Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z Was zna piosenkarkę Selenę?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio wreszcie udalo mi sie zobaczyć do końca film o jej życiu. WIem, ze był ten film, ale nie wiedziałam, ze ona nie żyje. Nie znałam jej ani jej historii. Obejrzałam film, oglądam jej piosenki w internecie, zarejestrowany koncert, zdjęcia, a także dokumnetalne filmy, wywiady z nią, jej bliskimi. Dawno temu ja zabito, bardzo daleko stąd. Tak dziwnie odgrzebać wspomnienie o kimś dawno niezyjącym, a tak mi jej żal. Kurde...jestem wrażliwa, nie umie się pogodzić...wiecie ile życia ją omineło? zastanawiacie się czasem nad czymś takim?

Gość gość
ją zabiła koleżanka bliska w ogóle. co za k********.o pieniądze poszło. dziewczyna jak petarda, życie w toku, sukces za sukcesem, plany życiowe w pełnym toku, jaki szok dla wszystkich wokół, gdy z godziny na godzine dowiezieli się, ze żyw anie wróci ze spotkania. i taką młodą włozyli ją do piachu. tak dawno temu. człwoiek nawet nie wiedział;-(

Gość facet muzyczny
znam, piękne miała piosenki, niestety menadżerka ją zastrzeliła, ale melodie pozostały.

Nie zastanawiam się. Ale film widziałam, Jennifer Lopez ją grała.

Gość gość
jaki tytuł filmu??

Gość gość
jak w ogóle mozna kogoś zabic? patrzcie sobie jaka ona wesoła była, siedziała sobie z rodzina w swojej tradycji, kulturze, śpiewała sobie. z******i ją w biały dzień. taki ślad po człwoieku został,. kilka piosenek i wesoła buzia na zdjęciu. nie moge się pogiodzić, ze ludzie umieraja, nikt mi nie umarł nigdy, wiem, ze nie bede na to nigdy gotowa

Gość gość
a jak pijany może zabić kogoś autem?? tak samo tu.

Gość gość
jest na cda ten film, mozna sobie obejrzeć kurde...ja myślałam, ze to jakaś telenowelowy brazylijski film, nie wiedziałam, ze na faktach, a jak sie dowiedzialam, ze biografia, to myslalam, ze jakaś tandetna, a nie mialam pojęcia, ze ją zabito koleżanka-menadzerka k******o, jak można było przerwać życie czyjes, takiej dziewczynie? boję sie śmierci, narzekam sporo, ale jednak potrafią mnie cieszyc drobiazgi, chce życ kurde, tyle lar,t może to głupota z mojej strony...tylu ludzie codziennie ginie przecież...no tak, ale nie każdy jest nagłosniony, a jak ktoś jest sławny, to wtedy się go zna, to co innego chyba patrzcie, po niej kości zostaly dawno, a ja tyle lat wstecz teraz przeżywam

Gość gość
zgadzam sie z tym pijanym, dlatego napisalam, ze wiem, ze ludzie umieraja codziennie wiem, ze możnaby uznac za tandetne, ze martwi mnie dawna smierć latynoskiej piosenkarki ale w sumie wartościowa byla, czytalam jakis komentarz w necie, ze dzisiaj te mlodociane gwiazdki są takie infantylne i wulgarne często poszukajcie sobie seleny i pomyslcie, ze miala 23 lata w mlodym wieku byla Kobietą z wielkiej litery. dziś wciąż by żyla, pewnie bylaby tak samo popularna jak madonna, jennifer lopez i te inne laski, projektowalaby mode. miala wcale nie gorszy glos od whitney houston. jak sie wschuacie, miala potężny głeboki głos

Gość gość
ja to nie wiem czy amy winehouse po niej nie zgapila tego slynnego koka...popatrzcie, ona tez nosila takie, może amy po niej zgapila,a nawet nie wiemy;-p

Gość filozofia101
codziennie na świecie umiera ~3.5mln ludzi, to 146tyś na godzine, 2430 na minute, lub 41 na sekunde, śmierć to część życia i z reguły przychodzi gdy odpowiednia "lekcja" została zrozumiana

Gość gość
kurde...szkoda, ze jej plyt nie da się kupic w ogóle... a w ogole to w ciekawym momencie mi się wzebrało na myslenie o niej- ona zostala ubita 31 marca....niedlugo rocznica smierci

Gość gość
ludzie zachwycają się tylkiem jennifer lopez, a ta miala taki sam

Gość gość
dlatego jennifer sie nadawala tak bardzo by ja zagrac

Gość gość
gdy 'lekcja' zostala zrozumiana??? te, to ja zaprzestaję rozwoju w takim razie....nie zamierzam odrobic swojej 'lekcji' po to, by zginąć!!!!!!!!!!

Gość akustyczny raj
mam jej utwory w formacie lossless, chyba 50MB jeden plik

Gość zrozumienie sensu
gość dziś gdy 'lekcja' zostala zrozumiana??? te, to ja zaprzestaję rozwoju w takim razie....nie zamierzam odrobic swojej 'lekcji' po to, by zginąć!!!!!!!!!! >>>> śmierć to nie jest żadna kara tylko nagroda, nie ma się czego bać

Gość gość
klasyczny makijaz, na zawsze pozstanę fanka wspaniale wlosy, niedościgniowy wzor kobiecosci, nie bede takich miala jak na tamte czasy ubrala sie pieknie, nawet dzisiaj ten stroj bylby prosty i odpowiedni

Gość gość
aż mi się zachcialo uczyc hiszpanskiego;-)) samo słońce i usmiech i sok pomarańczowy;-D

Gość gość
kurde...chciałabym, zeby kots mi nagrał je przeboje, chocby w pirckiej wersji, by je w ogóle mieć czemu nie ma w empiku jej piosenek? jakw pisalam selena, wyskoczyla selena gomez żenada.....

Gość luckymedawg
mam całą płyte :)

Gość gość
śmierć to nagroda???? a czemu nie poczekac z taką nagrodą na później...dziewczyna by tu pozyła, potem by se umarła, zycie wieczne jest wieczne, życie ziemskie...

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=rP40Xp5Yy9I ale to ejst ta jakby niezwykłe...jesli ktos czai bazę...ona miała tam 19 albo 20 lat dziś żadna tak młoda gwiazda nie ma takiego talentu plus żadna nie jest tak piękna w sposób naturalny same gówniary, ale ona byla piekna

Gość gość
ja nie moge, jaki to musiał byc szok dla wszystkich jak ona zginela....

Gość gość
skąd masz cała płytę??? gdzie mozna kupic

Gość gość
ale jak tak na nia patrzę, to jedną rzecz powiem wam na bank- krótkie życie, ale szczęsliwa byla na stówkę;-) to taka pozytywna mysl w calej swojje historii a Yolanda zabójcyzni moze sobie rpzesiedzieć całe długie smutne bezsensowne zycie w pace i tak jej zycie wiecej nie znaczy niż seleny zazdrośnica