Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bylibyście w stanie zabić?

Polecane posty

Gość gość
Myśle, ze jakby nie było żadnych kar czy konseksencji to byłoby wiele zabojstw na codzien, wiekszosc ludzi postrzymuje wlasnie ewentualna kara. A tak to by zabijali z zemsty, z zawisci bo ktos jest lepszy itd . Zreszta czesto ranimy sie slowami bo wiemy, ze na nic innego nie mozna sobie pozwolic, skrzywdzic w koncu mozna w rozny sposob, ale najczesciej wybiera sie ten legalny

Gość gość
a wiesz że rozmawiałam na ten temat z zaprzyjaznionym psychologiem -uspokoił mnie że jest to naturalny ludzki odruch ,głęboko spychany do podświadomosci,a sam temat trudny do szczerej dyskusji,widzisz ja np uwazam się za dobrą osobe ,pomagam starszym ,angażuję sie w pomoc chorym dzieciom,daje dom tymczasowy porzuconym zwierzakom,sama mam na stałe dwa psy z adopcji i kociaka . Potrafię wydać cała wypłate i jeszcze wziać pozyczkę by uratować życie skatowanemu psu. Jednak mam TE mysli i mówię o tym ,rozmawiam w życiu realnym ,reakcje bywają różne,stąd pisze tutaj wszak forum jest anonimowe. autorka

Gość gość
'-panią jedną mogłabym za to zabić. -zabić? drogie dziecko, czy ty wiesz co to znaczy zabić, choćby siebie?' S.I.Witkiewicz /Pożegnanie jesieni

Gość gość
Ja bym nie mógł zabić tak dla przyjemności, nie wiem, co musiałoby się stać, żebym zmienił zdanie. Może w ostateczności w obronie własnej? Znamy siebie na tyle, na ile nas sprawdzono,nie potrafię powiedzieć, co bym zrobił.

Gość gość
ja szczerze nienawidzę swoich sąsiadów,kumplowi zazdroszę wysokiej pozycji zawodowej,ale nigdy przenigdy z tego powodu bym nie zabił ani nie skrzywdził,natomiast jakieś g****o zwane dumnie człowiekiem,g****o które zabiłoby mi żonę czy dziecko zatłukł bym bez mrugniecia okiem

widzisz ja np uwazam się za dobrą osobe ,pomagam starszym , x ależ Ci torturujący w słusznej sprawie parę lat swoje ofiary też potem w zakładzie są aktywizowani do właśnie np. pomocy starszym. w pomarańczowym zdaje się ubranku:) x a wiesz że rozmawiałam na ten temat z zaprzyjaznionym psychologiem -uspokoił mnie że jest to naturalny ludzki odruch , x nie ma co, zaplecze prawne szykuje Ci się solidne :classic_cool: x Potrafię wydać cała wypłate i jeszcze wziać pozyczkę by uratować życie skatowanemu psu. x a Hitler kochał swoją owczarkę, cute:) x TE mysli x podobno trzeba powiedzieć takim wizjom i głosom, żeby s**********y i to przechodzi, albo... urzeczywistnia

Gość gość
dlatego napisałam że "myślkę że dałabym radę" ,wiem na tyle znamy siebie na ile nas sprawdzono,jednego jestem pewna -gdyby sprawa dotyczyła mojego dziecka ,rodziny lub zwierza.

Gość gość
Potrafię wydać cała wypłate i jeszcze wziać pozyczkę by uratować życie skatowanemu psu. x a Hitler kochał swoją owczarkę, cuteusmiech.gif x o, ja też zawsze podaję Hitlera, jako przykład, że kochanie zwierząt to nie oznaka tego, że ktoś jest dobrym człowiekiem :)

Gość gość
brokenside87 a gdyby na twoich oczach ktoś zgwałcił i skatował twoje ukochane dziecko? też byłabyś taka humanitarna? a może byś jeszcze przebaczyła i poszła Boga prosic o nawrócenie dla tego oprawcy hę?

gość dziś brokenside87 a gdyby na twoich oczach ktoś zgwałcił i skatował twoje ukochane dziecko? też byłabyś taka humanitarna? a może byś jeszcze przebaczyła i poszła Boga prosic o nawrócenie dla tego oprawcy hę? x eee chyba nic, cos mi się wydaje, ze poszłabym wpierw na terapię. Ty byś pewnie sama go zgwałciła, wrrrau:) widzę Twój popęd do przemocy, zboczuszku, jarają Cie takie tematy. poczytaj creepypastę "Lolita Sexy Toy"

Gość gość
Lubie byc nienormalna :classic_cool: i tez miałabym radość, ze ktoś cierpi za to, ze wywoływał cierpienie. Owszem, moze to nie jest najzdrowsze, ale na razie nikogo nie zabijam :) przyznam, ze poza kilkoma komarami i papugą(zadeptalam nieumyślnie po ciemku) :( nie chciałabym zabić niewinnego, ale na przykład gdyby nowotwór był osobą - z chęcią, cierpiałby i to mocno za odebranie mojej mamy. :(

Gość gość
brokenside popadasz w jakąś skrajność ,temat jest kontrowersyjny owszem ,ale nie zarzucaj mi tutaj żadnego zboczenia,masz dzieci dziewczyno? masz kogoś kto jest dla ciebie całym światem ? sensem istnienia? psa moze? kota? mamę ? tatę? męża? Jak już ktos napisał na tyle siebie znamy na ile nas sprawdzono,owszem imponuje mi twoja postawa "poszłabym na terapie" ale czy...na pewno tylko ta terapia by ci wystarczyła??

