Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z Was ma założony...

Polecane posty

Gość gość

Czy jest tu jakaś mama ktora ma założony aparat na zeby?oczywiscie stały.Chodzi mi o to,czy jest szansa,ze ktoś ma za małe zeby na założenie aparatu? Chciałabym sobie założyć,ale sie boje,ze moje zeby są za małe :/

Gość gość
Ip

Gość gość
Op

Gość gość
Ty sie nie bój, i nie myśl tylko idź do ortodonty wytłumaczy wszystko

Gość gość
Mam nadzieje,ze da rade mi założyć :/

Gość gość
Up

Gość gość
1. Przestań upować, tylko czekaj cierpliwie. 2. Poza tym, gdybyś zatytułowała post np "aparat na zęby" trafiłabyś do właściwej grupy odbiorców. 3. udaj się do ortodonty, niech oceni Twoją sytuacje i coś doradzi.

Gość gość
Ale nie takie było moje pytanie.

Gość gość
Ja kilka dni temu zdjęłam aparat. Teraz przeważnie zakładają mini zamki, więc nie powinno być problemu nawet przy małych zębach. Poza tym wskazana jest najpierw konsultacja u ortodonty. On oglądając twoje zęby oraz zdjęcie pantomograficzne będzie wstanie zaproponować plan leczenia i udzieli Ci wszelkich informacji.

Gość gość
Ale taka jest moja odpowiedź. Odpowiadając na Twoje pytanie: idź do ortodonty, tutaj nikt Cię nie przebada i nie oceni stanu Twojego uzębienia.

Gość gość
A co, jeszcze masz mleczne, że takie małe? Bez jaj. To już ortodonty problem, żeby Ci dopasował aparat.

Gość gość
No niby nie mam mlecznych,ale wydają mi sie takie małe.

Gość gość
Ja nosiłem, ale już z moją dr Iwoną Gnach-Olejniczak udało się nam go zdjąć. Nie posiadam jakoś większych problemów ze stanem uzębienia, jeżeli chodzi o jakieś dziury czy coś, po jego zdjęciu.

Gość kubakubus
Gdzie w Krakowie albo okolicznych południowych miejscowościach można założyć? Jak idę do pracy, to mijam http://3gdentist.eu/ oni robią implanty, ale nie wiem, jak dobrze. Opinie?

Gość Pomocnik112
jak szukasz dobrego miejsca na implanty i ogólnie dentysty zajrzyj na www.go4healthtravel.com Trafiłem na nich ostatnio i zapisali mnie na zabieg usunięcia 8-semki. Totalnie nie chciało mi się szukać dentysty, a najlepsze że zapłaciłem nawet trochę taniej. Jak chcesz możesz przedzwonić i pogadać 660 637 176