Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

want to want me

Przeprowadzam się na chmurę, znikam

Polecane posty

Gość gość
Want to wyjątkowo sympatyczna i inteligentna dziewczyna. Do tego śliczna. Nic dziwnego że baby zazdrosne

Gość gość
gość dziś Want to wyjątkowo sympatyczna i inteligentna dziewczyna. Do tego śliczna. Nic dziwnego że baby zazdrosne A teraz wystarczy login dla uwiarygodnienia. ;) To nie hejt dlatego nie ma sensu z gościa.

Gość gość
Want byłaby pewnie zadowolona i wdzięczna, że znajomi mają o niej takie dobre zdanie. W takim wypadku krycie się za gościem nie ma sensu.

Gość gość
Nie ma sensu się logować, wy i tak wszystkich wysmiewacie

Gość gość
Zawsze jest sens. Jakoś inni się logują

Gość gość
Poza tym chwaląc kogoś robisz dobrze. Inni się tym nie przejmują. Albo wcale nie komentują albo szydzą z hejterów broniąc znajomych. :)

Gość gość
nie bierz jeża pod włos a ile hejtu zebrali ci co bronili Want?

Gość gość
Przynajmniej miała kogoś kto jej bronił. Z gościa czy nie gościa ale stanął w obronie. I to się liczy. Wesołych Świąt :)

Gość gość
A ile hejtu zebrali ci co bronili innych? Nie rób z siebie jedynej ofiary na tym forum. :O

Gość gość
Nikt prawie nikogo nie bronił. Tylko za SW i Want Krecha się ujmował, nomen omen też spamer. Petrov bronił Imperium ,Koke , Kuszę i Want. Więc to nie tak jak się wydaje .

Gość gość4imp
Ha.Ha. :D Jesli chodzi o bronienie to ja zawsze moglam liczyc na wsparcie Przyjaciela, Sami, Cynika no i Androgena tez. ;) Widmo tez kilka razy dawal mi wsparcie. Dzieki. :) Choc sa tu tacy co niestety uwazaja, ze niektorzy bronia mnie za moja zachlanna ci=pe, ktora wchlaniam wszystko co sie rusza. 😴 W duzym uproszczeniu- podobno licza na "jpg-i". Jest to bardzo smiala teza osoby, ktora kompletnie mnie nie zna. Sa tez takie osoby, ktore wola nie wkladac "kijka" w mrowisko i uszanowalam to. Choc bylo trudno nieraz i kilka razy "podrapalam". :( Podobno nerwus ze mnie. ;) Petrov kompletnie mnie nie znal, wiec jesli bronil to dziekuje i nie wiem czym sobie na to zasluzylam. ;) 4444 Zmiju, ciesze sie, ze masz wywalone na opowiadania, ktore takimi tylko byly. W pierwotnym zamysle mialy one powstawac o wszystkich cyklicznie. Nie tylko o mezczyznach. ;) Potem cos sie popieprzylo i nie wyszlo. A moze to ja zajelam sie czyms innym, choc uwazam, ze pomysl byl fajny. I prawdopodobnie dobralabym sie w koncu i do Twojego tylka. ;) Niestety niektore osoby pogubily sie co do ideii ero- stad hejt. Podobno tez sporo osob mnie nie lubi, nie tylko jedna. Pogodzilam sie z tym-w koncu to tylko nick. ;) A to, ze lubie rozmowy o seksie i kompletnie mnie to nie krepuje- myslalam, ze w takim miejscu to zaleta. Koke i SW. Nie czytalam co tam sobie pisali. Fajnie jest znalezc odpowiedniego partnera do erotycznych fantazji. Niestety zawsze znajda sie osoby pokroju "lubie wpieprzac sie w nie swoje sprawy", ktore to zniszcza. :O 44444 Co do Want. Chciala to poszla. Bedzie chciala to wroci. Nic prostszego. Choc pewnie zawsze znajdzie sie kretyn pomaranczowy, ktory ja za to rozliczy. ;) Czy byla infantylna? Troszeczke, ale byc moze to byla jakas poza. Nie znam jej prywatnie. Jednak urozmaicenie uzytkownikow jest w tym miejscu wskazane. Wyrzucilabym tylko tych od brania wszystkiego na serio. :classic_cool:

Gość gość
Przychodzisz na czyjś temat i jeszcze śmiesz się o nim wypowiadać i obrażać? Ty jesteś jednak tylko głupia wywloka a do want ci daleko

Gość gość
A kim ty jesteś że oceniasz innych

Gość gość
Imperium nikogo nie obraziła. Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
Want nie była infantylna. A imperium nie prawa w ten sposób się o niej wypowiadać.

