Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyprać firanki makarony?

Polecane posty

Gość gość

Jak z temacie. Jest na to jakiś sposób żeby nie były splątane?

Gość gość
ja p*****le... na chłopski rozum możesz zapleść je w warkocz albo związać gumką w kilu miejscach... mózg w pieluchach

Gość gość
a po za tym te "firanki" to szczyt wieśniactwa więc najlepiej oddaj je ulubionej koleżance od pieluch

Gość gość
Hmm... dzięki za radę. Ze swojej strony mogę poradzić obeznanie się z zasadami kultury.

Gość gość
A radzę wyrzucić i kupić coś normalnego np. rolety

Gość gość
Pomijam czy to fajne i modne, ale słyszałam kiedyś o przypadku, że dziecko się w te sznurki zaplątało i udusiło.

Gość gość
Nie u każdego coś "normalnego" się sprawdza. My mamy 2 koty i niestety, makarony to jedyne, co się im opiera, a różne rzeczy na oknach już były, drapaki też mają oczywiście. Piorę zaplatając w warkocze i gumka na końcu.

Gość gość
Ja lubię makaronu mam taka siateczkę do prania zapinana na zamek.Mysle ze poszewka na jasiek szczelnie zamknieta lub nawet zwiazana na supelek świetnie sie nada

Gość gość
masakra, nie chciałabym widzieć jej mieszkania skoro takiego czegoś nie wie :-) ja wrzuciłam do pralki i po wyjęciu było w miarę ok, nie były na tyle poplątane by nie dało się tego rozplątać :-)

Gość gość
wrzuć w skarpetke podkolanówke albo w rajstopy.... czy wy sami nie umiecie pomysleć?

Gość gośćja
Nie związuję ich niczym. Faktycznie w pralce się plączą, ale po praniu wieszam je na karniszy i rozplątuję ( jak są jeszcze mokre to nie ma z tym żadnego problemu:)). Przechowuję natomiast związane gumką recepturką (zakładam ją w trzech miejscach). Mam nadzieję, że chociaż trochę pomogłam. Pozdrawiam :)

Gość gość
ja p*****le... na chłopski rozum możesz zapleść je w warkocz albo związać gumką w kilu miejscach... mózg w pieluchach x poraża mnie twój poziom kobieto.... Wielkanoc za pasem... prosty temat, zwykłe pytanie a tu tyle uszczypliwości Nie chcesz, uważasz ze głupie nie odpowiadaj. Chce ci marnować czas na pisanie pt byle komus dokopać?

Gość gość
gośćja dziś robię dokladnie tak samo. Niczym nie splątuję. wkladam normalnie do pralki. póżniej jak wieszam to samo się rozplątuje. Możesz też przeczesać rzadkim grzebieniem ;)

Gość gość
szczyt wiesniactwa

Gość gość
A dlaczego uważacie takie firanki za wiesniackie?

Gość gość
Uważają tak bo same maja w oknach firany rodem z PRL.Lub kupują badziewia po 5zl za metr i mysla ze są gwiazdy

Gość gość
Lub nie maja wcale firan w oknach i sąsiedzi mają ubaw jak oglądają życie rodziny Kowalskich

Gość gość
Makarony sa niebezpieczne w szczególności jak ma się dzieci.... ja nielubie firanek wole rolety kasetowe. ladne i niedrogie znalazłam w tym sklepie http://www.never.net.pl/

Gość gość
za rok beda pisały ze rolty szczegolnie dzien-noc i rzymskie są wiesniackie... smieszne jestescie!

Gość gość
Ale makarony sa naprawde smieszne i wiesniackie :D moja tesciowa jest ich ogromna fanka, ma 63 lata i mieszka na wsi.

Gość gość
Makarony świetnie się prezentują w oknach!

Gość gość
Makarony może i są ładne ale niebezpieczne dla dzieci . Moje dziecko podczas zabawy się obwiązało za szyję . Ja zdecydowałam się na rolety z http://www.never.net.pl/

Gość gość
Czy ktoś Was pytał o opinię czy o radę? Może zamiast się mądrzyć zaczniecie myśleć. Jeśli nie umiecie odpowiedzieć na proste pytanie to przemilczcie temat. To będzie lepiej o Was świadczyło. Czasami MILCZENIE JEST ZŁOTEM.