Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie bede z kobieta ktora miała przede mna wiecej niz 1 partnera seks

Polecane posty

Gość gość

jak miała 2 lub wiecej to jest skreślona... Świadczy to o dupczliwości oraz braku szacunku do własnego ciała. Żeby była jasność ja jestem prawiczkiem. Raz się można pomylić

Gość gość
Rozumiem, że wliczasz tu też kilkuletnie związki?

Gość gość
A skąd będziesz wiedział ilu miała? Bo ja np sprzedałam bajeczkę mojemu partnerowi że jest drugi a on w to święcie wierzy. Hahaha! Co za kretyn.

Gość gość
typowy narcysta ,kontroler tylko ja sie licze ,ale uwazaj bo jak bedziesz mial sex to musisz sie ozenic bo tej dziewczyny tez taki palant jak ty nie dotknie -ciekawe jak bedziesz zyl z takim sumieniem.,chyba ze go nie masz!

Gość gośćjmdag
a ja nigdy nie bede z tchórzliwym prawikiem któremu przeszkadza moja przeszłosc,kiedyś takiemu wcisnęłam kit ze miałam 11 partnerów głupek uwierzył,tak naprawde nikt mi niczego nie udowodni,a ty szukaj dziewicy

Gość gość
Ja znam taka co z 5 miała i potem 6poznala i zaciążyła -gdzie ten facet miał oczy i rozum ,z taka puszczalska lafirynda dziecko mieć.Wstyd.I wszyscy znajomi wiedza ilu ona facetów miała .Zastanawia mnie fakt jak to jemu nie przeszkadza,ze tyle ku'ta'sow'' tam moczyło.Odrazę mam do takich kobiet.

Gość gość
ten kto tak uwaza jak autor jest labilny psychicznie i lepiej dla nieo zeby zostal sam,bo ma skrajne i radykalne poglady na temat rodzaju zenskiego.

Gość gość
Może jeszcze zarządasz listy tych poprzednich. Co za głupek.

Gość gość
Obrzydliwi, to są żonaci mężczyźni próbujący poderwać inną kobietę, a nie kobiety, które nikogo nie krzywdząc współżyją mężczyznami, którzy też tego chcą i też przy tym nikogo nie krzywdzą.

Gość gość
Sex jest jak jedzenie,powiem przykladem ze nidy nie bede z acetem co za duzo zre bo mam obrzydzenie do takich

Gość gość
Może autor leci trochę po skrajności ale każdy mężczyzna Wam przyzna, że nie chce mieć puszczalskiej za żonę. Obrażacie autora bo nie możecie zarzucić mu, że sam coś robi a ma wymagania bo autor nie uprawiał seksu.

Gość gość
Facet jak chce to się dowie.Wystarczy poznać jej znajomych,rodzinę i dyskretnie popytać i wszystko wiadomo. Ja tak zrobiłem z moją obecną.Dowiedziałem sie ze była z gościem od gimnazjum,on ja rozdziewiczył a potem olewał.Wpadł z jakas inną,ona została sama i długo byla sama.Teraz jestem ja i tak juz zostanie.

Gość gość
Moi znajomi nie wiedzieli o mojej pierwszej miłości, a o drugiej dowiedzieli się jak już się rozeszliśmy. Myślisz, że skoro nie mówiłam im, że zaczynam się z kimś spotykać, to opowiadam im o swoim życiu erotycznym?

Gość gość
Zadajcie sobie same pytanie "Czy chciałabym puszczalskiego mężczyznę mieć za męża/partnera życiowego?" Chciałybyście mężczyznę, który uprawiał seks z byle kim, byle gdzie, kogoś kto nie myśli głową a penisem?

Gość gość
/12,09/ I tak wszyscy wiedza żeś k i dlatego sama.

Gość gość
Ggyby faceci nie potrzebowali sexu to nie bylo by tego problemu wiec problem robia mezczyzni- jak da to zle jak nie da to tez zle Faceci to po prostu jakies dziwne istoty ,mysla ze decydowac beda o kobietach,niech lepiej zadowola sie pieskiem.Tez ma otworek i zadnej kobiety nie skrzywdza.

Gość gość
to ostatnie podrywy meskiej kontroli nad kobietami , ale musza sie z tym pogodzic ,my tez lubimy sex,punkt,nie ma o czym gadac.

Gość gość
Gdybym miała pewność, że ten mężczyzna uprawiał seks z kilkoma kobietami, ale nigdy nie robił tego zdradzając partnerkę, tylko zawsze z tą, z którą był w związku, albo jak był wolny, to by mi to nie przeszkadzało.

