Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwuznaczny kolega

Polecane posty

Gość gość
Wiec jednak przyjaźń istnieje między K i M

Gość gość
Zadna kobietka nie pochwali sie jakie ma metody podrywu? :( :p

Gość gość
Zaniemówiły

Gość gość
Swieta sa:D Ubierz sie kobieco, puszczaj oczka, delikatnie niby przypadkiem dotykaj, zawijaj kokieteryjnie wlosy i najlepiej zorganizuj wieczor u siebie lub idzcie na impreze;) W razie dalszych pytan sluza pomoca:D

Gość gość
A uśmiech? I spoglądanie w oczy? :)

Gość gość
Jak najbardziej:) kokieteryjne spojrzenie i slodki usmiech:p

Gość gość
No wlasnie, dokladnie to :(

Gość gość
U mnie wczoraj podczas wieczoru były i spojrzenia w oczy i uśmiechy , ale na tym koniec, nie wiem czy nie chce czy się boi, że zniszczy przyjaźń

Gość gość
dodaj do tego seksi stroj i przypadkowy dotyk etc:) akurat same spojrzenia i usmiech sa bardzo dwuznaczne, chyba, ze jestes typowo kokietka:p

Gość gość
Był seksi strój i przypadkowy dotyk , dodam :D

Gość gość
Czasem nie robcie tego gdy macie meza!!! :(

Gość gość
Hahahah, a mówią, że faceci są prości jak konstrukcja cepa :(

Gość gość
Dokladnie tak usmiecha sie do mnie dziewczyna ktora ma meza. Od kilku tygodni zawsze jak mnie widzi. Super slodki usmiech, troche zaklopotania, spojrzenia, itd. To da sie wyczuc ze cos sie dzieje. A ja sie w nia wkrecilem, przed tym jak sie dowiedzialem ze ma meza. Bardzo mi sie podoba. Qrwa mac! :( Ehhhhh musze zmienic prace chyba przez nia......

Gość gość
Aaaaaaaa :D Pomocy. Co ja mam zrobic? Ale sie w nia wkrecilem. Po co sie do mnie tak usmiechala :( Od jutra na pewno przestanie bo zapytam w pracy o co jej chodzi..... :(

Gość gość
Gośc, jeśli razem pracujecie to może chce być po prostu miła i stad ten uśmiech. Zauważyłam, że często mężczyźni nie potrafią rozróżnić życzliwej, miłej kobiety od flirtu, szczególnie w pracy. Skąd wiesz , że ma męża. Od niej bezpośrednio ?

Gość gość
W tym przypadku nie ma mowy o byciu tylko milym. Usmiecha sie tak tylko do mnie, tak jak opisaly. Zadna sie tak do mnie nigdy nie usmiechala. Wiem z fb, ma status malzenstwo z... :( Ciekawe co uslysze jak zapytam o co chodzi..

Gość gość
A nie możesz po prostu zaprosić ja na kawe? Przecież nie musisz mówić, że wiesz, że jest mężatką. Zobaczysz jej reakcje, jeśli od razu definitywnie odmówi , musisz dać sobie spokój , a jeśli się zgodzi, to spróbuj spotkać się po pracy pogadać. Moze sama coś wspomnienia. A poza tym jesteś pewien, że fb to wiarygodne źródło? Moje koleżanki piszą tam różne głupoty, wdowa, rozwódka, mężatka, a są pannami :D

Gość gość
Sa fotki a fotki nie klamia, wygladaja na mega szczesliwych. Nie ma mowy ze bede sie w to mieszal, nawet gdyby chciala. Czy wy nie wiecie jak faceci odbieraja np wlasnie jak dziewczyna sie ciagle tak zalotnie usmiecha do faceta? :o

Gość gość
Sa fotki a fotki nie klamia, wygladaja na mega szczesliwych. Nie ma mowy ze bede sie w to mieszal, nawet gdyby chciala. Czy wy nie wiecie jak faceci odbieraja np wlasnie jak dziewczyna sie ciagle tak zalotnie usmiecha do faceta? :o

