Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich mam!!

Polecane posty

Gość gość

Staramy się o dziecko z partnerem nie długo bo teraz będzie 3 msc troche sie niepokoje bo jesteśmy młodzi. Myslalam ze to będzie na klaskniecie. Juz! !mam 24 lata i cykle 28 dn regularne. Bardzo pragniemy dzidziusia. A jak długo wy się staralyscie ??

Gość gość
jedna dobra rada: kup sobie wiesiolek, z gala jest dobry i tani, bierz 3 razy dziennie 3 kapsulki, maz tez. poczytaj w necie jesli masz watpliwosci. zajdziesz w ciaze po 2 miesiacach poza tym wiesiolek jest super na prawie wszystko, wyprobuj a nie pozalujesz. ja po braniu wiesiolka zaszlam w ciaze po jednym razie, nie wierzylam i sie bardzo ucieszylismy z mezem. poza tym ogolnie zdrowe odzywianie i malo stresu.

Gość gość
zobacz tu masz linka jednego z wielu, wiec pedz do apteki po wiesiolek. a najlepiej kup w necie, jest duzo taniej. jak masz w rodzinie kogos z luszczyca to tez pomoze, jest bardzo zdrowy na wiele rzeczy, poczytaj. http://www.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/przed-ciaza/przygotowania-do-ciazy/olej-z-wiesiolka-wspomaga-plodnosc-zobacz-dlaczego-warto-go-stosowac,181_6728.html