Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudss876

Pocałunek x2, wybaczyć?

Polecane posty

Witam, otóż mam problem. Jestem z chłopakiem już trochę ponad półtora roku i parę dni temu mnie zdradził. Byliśmy pokłóceni i poszliśmy z przyjaciółmi do baru. Do koleżanki przyjechała znajoma. Ja z racji tego że miałam następnego dnia szkołę musiałam pójść wcześniej do domu. Chłopak mnie nie odprowadził i ja też go "zlałam" Trochę mnie to zabolało ale poszłam do domu. Przychodzi póżniej cały zapłakany że mnie zdradził. Całował się z inną dziewczyną, tą znajomą koleżanki. Dwa razy się z nią całował jak i też były z jego strony podstawowe macanki. Podkreślę że on był bardzo pijany. To jest trudno do zapomnienia zwłaszcza, że zrobił to już na początku związku też bardzo pod wpływem %. Widzę, że żałuj***ardzo, ponieważ jest ogromne ryzyko że od niego odejde. Za pierwszym razem nie mówiłam mu że to koniec bo chciałam dać szansę. A teraz chcę dać ostatnia z ostatnich szans ale moje uczucia są bardzo wątłe. Myślę że zrozumiał w końcu ponieważ widać po nim zmiane. Doraddzie jak mam postąpić?

Gość gość
Zrobił raz, zrobił drugi, a więc zrobi i trzeci, tylko za trzecim razem będzie seks, a nie pocałunek.

też były z jego strony podstawowe macanki x mozesz rozwinac ten temat? :-) czym dla obecnego gimnazjalisty sa podstawowe macanki?

Liceum, i jakbyś czytał ze zrozumieniem to napisałam że póżniej do mnie przyszedł. ;)