Gość gość

Gość gość
Uczymy sie na bledach. Nigdy wiecej nakrecania sie bez sprawdzenia czy jest sama... albo nie, co ja pisze :D nie bede juz sie bawil w podchody, usmiechy, spojrzenia itd szkoda czasu!!! Tym bardziej w jakas przyjazn jak kiedys bo to nie ma w sumie sensu. Teraz na to wpadlem. A to jest logiczne. Bo tak czy inaczej, to do autorki, w koncu Ty albo on cos zrobicie, nie lepiej zrobic to szybciej i dowiedziec sie szybciej czy wam wyjdzie? A jak nie to trzeba probowac z kims innym zeby nie zostac na starosc samemu bo to najgorsze...... a tez w sumie dlaczego mam odmawiac sobie przyjemnosci jesli o nia chodzi i jesli te usmiechy oznaczaja cos wiecej i kto wie? Z mezem mozna wziac rozwod. :p co mam do stracenia? Absolutnie nic wiec jak cos...... ale to zalezy od niej, jutro z nia pogadam i zobaczymy...... raz sie niby zyje

Gość gość
Maz czy chlopak - bez roznicy w sumie :p malzenstwo to wymysl bezsensowny i same problemy, wystarczy poczytac w necie ile osob sie zakochuje bedac w malzenstwie czy zwiazku. Kiedys jedna dziewczyna zerwala z kims dla mnie wiec dlaczego nie moglby byc ten drugi raz? :p ona bardzo mi sie podoba, nakrecilem sie ale to chyba nie jest zakochanie, wiem ze sie nie przejme tym bardzo jak nic z tego nie bedzie, bo to malzenstwo troche mnie na ziemie sprowadzilo...... mam 28 lat, ona 27 wiec trzeba dzialac :p

Gość gość
Myslicie ze takie egoistyczne zachowanie i ewentualne rozbicie malzenstwa jest ok?

Gość gość
nie

Gość gość
Nie, jeśli wiesz w 100 %, że to mężatka daj sobie juz teraz spokoj. Fakt, że jeśli jest faktycznie jak mówisz, tzn ze się uśmiecha nie ze względu chęci bycia miłą, a po prostu "flirtuje" to jest nie w porzadku w stosunku do męża. Ale to jest jej sprawa. Ty lepiej się nie mieszaj w małżeństwo, to nie zwykły narzeczony, a mąż, a to do czegoś zobowiązuje ... zatem jak to się mówi, tego kwiatu to pół światu, wiec na pewno spotkasz wolna, bez problemów pannę . Powodzenia . Daj znać co zdecydowałeś :)

Gość gość
Moja decyzja nie ma znaczenia. Powiedzmy ze zaciagnie mnie do kibla w pracy iiiii...... :p na pewno sie nie opre. Ale dzisiaj nie bylo usmiechow i zauwazylem ze unika kontaktu wzrokowego wiec nie wiem, moze sobie cos uroilem wiec daje spokoj. Masz racje ze nie ma sensu sie w to ladowac. Chociaz kurde noooo bardzo mi sie podobaaaaa

Gość gość
Co tam u autorki? :) A u mnie sam nie wiem, jesli chodzi o ta dziewczyne. Znowu sie do mnie usmiechala ale jest to tak jakby przytlumione i niesmiale, troche inne niz wczesniej. A ona jest bardzo pewna siebie, wiec nie wiem o co chodzi. :( Praktycznie caly czas o niej mysle.......odwalilo mi........

Gość gość
Sa piekniejsze od niej u mnie w pracy ale jak spojrza na mnie raz kiedys to jest swieto. A ona....... ehhhh gdyby nie to wszystko to pewnie nie zainteresowalbym sie nia i tak byloby lepiej........