Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z Was zna piosenkarkę Selenę?

Polecane posty

Gość gość
nie lubie tanczyc, wiec ogólnie latynoskie rytmy mnie nigdy nie chwytaly, ale jak sie nią zaczełam intersowac, to pierwszy raz coś w tym widze, rozumiem czmu ludizom się podoba a dziewczyna jest po prostu prawdziwa i przekonuje cala soba

Gość gość
kurde...powinni ja puszczac w radio i teelwizji, bo gdyby zyla, to naprawde by nas zaskoczyla niejednokrotnie, byla mloda i wiele by nagrala, napewno bysmy uslyszeli

Gość gość
http://www.cda.pl/video/19400348 tu film biograficzny kurde...jak wtedy jeszcze kobieta mogła byc krągła i to bylo seksowne...ależ sie wszystko sie pozmieniało...1995, a jednak dawno przeciez

Gość gość
ładnie wyglądała w rockowej stylizacji, z jej głosem mogłaby śpiewac muzykę rockową ale by nas powaliła spiewałaby z******te rockowe piosenki po hiszpansku

Gość gość
ta zbrodnia jest obrzydliwa....popatrzcie sobie na selenę i tą całą yolandę jak gowno połozyć obok pączka, przysiegam...zabiła ją sfrustrowana k****, doslownie!!!! jezu, co za strata, co za niesprawiedliwosć!!!!!!!!!!!!

Gość gość
okradła ją najpierw potem ja zabiła najpierw jej zazdrosciła potem ja okradła potem ja zabiła

Gość nic nie rozumiecie
gość dziś umarła bo była piękna wewnątrz, potrafiła prawdziwie kochać bezwarunkowo i przynosiła ludziom uśmiech i radość, misja wykonana i czas na tragiczną śmierć tego ziemskiego anioła.

Gość gość
jo, o przybylskiej też mówili, że role u boga dostała co za tandetne myslenie smierć nie ucieknie, ale życie tak i życia szkoda. bo na smierć i tak przyjdzie czas

Gość gość
up

Gość gość
gość dziś przybylska też misje wykonała i dlatego odjechała, to nie żaden przypadek

Gość gość
jak to nie żyje ? przecież dyma się czasem z tym justynem bimberem

Gość gość
jaką niby misję wykonala przybylska? jezu ludzie, wasz fanatyzm jest odstraszajacy od wszelkiej wiary kto u licha moze mówić coś takiego w kontekście religii??;-/

Gość gość
up

Gość gość
gość dziś nikt nie mówi nic o religii, przybylska pokazywała się nago i tyle jej misji, widocznie tak miało być