Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie po ile dziewictwo schodzi na aukcjach? Milionerzy się licytują o dziewice

Polecane posty

Gość gość

a kretynki tutaj piszą, że tylko my coś sobie ubzduraliśmy? To nie jest urojenie, tylko realna wartość, za przechodzoną nikt tyle nie zapłaci.

Gość gość
Właśnie dlatego udaję aseksualną, faceci myślą tylko o jednym. Dla każdego jest się tylko kawałkiem mięcha, a Ty reklamujesz tu p******w, którzy chcą zrobić z kobiety prostytutkę? Witki człowiekowi opadają.

Gość gość
Taak? Pokaż taka licytacje :D

Gość gość
Takich aukcji było więcej, google nie gryzie, wpiszcie to się dowiecie.

Gość gość
Fakt.pl :D

Gość gość
nawet 7,5mln zł wykładali za 27 letnią dziewice

Gość gość
Ohydne zwierzęta promujący prostytucję! Odp********e się od dziewic, skoro robicie z nich d***** i p*********e dzień w dzień na forum.

Gość gość
A jak sie musza szanowac takie dziewice na sprzedaz! Fakt, rzadkie polaczenie, niewinnosc I prostytucja, wiec kosztuje.

Gość gość
Chciałam tylko zauważyć, psycholu od błony, że sprzedanie dziewictwa jest taką samą prostytucją jak "zawodowa" czy sponsoring i nie ma nic wspólnego z szacunkiem do swojego ciała. :)

Gość gość
My z was robimy dzi*wki? To wy się sprzedajecie i jeszcze nas za to obwiniacie? Haha? My wystawiliśmy na aukcję te kobiety? To, że Chrystus został ukrzyżowany to też nasza wina? Wyginięcie dinozaurów też? Zawsze winni są faceci.

Gość gość
14:33 Oczywiście, że sprzedanie się jest brakiem szacunku do siebie. Nigdzie nie napisałem, że nie jest idiotko! Tylko, że ten przykład miał zobrazować ile facet gotów jest wyłożyć na dziewicę, a ile na przechodzoną k*rwę. Tak samo jest w związku, dla dziewicy poświęci się 10000 razy więcej.

Gość gość
gość dziś a uprawiania z każdym facetem który jesteś w związku to też szacunek pustaku? nie i nigdy nie będzie musisz być jako jedyna patnerka seksualna a nie myśleć o ******iu tylko o miłości

Gość gość
jak się cieszę, że mój facet nie jest katolikiem :)

Gość gość
Ja też nie jestem kat0likiem, a tylko dziewice biorę pod uwagę.

Gość gość
To se kup...

Gość gość
14:43 a gó/wno mnie to obchodzi :)

Gość gość
Wlasnie pokazales jacy faceci leca na blone. Glupi bogacze, placacy najgorszego sortu d****** (TAKI skarb sprzedac!?), oraz ci, ktorzy sie na nich powoluja, by udowodnic ze dziewictwo takie wartosciowe, a potem probuja wykrecic kota ogonem gdy ktos przejrzy ich brak logiki. Niech zyja blony, nie ma co!!

Gość gość
gość dziś Wiesz, że raczej nie sprzedajemy się same ze sobą? To jakieś zwierzę bierze kasę i oferuje ile zapłaci. To jest dopiero hipokryzja - jedni jęczą, jakie to dziewice z******te, a potem inni płacą za owe dziewictwo. Jak wam staje tylko na widok cierpienia i krwi, to już nie moja wina. Przez takie dwulicowe zwierzątka myślące zmiękłym fiutem udaję przed facetami, że jestem aseksualna.

Gość gość
Jak nazwiesz dziewczynę, która sprzedała swoje dziewictwo? Te, które robią to z miłości, ale przed ślubem nazywacie puszczalskimi :) Nie każdego można kupić. Bogaty koleś, który myśli, że wszystko może jest dla mnie 0. Zresztą o tym dziewictwie najwięcej trąbią wyposzczone prawiki, których żadna nie chciała :)