Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia w Londynie tylko dla bogatych

Polecane posty

Gość gość
Tak gołodupny wuefisto, skonczyles POWAZNA PANSTWOWA UCZELNIE, po ktorej pracy nie masz :D awf :D Taak , bo w codziennym zyciu umiejetnosc pchniecia kula jest niezbedna , by zaistniec na rynku pracy :D Pojechales za chlebem, musiales robic jakies PANSTWOWE POWAZNE TECHNIKUM, by prace w PL dostac :D awf to studia gwarantujace prace i powodzenie :D Zart roku, a sam jestes tego doskonałym przykładem ! :D

Gość gość
Mam prace w PL, śmieciu po wsbzdecie co kible w uka musi szorowac buhaeseee :D

Gość gość
jaką pracę???? przecież wczoraj pisałeś że nie pracujesz i nie musisz bo żyjesz z kasy zarobionej w UK jak już masz zamiar kłamać to przynajmniej trzymaj się jednej wersji żałosny chory psychicznie śmieciu!

Gość gość
Idiotko, tutaj pisze kilka osób.

Gość gość
Ale bingola latwo poznac :D

Gość gość
poznac to mozesz swojego klocka w kiblu buehheheheeee:D

Gość gość
bingol byłeś już z koszyczkiem?

Gość gość
ość wczoraj Mam prace w PL, śmieciu po wsbzdecie co kible w uka musi szorowac buhaeseee smiech.gif xx Tez mialam , i co z tego ? Miałam ja gdy ty jeszcze srałes w pieluchy. Zostawilam ja.. Pracuje w zawodzie gołodupny wuefisto, co nigdy nie wykorzystales swojego marnego wyksztalcenia :D awf smiec nic ci nied dal, wyksztalciuchu :P Trzeba bylo zawodowke skonczyc by w PL zalapac prace :D A kibli nie czyszcze, to działka mojego meza w naszym domu :)

Gość gość
Mam skończone technikum mechaniczne obróbka skrawanie wiec także pracuje w zawodzie świnio i to w PL, a nie jak nieudacznik w uka. Gnij tam świnio bez honoru i perspektyw.

Gość gość
wczoraj w jakim zawodzie można pracować po technikum mechanicznym obróbka skrawaniem?

Gość gość
Perspektywy w Pl / Nie rozsmieszaj mnie :D Takie miales perspektywy gołodupny wuefisto, ze po skonczeniu jednej szkólki musiałes jechac na sakasy, a jak wrociles to znów do szkoły , bo taki był z ciebie wyksztalciuch, ze pracy nie mogłes znalezc :d To sa perspektywy ? I co dalej ? Cale zycie bedziesz obsługiwał maszyne przy tasmie ? Za swoje 3 koła ? To tak kariera i gwarancja udanego zycia ? A moze liczysz, ze zostaniesz team liderem ? :D W sumie jak ci to wystarcza to mozna tak zyc..ale niektórzy chca od zycia czegos więcej, niz tylko swojskiej przecietnosci i bidowania..