Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klasyki kafeterii czyli absurdy głupoli, temat na wesoło

Polecane posty

Gość gość
Dawno mnie na kafe nie bylo, podajcie linka do tematow tej nawiedzonej laski, ktora przygarnal pod swoj dach chlop. Ta to jest dopiero sierota zamazana, zawsze jak mam gorsze dni a pozniej ja poczytam, to czuje sie nagle jak krolowa zycia :D:D

Gość gość
Hm 20.37 język nader wytworny jak na 40+ . Fakt że to forum jakoś dziwnie awanturników przyciaga . Pierwszy wpis autorki to samo . Potwierdza to tezę że po 2004 masa patologii nas opuściła . I dobrze . Szkoda tylko że pocieszne tematy tacy niszczą .

Gość gość
Każda 30+ wyglada na 18, a 90% odmawiają sprzedazy alkoholu bez dowodu. Każda jest naturalna, nie maluje się bo nie musi, ma piękne, naturalne, długie, nie skażone farbą włosy, a koledzy syna-gimnazjalisty gwiżdżą za nią na ulicy:D Ubiera się w firmówki nawet po domu, jest piękna, powabna i wiecznie młoda. Ja nei wiem gdzie takie laski są, większość mamusiek po 30ce wyglada... no właśnie, jak wygląda;)

Gość gość
hitem kafe jest Agatka która ma super rozwinięte dziecko i jej mąż zawsze dostaje po pracy gorący obiad

Gość gość
mój klasyk; Poszłaś na studia, bo tylko ci chlanie, ćpanie i kur/wienie się było w głowie. Porządna kobieta wychodzi za mąż tuż po maturze i od razu rodzi dzieci jednocześnie pracując na wysokim stanowisku i zarabiając przy tym milion ojro, bo taka jest zdolna nie jak te nieudacznice po studiach no i jeszcze przy dzieciach i w domu nikt jej nie pomaga, a ona sama po całym dniu pracy zawodowej, zajmowania się domem i dziećmi jest uśmiechnięta, wypoczęta podaje mężowi dwudaniowy obiad z deserem i idzie na fitness oczywiście nikogo dziećmi nie obciążając smiech.gif nie wiem moze wyłącza te dzieci albo co? hahaha, dobre !!! ja jeszcze dodałabym od siebie, że jak wraca z tego fitnessu to robi mężowi loda z połykiem,uprawiają anala z jej trzystopniowym orgazmem, wieczorem nie od razu kładzie się spać tylko doszkala się z chińskiego tudzież rozwija swoją artystyczną pasję lepienia garnków z gliny, o 5 rano po 30 minutach snu wstaje rześka i radosna by przygotować domownikom power śniadanie

Gość gość
Ja tam uwielbiam Może przyszła mamusia

Gość gość
Ja tam uwielbiam Może przyszła mamusia

Gość gość
Ja po jednym zdaniu, że mieszkam z teściową dowiedziałam się, że jestem nędzarką którą przygarnięto a moi starzy nic mi nie dali i pochodze z patologii co kolwiek to znaczy.

Gość gość
POLKI KATOLKI chrzczą dzieci, bo to ich wiara, ich tradycja, one tak pragną aby w wierze katolickiej dziecko żyło i się tego nie wstydzą amen, amen, alleluja ale przychodzi czas komunii i dostają drgawek na samą myśl, że chrzestni mogą dać ich królewiczom i królewnom tylko jakiś badziewny medalik, biblię czy nędzne 50zł :/ Biblia w katolickim domu? a komu to potrzebne?? tyko kurz będzie zbierać, bo my wierzący katolicy, którzy dziecko ochrzciliśmy z przekonania w życiu tego syfu w rączkach nie mieliśmy i tego samego uczymy dziecko. No jak już ktoś bardzo chce to może to goowno dać żeby nie było ale tylko jako dodatek do tabletu, smartfona czy innego plastikowego szajsu z logo mattel ew. marvel.