Gość gość
do 13,13 Jesli im nie mówilas to znaczy ze się nigdzie razem nie pokazywaliście.Czyli raz dwa nogi rozłożyłaś i on się ulotnił.

Gość Autor prawdę wam rzekł
[BRAWA NA STOJĄCO]

Gość gość
czasami lepiej byc sama niz miec meza ktory traktuje cie jak przedmiot swojej rozkoszy ,nie patrzac na twoje wymagania .i tak cale zycie .no i po co komu taki fiut,lepiej przygodny ognisty ogier niz brudne gacie w domu z wymaganiami.

Gość gość
Mi by przeszkadzało,ze facet miał kilka związków i z żadną mu nie wyszło bo widac gołym okiem ze takie związki powiedzmy to są tylko dla seksu a potem koniec związku.Tylko ten związek nigdy nie byl związkiem dla faceta.Kobiety sa naiwne.

Gość gość
Powiem wam kobitki jak wam facet nie pasuje to trzeba ostro o swoich bylych ,zawsze dziala nic nie trzeba tlumaczyc,i next bitte.

Gość gość
gość dziś do 13,13 Jesli im nie mówilas to znaczy ze się nigdzie razem nie pokazywaliście.Czyli raz dwa nogi rozłożyłaś i on się ulotnił. xxx Bywaliśmy. W pierwszym przypadku był z innej miejscowości. Nie czułam potrzeby przedstawiania go znajomym (nie mam z nimi takiej więzi). Krótko byliśmy razem. Najpierw on mnie pół roku zdobywał, potem krótki związek, potem się posypało i tak się schodziliśmy i rozchodziliśmy przez cztery lata. x W drugim przypadku znaliśmy się 8 miesięcy jako znajomi, potem zaczęliśmy się spotykać. Kilka miesięcy. Chadzaliśmy za rączkę na spacerki po parku, jak trzeba to po mieście. On zawsze parkował w podziemnym parkingu w centrum handlowym, więc przechodziliśmy przez to centrum (w każdej chwili ktoś nas mógł spotkać). Wiedzieli o nas tylko ci ludzie, których znaliśmy oboje z pracy. Nie mam z nikim z nich kontaktu, więc jak kogoś poznam, to nawet się nie dowie kto mógłby wiedzieć. xx Bonus - nie spałam z żadnym z nich. Z pierwszym nie spałam - bo nie czułam się pewnie i bezpiecznie (toksyczna relacja i cholerna ulga jak mi przeszło zakochanie), z drugim nie spałam, bo były ku temu inne powody, ale wg tych wspólnych znajomych, to pewnie sypialiśmy ze sobą jeszcze zanim zaczęliśmy się spotykać - bo sami sobie musieli wszystko o nas dopowiedzieć widząc tylko że się przytulamy i flirtujemy. xx I co Ci tu da wypytywanie bliskich? Ba, moja rodzina do dziś nie wie o żadnym z nich. :)

Gość gość
Wg mnie mężczyźni powinni być szczęśliwi, że w ogóle kobiety chcą się z nimi kochać! A ci którzy mają kobiety o dużej liczbie partnerów powinny czuć się wyróżnieni bo z dużej liczby mężczyzn to właśnie oni mają szansę być jej mężami i ojcami ich dzieci albo być ojczymem dla jej dzieci, które już ma.

Gość gość
13*26 Weź juz się nie tłumacz. Tralalala

Gość gość
gość dziś Pewności nigdy się nie ma. A chciałabyś d****arza? Dziwka też kobieta. gość dziś Kobiety uprawiają seks również bez związków, dla fun'u, z przypadkowymi kolesiami chciałabyś takiego mężczyznę? xgość dziś jak wybierzesz knura to będziesz miała jak napisałaś a ogier może cie wybzyka ale nigdy nie będzie mogła na niego liczyć poza seksem. Związek to coś więcej niż "brudne gacie". gość dziś To co potrzebują mężczyźni a to co kobiety robią to dwie różne rzeczy. Robisz wszystko kto ci ktoś karze?

Gość gość
do 13,13 Jesli im nie mówilas to znaczy ze się nigdzie razem nie pokazywaliście.Czyli raz dwa nogi rozłożyłaś i on się ulotnił. ja tam poszłam do łozka z facetem po 2 latach znajomości, sypialismy ze soba przez rok. Rodzinie nie przedstawiałam , bo jakos nie mam takiej potrzeby- jakbysmy chcieli sie pobrać, to przed slubem bym go pokazała rodzinie, a tak to po co