Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Przeprowadzam się na chmurę, znikam

Polecane posty

Gość gość
Wanda nawet niezalogowana pisała byle popisać z Najkiem.:D

Gość gość
gość dziś ale zobaczcie jakiego pokroju kobiety interesują sie bawidamkiem kursantem PUA najeczkiem i k****arzem kokosem. Obaj k****arze i kobietom nie przeszkadza ten fakt X Jakiego pokroju kobiety?:)

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś wyobraź sobie o ile potrafisz, że są faceci którzy szanują sie więc bawidamek i adept kursów PUA najek i k****arz kokej nie są wzorem do naśladowania. Dowody że Naj skończył PUA a Kokej to k****arz. Są święta i nie w porządku rzucać oszczerstwem nie podając faktów. xx dowody masz czarno na białym w ich komentarzach i zachowaniu. Żaden normalny i porządny facet nie kręci lodów z wieloma kobietami na raz. X Nicki kobiet z którymi kręcili naraz?:)Skąd wiedza że były jednocześnie?:D

Gość gość4imp
Chorzy ludzie. :O Po pierwsze nie zauwazylam zebym byla jedyna kobieta na tym forum. Po drugie- kto narzekajacemu kaze pisac ze mna. :O Idz pisze z kobietami w swoim typie. Po kolejne- czym zniszczylam forum? Wasza zazdroscia czy zasciankowoscia? Po kolejne- trzeba byc popieprzonym zeby czepiac sie do opowiadan. Pamietam, z cala sympatia dla Kuszy, jak pisala rozne rzeczy, a wszystkie lizodu=py jeszcze klaskaly raczkami. Macie nasrane. :( 4444 Dzieki Zmij. Milo, ze sa w tym miejscu "normalni". ;)

Gość gość
Nie masz prawa pisać o innych. Rozumiesz?!

Gość gość
Aga .Żmij to Koke przecie, projekt jednej osoby :classic_cool:

Gość gość
Napisz opowiadania o tych co jeszcze zostali to zamkną to forume 35letnia egoistko

Gość gość
Koke to Władca Lalek :-P

Gość gość
A kto ci dał prawo do wycierania sobie gęby innymi nickami? Frytko zasuszona?

Gość gość4imp
Jesli Zmij to Koke to fajnie. Mili faceci-facet (?) ;) Nie mam prawa pisac o innych...a wy macie. :D No prosze. :)

Gość gość
Nie porównuj szrocie Kuszy do siebie bo nie wciska się wszędzie tam gdzie ty :classic_cool:

Gość gość
Sama sobie dała prawo a co ją reszta obchodzi. :O

Gość gość
Napisałaś, forume zjepałaś a teraz wypierrtalaj.

Gość gość
Andeogen został jej jeszcze do przebolcowania. Byli już wszyscy:-D

Gość gość
Inni plotkują; ty wprzęgłaś w swoje opowiadania ludzi którzy sobie tego nie życzyli. Wolf na sto procent nie.

Gość Father figure
Imperium, napiszmy opowiadanie wspólnie. Może będą się mniej czepiać? ;)

Gość gość4imp
W czym Kusza jest lepsza ode mnie, ze moze, a ja nie? Lubie Kusze i nic do niej nie mam. Tylko nie pojmuje podzialu na lepszych i gorszych. Ale ja zgodnie z wasza wola przeprosilam Wolfa :O to o co chodzi kochani? :) Macie po 5 lat i wierzycie w bajki? ;)

Gość gość
Opowiadania po których f8 olało wiele osób, zaczepki ( TCC, Muszka, Want) wtrącanie się w każdy temat, każdy dialog. Żenada 35 letniej frytki 24 h

Gość gość
Też jestem kobietą i też nie interesował mnie nigdy ani koke ani Naj, a jeden z nich wręcz mnie drażnił. Za to kto inny bardzo mnie interesował, a nie kreował się na nie wiadomo kogo. Znajomość miała bardzo pozytywny ciąg dalszy poza forum, który zresztą trwa dalej. Także Panowie bez kompleksów i bez przesady z tymi gwiazdami wymienianymi tu sztucznie ciągle. ;)

Gość gość
Po opowiadaniu ile Wilk, Koke, Naj mieli hejtów? Egoistko. Przewietrz się 24 godzinna uzależniona babo i otjepaj się od Kuszy :)

Gość gość
O co chodzi? O to że poczułaś się tak ważna że wplotłaś w swoje narkotyczne odloty ludzi którzy nie wyrazili zgody. Przez ciebie całe forum rżało jakoby Wilk miał rude włosy na j/a/ja,ch , Naj lubi w kiblu a dwóch pozostałych nigdy nie przypisałaś konkretnie ale nie na tyle by nie było smrodu i wyszło ze to In i Kokej. Mniej jaraj, więcej myśl kobieto.

Gość gość
Chciała zaistnieć za wszelką cenę to zaistniała. Miało być imperium jest szamberium

Gość gość
:-D

Gość gość4imp
Androgen. Paranoiczki po prostu. ;) Ach...Naj, Koke i Wilk mieli hejty przeze mnie. Acha. :D Biedacy. :( Musze to im wynagrodzic. :(

Gość gość
A o rozwalanie forum oskarżany jest każdy po kolei. Trollom i hejterom nie zależy na argumentach, tylko na biciu piany i judzeniu oraz nierzadko zalatwianiu własnych prywatnych "zemst". Nie ma sensu się tłumaczyć, wyjaśniac, choć wiem, jaka to pokusa (tu do Imperium ;) ). Ważne by odróżniac forum od tego, co poza forum (tylko to się liczy) robić swoje ku swojemu zadowoleniu ;)

Gość gość
14.43 Koke to był pozytywny facet który szukał miłości , znalazł ją i zaręczył się. Spr &potw. Gorsi są Androgen, Psuj i paru innych

Gość gość
Koke Lalkarz też był wpleciony w łoniarze :-D

Gość gość
14:45 w punkt. i mamy co mamy. Ale lepiej udawać że się nie rozumie bo co jej pozostało...:O