Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klasyki kafeterii czyli absurdy głupoli, temat na wesoło

Polecane posty

Gość gość

Jakie są wasze ulubione słynne kafeteryjne teorie i stwierdzenia, które nijak się mają do prawdziwego życia? moje ulubione typy: - żyjesz w konkubinacie, bo cię facet nie kocha, zdradza i czeka na lepszą partię, a ty na pewno płaczesz po nocach, - wyszłaś za mąż, bo jesteś mało ambitna i złapałaś jakiegoś Janusza na dziecko. - macierzyństwo po 40stce - dzieci będą się śmiały z matki staruszki na wywiadówce - takie siakie imię - leczysz kompleksy, jesteś patologią i dzieci będą się śmiały z twojego dziecka, robisz mu krzywdę :D

Gość gość
Zmieniam pościel raz na miesiąc - syf, kiła i mogiła. Myję podłogę w kuchni raz w tygodniu - jak wyżej. Nie umiem ogarnąć małego dziecka lub 2 szt dzieci - kwalifikuję się na psychologa. Daję dziecku słoiczki - wygodnicki leniwiec Gotuję sama zdrowe obiadki - nawiedzona ekoświruska. :D

Gość gość
pierwsze - coś jest na rzeczy ;) drugie - ciężko powiedzieć trzecie - nie zgadzam się czwarte - zależy, jeśli chodzi o imie mocno zagraniczne to jest to prawda lub mega brak wyczucia gustu i zdrowego rozsądku

Gość gość
mnie rozwala orgazm z anala i jak bardzo to lubią :O i jak to wszystkie zarabiaja po 5-10 tys albo ich męzowie.

Gość gość
mój klasyk; Poszłaś na studia, bo tylko ci chlanie, ćpanie i kur/wienie się było w głowie. Porządna kobieta wychodzi za mąż tuż po maturze i od razu rodzi dzieci jednocześnie pracując na wysokim stanowisku i zarabiając przy tym milion ojro, bo taka jest zdolna nie jak te nieudacznice po studiach no i jeszcze przy dzieciach i w domu nikt jej nie pomaga, a ona sama po całym dniu pracy zawodowej, zajmowania się domem i dziećmi jest uśmiechnięta, wypoczęta podaje mężowi dwudaniowy obiad z deserem i idzie na fitness oczywiście nikogo dziećmi nie obciążając :D nie wiem moze wyłącza te dzieci albo co?

Gość gość
Żeby za każde dziecko doliczać czas pracy do emerytury- była tu taka nawiedzona, ale niestety nie doczekałam się odpowiedzi z czyjej kasy te wcześniejsze emerytury maja być wypłacane. Klasyk kafeterii- brak poczucia humoru i dystansu.

Gość gość
jak dasz dziecku stare imię to leczysz kompleksy ch.j że takie imie ci sie podoba od zawsze, odkąd swoja pierwszą lalę tak nazwałaś! łone lepij wiedzo! ty zakompleksiona patologio ;)

Gość gość
- Nie malujesz się? - jesteś zaniedbana (co z tego, że się umyłaś, uczesałaś, ubrałaś ładnie w czyste i wyprasowane ubrania, masz zadbane paznokcie itp, itd - nie ma makijażu, to zaniedbana) - Zaprosili Cię na ślub wiedzą, że masz mało pieniędzy i Ty dajesz niewiele - wg kafe jesteś sknerą/ idziesz tam, żeby się nażreć za darmo (tak jakbyś musiała chodzić na wesela zjeść, bo w domu nie ma. Czy każdy przelicza gości na pieniądze? Nikt nie zaprasza, by uczcić ten dzień w fajnym towarzystwie?) - zajmujesz się dziećmi - kura domowa bez ambicji - pracujesz? - korposzczur, wyrodna matka - mąż zdradza? - wina kochanki! (biedny ubezwłasnowolniony mąż. Na pewno go zgwałciła) - świr od dziewictwa i wiele innych (jak zaczynałam, to królowało: mąż zdradza - jego wina, d**ek; żona zdradza - jego wina, zaniedbał ją; ale potem już na żony też nadawano)

