie wiesz -pewnie masz zaburzenia psychiczne - ostatnie i nieśmiertelne-pewnie z ciebie straszna egoistka i wolisz non stop imprezować

Gość gość
Teściowa mi wyrywa dziecko z rąk i jeszcze na mnie krzyczy, Teściowa w szufladzie znalazła wibrator i powiedziała, że jestem zboczona,

Gość gość
Ja mam hit z tematu obok - kobieta 43-letnia nie powinna już mieć dziecka bo UWAGA teraz kobiety umierają młodo, na moim cmentarzu jest pełno grobów młodych kobiet więc już w tym wieku nie ma co się brać za rodzenie dzieci bo i tak nie zdąży wychować :D :D :D

Gość gość
Ja często mijam cmentarz. Najbliżej ulicy jest akurat alejka z grobami małych dzieci. To znaczy, ze małe dzieci umierają teraz często i nie warto rodzić, bo i tak nie przeżyją?

Gość gość
Nie mówię tu o nieodpowdzialnych ludziach, ale o takich,którym zawiodło zabezpieczenie,o takich, którzy żyją z mężem lub stałym partnerem...o to klasyk-to po co nogi rozkładałaś idiotko,nie chciałaś dziecka to trzeba było zrezygnować z seksu. Hmm,bardzo rozsądna rada, zwłaszcza dla tych, którzy planują dziecko za kilka lat.małżeństwo/związek zapewne przetrwa;)

Gość gość
Mój wpis z 15.30 Zapomniałam dodać, że za wpadkę jest jak zwykłe odpowiedzialna kobieta,facet nie miał z tym nic wspólnego;)

Gość gość
gość dziś gość dziś 14:16 ona niczego nie ubarwila. Moja ciotka zna tą rudą klaunicę x x tak, a twoja babcia zna led smiech.gif znamy toi pamiętamy doskonale, że cała twoja rodzina zna wszystkie zalogowane smiech.gif lecz się razem ze swoimi wyimaginowanymi ciociami i babciami smiech.gif Swoim Alankiem byś się zajęła, bo łobesrany w kącie płacze hahaha xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ciebie, franco zna moja kuzynka więc milcz! A mojego Alana zostaw bo dostaniesz w ten kaczy ryj!!

Gość gość
mój ulubiony klasyk i jak zwykle żywy przed komuniami: Chrzestny musi dać wypasiony prezent bo jak nie to skrzywdzi dziecko :) jest tu teraz taki temat świeży :D ale jadą po autorce, bo ta śmie dac tylko biblie i czekoladki :D odechciewa się być chrzestnym dla tych waszych bananowych latorośli

Gość gość
15.44, o tak, też właśnie czytam ten temat, wielka obraza majestatu bo dziecko na komunię dostanie TYLKO Biblię a nie drona :D

Gość gość
zakochałam sie w koleżance w pracy -wałkowane chyba 5 lat

Gość gość
chrzciny to impreza dziecka, a dziecko wina nie pije więc nie będzie alko na stole :D

Gość gość
skoro przy alko jesteśmy to tylko patola pije alko no bo: - jak pijesz na weselu to znaczy, że się bawić nie umiesz na trzeźwo czyli masz problem alkoholowy, - Jak pijesz wieczorkiem raz w tygodniu lampkę wina dla relaksu, to masz problem alkoholowy, bo jak to? nie umiesz się zrelaksować bez procentów? PIJAK! - pijesz do grilla ze znajomymi latem? - typowy polacki ochlejus, cebula nie umie zeżreć kiełbachy z grilla bez nachlania się no czyli masz problem alkoholowy. - pijesz, a jesteś rodzicem.... kaplica! nie wolno pic póki dziecko nie skończy 45 lat :D

Gość gość
wesele weselem, komunia komunią, chrzest chrztem, goście gośćmi ale za talyrzyk musi się zwrócić! ni ma tło tamtło!

Gość gość
Każda 40+ NIE wygląda na swój wiek Kobietom 35 i starszym nagminnie odmawia sie sprzedaży papierosów i alko bez okazania dowodu -biorą je za nieletnie... Starość to mit .Każda 60 tka to okaz zdrowia, szusuje na nartach tryska energią ma siłę wychowywać dzieci ba nawet rodzić @! Wiek 40 i starszy to żadne przeciwwskazanie do ciąży . Bo Kożuchowska urodziła a męża prababka miała jeszcze bachory w tym wieku .Dzieci zawsze się rodzą wtedy piękne i mądre a u tych durnych 20tek teraz pełno Downów w wózeczkach.

Gość gość
Każda kobieta po 40 tce powinna kupić trumnę, położyć i czekać na śmierć, bo w tym wieku już tylko to jej pozostało. Do zacofanych cebulakow nie dociera, że można żyć inaczej. Jak ja się cieszę ze nie mieszkam już w PL :D Nigdzie nie spotkałam się z takim podejściem, tylko w tej pieprzonej Polsce robi się z ludzi staruszków po 40 urodzinach...

Gość gość
Ciężarna na l4 - leniwa,której sie nie chce chodzić do pracy

Gość gość
20.18 "pieprzona" Polska raduje sie że już jej nie zasmradzasz .

Gość gość
gość dziś niestety ty tu dalej cuchniesz :o