Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ja zawsze zle odczytuje intecje mezczyzn?

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja 1: Kiedys w szkole pewien kolega latal za mna, zawsze chcial przebywac w moim towarzystwie, nawet prywatnie zdarzalo mu sie ,niby ´´ sledzic mnie autem, wiem ze brzmi groznie, ale wtedy uwazalam to za slodkie. Z dnia na dzien konktat sie urywa, mimo ze tez mi sie podobal. Sytuacja 2: na randce, mezczyzna na koniec do mnie: ,,to mamy jeszcze wiele planow wspolnych, musimy razem wybrac sie tu i tam...´´ A ja sobie mysle: hmm moze ten bedzie jakis normalny, okazuje duze zainteresowanie. Kiedy kilka dni pozniej zaproponowalam niezobowiazujace spotkanie, kontakt sie urwal. Sytuacja 3: kolega w pracy czesto ze mna rozmawia, probuje niby przypadkiem zawsze dotknac reki przy np. podawaniu telefonu. Kiedy mnie widzial, zawsze promienial. Poniewaz wiem jest troche niesmiay, chcialam wyjsc mu na przecie i powiedzialam, ,,ze jesli mialby ochote moze mnie zaprosic na kawe.´´ Sama nie proponowalam, bo slyszalam od niego, ze kobiety go cale zycie zdobywaja, a on tego nie lubi. Dodal tez, ze ja jestem w porzadku i ze spodobala mu sie moja szczerosc i otwartosc. Jednak nigdy nie zaprosil mnie na kawe. 2 miesiace pozniej widze go na ulicy, nawet nie powiedzial mi ,,czesc´´. Czy to ja az tak zle odczytuje intecje mezczyn? Czy wy rowniez uznalibyscie powyzsze znaki jako sygnal zainteresowania? Czy naprawde musze udawac zimna ksiezniczke, by byc zdobywana? Na to wychodzi...

Gość gość
intencje* klawisz ,,n´´ mi sie zacina

Gość gość
up

Gość gość
widocznie mieli druga opcje ub znaleźli lepszy model to po co mieli się starac o ciebie