Gość gość
Ah, no i: - kobieta z tatuażem - rozwiązła

Gość gość
Moje ukochane - mieszkasz w domu większym niż 40 metrów a twoje dzieci mają osobne pokoje: na pewno jesteś zimną suką i egoistką a twoje dzieci nigdy nie zbudują między sobą WIĘZI :D :D :D

Gość gość
Klasyk kafeterii- macierzyństwo sprowadza się tylko do dwóch czynności- porodu naturalnego i osławionego, cudownego karmienia piersią. Całe wychowanie jest niepotrzebne. Tylko te dwie rzeczy się liczą, są niepodważalne i najważniejsze!!! Bez tego dziecko nie przeżyje.

Gość gość
Twoje dzieci mają osobne pokoje?? Są roszczeniowymi potworkami z buziami w komputerach, zastawione najnowszymi gadżetami, grają w strzelanki, są agresywne i źle się uczą! Niczego od nich nie wymagasz, rozpuściłaś je, one robią z tobą co chcą, a ty tyrasz w korpo po 15 godzin żeby na ich zachcianki zarobić. Nie masz życia, twoje dzieci mają cię w du/pie,jesteś dla nich śmieciem, a w ogóle to nie wiecie czym jest miłość i rodzina. Jesteście patologią. Kilkanaście tego typu tekstów tu przeczytałam w ostatnim roku.

Gość gość
Masz jedno dziecko - jesteś wygodnicka, zimna i egoistyczna a twoje dziecko wyrośnie na psychopatę ewentualnie popełni samobójstwo Masz więcej niż dwoje dzieci - jesteś zagrażającą społeczeństwu patologią, do gazu z tobą i twoimi pomiotami Kocham kafe :D

Gość gość
Wariatka, która ciągle pisze, że chodzi z mężem na badania ginekologiczne. Drugie - dorabianie na podstawie jednego zdania całej historii piszącej. Trzecie - nieczytanie wypowiedzi autorki np. dziewczyna pisze, że nie ma z kim zostawić dziecka, bo mama nie żyje, a teściowa mieszka na drugiej półkuli. Co druga rada - niech mama/teściowa zostanie z dzieckiem. (autentyczne)

Gość gość
- niegrzeczne dziecko- niewydolna wychowawczo matka, to jej wina -mieszkasz z tesciami- jestes leniwa, poszlas na gotowe i do tego glupia, - konkubina\ zwiazek bez slubu- naiwna, worek na sperme, facet jest wygodnicki a ty mu uslugujesz wdzieczna ze cie chcial

Gość gość
o właśnie - dobrze ci sie powodzi - twoje dzieci sa niekochane, nie masz dla nich czasu, a im zależy tylko na nowym smartfonie i niedługo wpadną w narkomanię. Jeżeli jeszcze biorą udział w zajęciach dodatkowych, to dlatego że nie chce ci sie nimi zajmować. Mniejsza z tym, że trzeba z nimi na te zajęcia pojechać i siedzieć tam póki się nie skończą.

Gość gość
Brak perspektywicznego myślenia na temat swojej przyszłości: - 5 lat przesiedziałam w domu, nie nauczyłam się języka, nie poszerzyłam swoich kwalifikacji zawodowych a teraz szok, ze po studiach do pracy do biura jej nie chcą -kobita która chciała lepszą robotę, ale excela nie znała i zastanawiała się jaki kurs skończyć i czy opłaca się dojeżdżać -szok jak chłop znika, to nagle trzeba wziąć odpowiedzialność za swoje życie i odkrycie że pieniądze nie pochodzą z bankomatu w ścianie tylko z pracy, którą się miało doooopie bo z duma się trąbiło "nie musiałam zarabiać" , "stać mnie na siedzenie w domu"... - infantylizm większości wypowiedzi - Agatka iluśtamcyfrowa

