Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Devro Wodzisław Śl. extra zwrot podatku z holandii 2011

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ubiegam się o extra zwrot (korektę) podatku z Holandii z biura devro wodzisław śl. Jeśli ktoś również ubiega się o taki zwrot proszę podać kwotę jaką pobiera za to biuro devro. Ja mam w umowie 60%, chyba, że do 10 dni od otrzymiana zwrotu wpłacę na konto pieniądze to 30%. Oni zas sami mowili, zeby kase przyniesc im najlepiej do biura. Trochę to podejrzane, ponieważ wyjdzie im gdzieś za usługę 1500zł :/

Gość gość
O kuźwa, co to za suma ? Ja już przestałam sie rozliczać z biurem, które brało procent od zwrotu, rozliczam się w innym, biorą z reguły 200 zeta za usługę. Jeśli jest tak, jak piszesz, to chyba Cię nieźle chcą skroić.

Gość gość
150 zł bo płaciłam 2 tyg temu -to jest to naprzeciw urzedu miasta ?

Gość gość
Oni do mnie dzwonili, że jest możliwość uzyskania dodatkowego zwrotu za rok 2011, bo już się u nich wcześniej rozliczałam i płaciłam jakoś 150zł. Teraz za korektę chcą 30%, najgorzej, że umowa podpisana :/ a do tego praktycznie wszystko sama musiałam pozałatwiać, im tylko dokumenty donieść musiałam.... Dopiero po otrzymianiu zwrotu mam im zapłacić i to wyjdzie około 350euro :/

Gość gość
Dlatego nigdy więcej rozliczania się z biurami, które biorą procent, nie polecam, a nawet odradzam.