Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg Was to nienormalne?

Polecane posty

Gość gość

Że kogoś nie podnieca seks analny? Bo takie odnosze wrażenie. Że facet jak nie lubi to impotent, a baba to niewydymka. Jakby ten cały anal był jakimś ukoronowaniem współżycia seksualnego, a nic innego niemal nie istniało. Serio?

Gość gość
a to jest jeszcze ktos, kto nie lubi czy nie probowal? to normalne przeciez... jestem kobieta i sama lubie jak porzadnie mi sie wsadzi w pupe, czuje sie wowczas porzadnie... no wiecie.

Gość gość
zboczuszka :D

Mnie jakoś nie podnieca. Jakoś nie czuję potrzeby wbijania się w o***t, bo tam gdzie mój ślepy penis trafi nie mając oczu a jedynie małą główkę, bawi się świetnie x Może trochę z innej beczki. Naturalnie, facet chce się wbić w szparę. Na widok tzipy mu staje, bo jest bułeczką a to motylkiem, jednym słowem do wyreperowania. Prawdziwi koneserzy, jeszcze próbują uruchomić inne zmysły wylizując sobie muszelkę. x Zastanawia nie to, dlaczego homoseksualiści, czują potrzebę wprowadzania czegokolwiek w cokolwiek. Włożenie, penetracja, to czysto heteroseksualne zachowanie. Dlatego zastanawiam, czemu tak naprawdę służy duupa.

Gość gość
Jestem facetem i też mnie to nie kręci, zdecydowanie lepsza jest cipka.

Gość gość
Prostytutki w arabskich krajach też w tyłek biora (bo jak potem się okaże, ze nie ma błony to wiadomo co będzie). Żołnierze gwałcili tak facetów by ich upokorzyć. W więzieniach to wiadomo. Wszystkie przypadki raczej pokazują, że dupa symbolicznie ma być waginą. Biologicznie w tyłku nie ma nic ciekawego, u facetów jedynie prostata, a tak to tam nie ma żadnych zakończeń nerwowych odpowiadających za orgazm. To taka wersja loda tylko, ze innym końcem przewodu pokarmowego.

Gość gość
Typowo gejowski rodzaj seksu , przeniesiony w książkach i filmach do praktyki w stosunkach hetero.