Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

artflock

Nadruki na koszulkach

Polecane posty

Witam, Ostatnio robiłam nadruki na koszulkach dla całej rodziny w lubelskiej firmie www.art-flock.pl. Chcę podzielić się opinią na ten temat. Jestem zadowolona i polecam, dobrej jakości ubrania i szybki czas oczekiwania. Pozdrawiam

Gość Malwina

Ja mogę z kolei polecić a3extra - drukarnia internetowa z siedzibą w Poznaniu. Wspaniali ludzie, doskonałe rezultaty pracy, a nadruki trwałe i bardzo stylowo wykonane. POLECAM.

Gość Lilka

Mam spore doświadczeniu w zamawiamy drukowanych materiałów, których dla firmy potrzebujemy sporo, ale jak dotąd najlepiej sprawdziła nam się współpraca z A3extra. Mają naprawdę świetne propozycje i bardzo dobre ceny

Gość Dariuszeks

Rzeczywiście drukowanie koszulek w a3extra to pewna sprawa - mają super jakość i świetną obsługę klienta. Zamówienia przychodzą bardzo szybko.

Gość lutek
Dnia 10.09.2019 o 15:09, Gość Dariuszeks napisał:

Rzeczywiście drukowanie koszulek w a3extra to pewna sprawa - mają super jakość i świetną obsługę klienta. Zamówienia przychodzą bardzo szybko.

Też ostatnio korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić - super jakość i niskie ceny. Myślę, że nawiążemy z nimi długofalową współpracę bo jak dotąd sprawdzają się na medal!

Gość hanka

Moją ulubioną drukarnią jest a3extra, gdzie regularnie drukujemy do firmy koszulki. Mają naprawdę super ofertę innych usług - świetna jakość i super ceny!