Gość gość
'masakra ta owczareczka, być psem socjalisty' zdaniem niektórych to i tak lepsze od bycia prawicowcem. to dopiero wstyd. haha

. Owszem, moze to nie jest najzdrowsze, ale na razie nikogo nie zabijam x soon :classic_cool: x - z chęcią, cierpiałby i to mocno za odebranie mojej mamy. smutas.gif x tulaskuję Cię, smutasku:(

Gość gość
facet mojej znajomej zabił w obronie własnej ,tzn własnej rodziny,nie poniósł konsekwencji bo rzecz miała mejsce w stanach,gdyby nie zepchnął włamywacza ze schodów co spowodowało śmierć ,ten zadzgał by nożem ich synka.Czy żałuję? nie wiem,ale jakos nie sadzę.

brokenside popadasz w jakąś skrajność ,temat jest kontrowersyjny owszem ,ale nie zarzucaj mi tutaj żadnego zboczenia, x nie ma się czego wstydzić, możesz się leczyć, pewnie nawet na fundusz x masz dzieci dziewczyno? masz kogoś kto jest dla ciebie całym światem ? sensem istnienia? x eee:D to niezdrowe podejście do człowieka, po pewnym czasie zwykle musisz go zabić, bo nie spełnia wymagań;) albo zabić kogoś, kto skrzywdził takiego niewolnika;) unikam patologii x psa moze? kota? mamę ? tatę? męża? x siostrę, brata, surykatkę, surogatkę i sponsora! x Jak już ktos napisał na tyle siebie znamy na ile nas sprawdzono,owszem imponuje mi twoja postawa "poszłabym na terapie" ale czy...na pewno tylko ta terapia by ci wystarczyła?? x nie, nurzanie się w cudzej krwi:O to zdrowe podejście. kieliszeczek?;)

znajdź sobie pasję, idź do normalnego psychologa (który nie łamie prawa), księdza? przestaniesz myśleć o zemście z jakieś urojone, jednostkowe przewiercenia dziecięcych d**ek czy o czym tam jeszcze rozmyślasz, zboczusiu

Gość gość
szkoda dyskutować z tą niebieską to jakaś gimbaza niech spada na tematy przemusia

,gdyby nie zepchnął włamywacza ze schodów co spowodowało śmierć x to my tu mówimy o zabiciu czy zamordowaniu?

szkoda dyskutować z tą niebieską to jakaś gimbaza niech spada na tematy przemusia x no wiesz, ale czasem lepiej pomóc, ona ma straszne pokłady nienawiści w sobie, rozkoszuje się tymi pedofilami i ich krwią:O może to nie trol?

Gość gość
87 nie wiem w ogóle do kogo piszesz ,jeżeli o mnie chodzi to już napisałam jakie mam zdanie,nie zauwazyłam żeby ktoś się tutaj rozkoszował przemocą ,ludzie piszą o sytuacjach ekremalnych a nie o zabijaniu dla sportu autorka

87 nie wiem w ogóle do kogo piszesz ,jeżeli o mnie chodzi to już napisałam jakie mam zdanie,nie zauwazyłam żeby ktoś się tutaj rozkoszował przemocą ,ludzie piszą o sytuacjach ekremalnych a nie o zabijaniu dla sportu autorka x ta co pisze o patrzeniu na męczarnie itd. na pewno jest najzdrowsza z całego otoczenia! pewnie, nikt dla sportu tego nie robi! na mięso wszystko.

co mnie dziwi zawsze, to osoby seksualne, które mają coś do zarzucenia pedofilom:D lol, popęd to popęd, co za różnica XD dla mnie i to i to jest obleśne, jestem asem:-p i możecie mi skoczyć:D ze swoimi dziećmi, cycastymi brunetkami, chujnie obdarzonymi blondynami i dziećmi! ja jestem NORMALNA:)

Gość gość
To ja pisałam o nowotworze i o tej papudze, czy o tej niebieskiej to było do mnie? :o

To ja pisałam o nowotworze i o tej papudze, czy o tej niebieskiej to było do mnie? pechowiec.gif x tak:) jesteś żelkiem haribo, idź spać, rano trzeba poświęcić koszyczek, nie myśl wtedy o zabijaniu