Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kaszel krtaniowy u dziecka:(

Polecane posty

Gość gość

Moja corka ma kaszel krtaniowy ma 8 lat i tak strasznie ja meczy robie inhalacje syropy ale srednio pomaga. Prosze o odpowiedz jak mial ktos podobnie alergii zadnej ani pasozytow nie ma byla badana.

Gość gość
moja córka (2l) niedawno miala.Pomogly antybiotyki. Jezelit ma atak,to nam lekarz zalecil krotki spacer oraz wietrzenie pomieszczen

Gość gość
Moja córka rok temu miała koszmarne zapalenie krtani wirusowe, nie życzę nikomu, a niestety to.jest najgorsza potwora co atakuje i.męczy dziecko najbardziej w nocy, u nas się sprawdziło jedynie by noc była spokojna Mała pod dwoma kołdra bo to była zima porządnie wymierzony pokój aż się ziąb zrobi i cała noc uchylone okno od góry i tak tydzień.i przesyłają wtedy noce spokojnie

Na noc najlepszy jest PlantagoPharm Plus. My stosujemy zawsze przy kaszlu i nic lepszego na rynku nie ma. W składzie jest m.in melisa i prawoślaz. Maluch przesypia noc spokojnie i szybciej nam zdrowieje. Na chorobę nie ma nic lepszego niż zdrowy i długi sen. Poza tym zawsze stosujemy też Flavamed i olejek sosnowy do inhalacji. Czasami też kropię poduszkę, żeby lepiej mu się oddychało.