Gość gość4imp
Jezeli obrazilam Want to chyba gosciu nie dogadamy sie. Nie lubie glupich ludzi. :O Myslisz, ze to obrazliwe dla mnie jesli Want czy ktos inny napisalby, ze jestem np. wulgarna? Kazdy potrafiacy czytac to widzi. Imperium ma byc wulgarna. Moze Want miala byc lekko infantylna, naiwna, slodka. Seksowne cechy u kobiet. I co kto lubi. Wtedy sa tez lepsze niespodzianki na privie. Nie warto odkrywac wszystkich kart na forum. Podobno nawet niespodziewanie mozna sie zakochac, poznajac druga osobe, ale co ja tam wiem... 😴 🖐️ Wesolych. 👄 P.S. jesli Want jest madra kobieta bedzie wiedziala jak to "czytac". Czytac nalezy zawsze "miedzy wierszami". Wielowarstwowo- bo taka jestem.;) Pa.

Gość gość
A jeśli jednak przyjmie tak jak jest napisane? To znaczy że głupia? Imperium nie porównuj określeń infantylizm i wulgarność. Tym bardziej że jak wspomniałaś nie znasz jej. Temat nie jest o tym czy want jest infantylna czy nie, dlatego moim zdaniem mogłaś sobie darować.

Gość gość
A Want cały czas infantylnie broni się z gościa.

Gość gość
Możliwe że masz na myśli postać want jako nick/projekt czy coś tam, ale jednak ona taka jest. Prostolinijna, szczera, wrażliwa. Kobieta która kryje się za tym nickiem nie udaje, nie gra, nie chowa asów... Nie twierdzę że ktoś kto to robi jest oszustem bo ma do tego pełne prawo. Ale przyjmuję że potrafisz...między wierszami:)

Gość gość
Wanda nie pisz sama o sobie

Gość gość4imp
Cofne sie. O gosciu, drogi gosciu. 😭 Nic w takim razie nie poradze na Twoje braki. :O Co do wulgaru- intelektualnie goruje nad infantylnoscia- niezaprzeczalna racja. Co do wrazliwosci- rowniez. Polecam biografie wielkich artystow np. ;) Oczywiscie pisze o tym ogolnie, nie personalnie-zeby nie bylo. ;) Milego. :) P.S. 14.03. nie nazwalabym tego "gra". Predzej "zlap mnie, jesli potrafisz". Ja temu miejscu nie sprzedam najcenniejszego- ani serca, ani duszy. Ani siebie. Chyba, ze "ktos" mnie zlapie. Mozna podac wszystko na tacy lub byc dzikim ptakiem. Co kto lubi. ;) 🖐️

Gość gość
Want miała hejt też za obecne wszędzie głupoty o niej i o wawie, którymi prawdopodobnie sama spamowała z gościa.

Gość gość
Napisała, że była z kimś z forum to Wawa. I on wybrał nie ją. Po co ona pisze tak?

Gość gość
Masz rację. Co kto lubi:) skąd zatem u Ciebie ta potrzeba wypowiadania się na czyjś temat? Moim zdaniem to taki trochę nóż w plecy. Temat jest o tym że odchodzi i logiczne byłoby jakieś"pożegnanie" dobra rada, życzenia powodzenia czy cokolwiek w tym stylu... To też nie jest personalne;)

Gość gość
A po co inne piszą ze maja k****a męża czy jeszcze inne p*****ly? Chyba ona tez może pisać to co chce

Gość gość
Want wcale nie odeszła. :D

Gość gość
Wanda logunt. :classic_cool:

Gość gość
Ktoś pisze o want i juz wszyscy myślą że to ona. Fajnych masz znajomych ze boją się zalogować i wolą pisać z gościa a to idzie na Twoje konto

Gość gość
Znów ten debil od "logunt" :O

Gość gość
Wanda 100% :D