Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rescator555

Mezczyzna ktory kocha !

Polecane posty

Gość Rescator555

Mezczyzna ktory naprawde kocha kobiete i wie, ze ona jest kobiet jego zycia, gotow jest oddac jej i zrobic dla niej wszystko, zdobyc caly swiat i pokonac wszystkie przeszkody, aby spelnic pragnienie bycia z nia i oddawania holdow jej kobiecosci. Grafomania az zeby bola :-), ale kto powie, ze to nieprawda.

Gość gość
Takiego bym chciała mężczyznę :)

Gość gość
Taka jest własnie prawda.

Gość gość
Dobrze autorze piszesz.

Gość gość
Mężczyzna który kocha poprostu kocha nie zdradza spędza czas z kobietą szanując ją. Nie żadne hołdy bo w związku nie ma lepszych i gorszych.

Gość gość
Dobrze, ze dodałeś "naprawdę" inaczej musiałabym zapytać- jak długo jest gotów ;) Aaa i ta "prawdę" można zmierzyć, zważyć czy tez w inny sposób sprawdzić jej jakość ;) ? R

Gość gość
Nie ważna płeć :) ...ale to jak pięknie wpisuje sie w klimat oczekiwań :p R

Gość gość
Pierwszy wpis 10 16 to prawda

Gość
Haha ha! To rechocze Rescator! Podszywem jest oczywiscie wpis o wybielaniu d**y. Natomiast autorem postu zaczynajacego jestem ja. Robie sobie jaja i testuje inteligencje forumowiczow. Bo napisalem przeciez to samo, co zawsze, tyle, ze tym razem w zupelnie innym opakowaniu. Wniosek z tego przykry, ze mozna wam sprzedac kazde gowno, byle ladnie zapakowane, a prawdy w brzydkim pudelku nikt nie przyjmie. No moze nie nikt, ale malo kto :-).

Gość gość
Res Ameryki nie odkryłeś ;) ale tak piękny tekst ;) określić mianem " gowna" ...nie godzi sie :p...pomysl o bolących zębach i grzecznie przyjmij do wiadomości, ze kobiety chcą być wielbione, zdobywane i kochane ponad wszystko :) zawsze można spróbować dokonać korekty w kanonie bajek o księżniczkach...tylko czy to na serio opłaci sie mężczyznom ? R

Gość gość
Przymila się, bo na wybieloną dupę nie ma dzisiaj amatorów. To tyle. Sam w barłogu , żadnego posuwacza na horyzoncie. Smutno mu. Prawie , prawie a wywołałby poczucie żalu , jak piesek przy śmietniku.

Gość gość muszka
Czyli tylko ja oczekuję miłości i całej reszty?:( Porządne rzniecie zawsze miałam więc jest do dla mnie stan naturalny. Jakby:( no ale może ja mało wymagająca jestem:( to Sorry. :(

Gość gość
no właśnie - pragnie przebywania z nią nie tylko w łóżku, bliskości emocjonalnej, wspólnych zainteresowań, pasji, hobby, ciekawych rozmów, jest zafascynowany nią i fizycznie i mentalnie my wiemy, że jesteś ograniczony emocjonalnie i nie masz pojęcia czym jest kochanie (a nawet zakochanie będące czymś więcej niż fascynacją fizyczną) niedorobiony trollu, ale nie projektuj tego na resztę populacji

Gość gość
i co niby tym "udowodniłeś" debilu, co? to, że ta twoja grafomania mówi jedynie o pragnieniu dawania d**y to chyba tylko ty w swoim chorym móżdżku tak to zinterpretowałeś :D pragnienie bycia blisko czyli pragnienie bliskości emocjonalnej, psychicznej, a nie tylko tej fizycznej. a "kobiecość" to osobowość, a nie ilość dawania d**y :D lecz się :D

Gość Brawo Res
Podszyc sie pod wlasny podszyw! Tego jeszcze nie bylo. A okreslic piepszenie jako oddawanie holdu kobiecosci! Swietne

Gość gośćautorkaaa
"pragnienie bycia z nią" autor zapewne rozumie jako seks tylko i wyłącznie w tym kontekście swojej wypowiedzi więc jak najbardziej dalej o tym samym:) takiemu facetowi (jeśli dodatkowo się go pożąda) kobiety raczej nie odmawiają.