Gość gość
Jesz na obiad mielone - jesteś ubogą cebularą Kupujesz w markecie - jesteś ubogą cebularą i trujesz swoją rodzinę niezdrową żywnością, kupować można TYLKO od zaprzyjaźnionego rolnika Mieszkasz w bloku w mieszkaniu mniejszym niż 60 metrów - jesteś ubogą cebularą i powinni ci odebrać dzieci

Gość gość
klasyk? takie wariatki ajk wy siedzace tu calymi dniami i zakladajace tematy takie jak ten srednio raz na tydzien,a nic nie wnoszą one do sprawy.kafeteria jest jedyna w swoim rodzaju a tu jeszcze sie taka nie urodzila co by wszystkim wygodzila, albo to akcpetujesz albo wynocha!

Gość gość
13.53-----ale jak to, pieniądze nie biorą się ze ściany z bankomatem??? No weź nie strasz ludzi! :P

Gość gość
WIELOKROTNE WPADKI W XXI WIEKU: "och nigdy nie wiesz jak się życie potoczy i wtedy inaczej zaśpiewasz, bo znajoma znajomej zaszła w ciążę na tabletkach anty, na spirali i jeszcze używali gumy, a po roku znowu wpadli i po trzech latach znów tak więc to nigdy nie wiadomo więc nie szczekaj dziuniu, bo życie bywa taaaakie przewrotne" :D buahahahahahaha

Gość gość
Klasyka klasyk - starzy bywalcy kafeterii wrzeszczący "wynocha" do każdego kto ma czelność krytykować święte kafe :D

Gość gość
Tak, kafeteria jest chyba jedynym miejscem, w którym dowiedziałam się, że jeżeli kobieta nie rodziła naturalnie, to w ogóle nie jest matką. :D Dobrze wiedzieć, zanim zdecyduję się na dziecko. :D

Gość gość
Szmaty!!!

Gość gość
no ja jestem wyrodna bo: 1. nie karmilam piersia(dzieciak nie chcial-nie wazne, kafeterianki wiedza lepiej, jakbym chciala to by pil moje mleko).... 2. mam tylko 50m2 - 2 pokoje-to skandal ze mysle o 2 dziecku 3. szybko wrocilam do pracy- karierowiczka ze mnie z mężem niedolegą bo na rodzine nie umie zarobic 4. mam kredyt na mieszkanie- patologia z nas ze tak malo zarabiamy i nie stac nas na mieszkanie za gotowke.. 5. PORONILAM-NIE NADAJE SIE NAWET NA BYCIE MATKA 6. MAM 1 DZIECKO-EGOISTYCZNA JĘDZA ZE MNIE

Gość gość
gość dziś - o tak takie obłąkane świruskii typu DYREKTORKA KAFETERII są tu klasyką. Chcesz się pośmiac, bo masz prawo tak jak masz prawo założyć taki temat to przylezie i krzyczy to to do ciebie: "WYNOCHA", bo uraziłaś jej małe, kamienne, oślizłe, serdunio 😘

Gość gość
moje drogie a teraz przeczytajcie wszystkie te teorie które tu zostały wymienione i sie zastanówcie czy wy wg nich kogoś nie osądziłyście :), bo nie wierze że wszystko co tu napisano jest wam obce hehe

Gość gość
Najlepsze, to obwinianie kochanki za zdradę męża :D :D Bo on taki kochany i wiernu, a ta suka go związała i siła zaciągnęła do wyra haha

Gość gość
daga jaga jest dla mnie klasyką :D Ileż ja się naśmiałam na tematach o niej. Uwielbiałam te pojazdy gdzie mieszano ją i jej pomiot z błotem. Pamiętam temat gdzie ktoś ją wyczaił jak się upijała do nieprzytomności i ćpała przy swoim bękarcie ha ha ha! Matko co to za idiotka była.

Gość gość
A to łobuz, przytulam.