Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakir piersi są najładniejsze?

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie jakie wam się najbardziej podobają (rozmiar, ale pełny np 75B itp.) A jakie was odpychają

Gość gość
Najładniejsze są piersi ukochanej kobiety. Rozmiar ma znaczenie w przypadku jednorazowych przygód.

Gość gość
Dokładnie, jak się kogoś kocha to wszystko jest piękne. :-)

Gość gość
Same mądre wypowiedzi. Aż miło bo na tym forum o to rzadko. :P Podpisuję się pod przedmówcami - mam 25 lat.

Gość Mąż fajnej Asi
Najładniejsze ma moja żona ❤️

Gość gość
W końcu nie ma jadu i złośliwości :P

Gość gość
Wszystkie, które miałem, widziałem, pieściłem, były piękne.

Gość gość
nawet jak dziewczyna ma małe to Wam sie podobają?

Gość Mąż fajnej Asi
Oczywiście. Ważne jest to co czujemy do kobiety a nie jakieś tam drugorzędne cechy anatomiczne :)🖐️

Gość gość
A dlaczego małe nie miałby się podobać? Co za różnica czy piersi są małe czy duże? To kobieta ma się podobać, a nie jej część ciała. Zresztą wy tego nigdy nie zrozumiecie drogie Panie, bo to dla was na pierwszym miejscu liczy się wygląd.

Gość gość
To Drogi Gościu się mylisz. Mężczyźni to wzrokowcy my stety albo niestety kierujemy się jeszcze emocjami.

Haha ale psitki sie zeszly Jak ma małe i niekształtne to nawet miłość niepomoże, niełódźcie się. Małe też mogą być spoko ale muszą miec normalne sutki a nie takie wymiona jak wentyle od jelcza. Jestem zdania że najlepsze są te średniej wielkości, duże z reguły niemają już tej jędrności i czesto wiszą chyba ze są wypchane sylikonem a małymi niema jak sie pobawić

Gość gość
średniej wielkości czyli jakie?

Najlepsze są jędrne, a nie sflaczałe i obwiśnięte. Wielkość najlepsza jest lekko powyżej średniej. Ale cóż - małe piersi dłużej utrzymują jędrność. Duże piersi to w praktyce na ogół piersi obwiśnięte. Ale to i tak wszystko bzdety - najładniejsze są zawsze piersi ukochanej dziewczyny.

Gość gość
Nie ma co się sugerować opinią brunetosa, on nigdy nie był w związku tylko zaliczał lasku na imprezach. No to wiadomo, że wygląd jest dla niego najważniejszy.

Gość gość
Jest tak, jak pisali przedmówcy - liczy się cała partnerka, cała się podoba a nie fragment ciała.

Gość gość
a co wam się ajbardziej nie podoba w ciele kobiety? jest coś co dyskwalifikuje ją od razu?

Gość gość
Najważniejsza jest ogólna sylwetka i proporcje, duża kobieta z małymi piersiami będzie wyglądać nieciekawie, ale filigranowa z olbrzymim biustem też wygląda groteskowo. Także na pierwszym miejscu są proporcje ciała, a potem twarz i oczy... no a potem to wygląd schodzi na drugi plan i liczy się bardziej charakter.