Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo prosze o pomoc!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam duzo problem z wypróżnieniem sie juz nie pierwszy raz. Juz piąty dzien nie moge sie załatwić mimo ze jem normalnie, uprawiam sporty, staram sie spożywać duzo owoców i pic duzo wody. Przy załatwianiu sie leci mi krew (bardzo mało, czasem wcale) miałam wyniki na krew i mocz wszystko było w normie tak samo robiona była kolonoskopia i rektoskopia i lekarz nic nie wykrył żadnego zapalenia ani nic w tym stylu. Nie wiem juz co robic bardzo mnie to meczy. Dodam ze mam tylko 17 lat i jest to dla mnke niezwykle uciążliwe (prowadzę dość stresujący tryb zycia, praktycznie codziennie sie stresuje i denerwuje i nie wiem czy to moze miec wpływ?) prosze o pomoc i radę co zjeść lub zrobic (prócz lewatywy) by sie porządnie załatwić i co zrobic by wypróżniać sie regularnie? Z góry dziekuje

Gość gość
Spróbuj soku z czerwonych buraków.

Gość gość
a to ciekawe bo ja jak sie stresowalam to mialam biegunki..więc nie sądze,żebyś od stresu miała zatwardzenie..bo raczej to działa odwrotnie polecam zmiksować pomarańcze i wypić taki sok od tego wczoraj miałam słynną praczkę :classic_cool: tylko ja dużo tego soku wypiłam..wlasciwie to byly pomarancze banany i kiwi ale pomarańczy było najwięcej