Gość gość
Jak ktoś naprawdę jest w stanie zrobić wszystko dla miłości, nawet głupie czy złe rzeczy to jest nienormalny i niedojrzały emocjonalnie :) I żadna o takim nie marzy. Kobiety tak naprawdę gardzą takimi, którzy z miłości tracą własne "ja" i im całkowicie ulegają. Takie coś jest mało męskie. Zdobywanie i staranie się o kobietę - ok, ale nie kosztem siebie. Wszystko ma jakieś granice.

Gość gość
hahaha kretyn sam sobie pisze pochlebne komentarze :D

Gość gość
Rescator rżnie z pomarańczy, hau hau. Żenada.

Gość gość
"pragnienie bycia z nią" autor zapewne rozumie jako seks tylko i wyłącznie w tym kontekście swojej wypowiedzi więc jak najbardziej dalej o tym samymusmiech.gif" i więcej nikt tego tak nie zrozumiał :) kretyn cieszy się, że rzekomo mu przyznają rację, choć wie, że nikt tego nie zinterpretował jako dawanie doopy. absurd... "takiemu facetowi (jeśli dodatkowo się go pożąda) kobiety raczej nie odmawiają." pożądanie jest kluczowe aby komukolwiek nie odmówić, a nie "dodatkowe", więc bez sensu to całe zdanie.

Gość gość
11:41 A jak tego nie pragnie to w łeb mu i od razu wraca na właściwe tory :) 12:07 Jesteś pewna, że "żadna" a skąd taka pewność ? Schematycznośc bywa szalenie nudna :) R

Gość gość
ja się nadal dziwię po co odpisujecie temu dziadydze z braku argumentów coraz większe absurdy tworzy...

Gość gość
Żenua , jest tak zagoniony jak szarak pod miedzę , że boi się i wstydzi pisać pod nickiem. Rescator = tchórz , tchórz = Rescator.

Gość gość muszka
Tak, ale ja nie oczekuję tylko.dobrego rzniecia:( reszta też jest ważna.jakby :( Przepraszam?:( chyba powinnam dostać bana za poglądy na ero :(

Gość gość
"A jak tego nie pragnie to w łeb mu i od razu wraca na właściwe tory usmiech.gif" możesz pokazać gdzie ja coś takiego zasugerowałam czy piszesz ot tak aby tylko klepnąć posta i polizać jaja autorowi? stwierdziłam jedynie fakt, że jest ograniczony emocjonalnie porównując go do większości populacji, co już chyba każdy tutaj zauważył... a to "w łeb mu" akurat podejście autora do wszystkich (czyt. większości) która ma odmienne priorytety :)

Gość gość
sorry, bez tego "porównując go do większości populacji" miało być

Gość gość
a mnie ciekawi co by zrobił jakby ta jego kurka domowa poszła do pracy i nie byłaby już taka zależna od niego, nie mógłby już jej tak kontrolować, to co wtedy? rozwodzik? :D

Gość gość
gość z dziś No tak, zapomniałam dopisać, że żadna normalna by takiego nie chciała. Bo jakaś zaburzona to może i tak.

Gość gość
Mój facet taki jest, a ja taka małpa nie godna go.

Gość gość
12:25 Nie mam cierpliwości ani pedagogicznych zapędów Resa, zeby sie tutaj nadmiernie eksploatować :)...może troszkę sie jednak poświęcę i wrzucę "przyganiał kocioł garnkowi" :) Końcówkę unikając zbędnych dookreslnikow typu "niedorobiony troll" wykorzystam do sugestii lizania jaj autorowi ...jak lubisz ...nie krępuj sie, ale nie projektuj tego na resztę populacji ze szczególnym wskazaniem na moja skromna osobę :) R